To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Kolejne VR4 do kupienia?

pompec - 16-02-2011, 23:40

eggforever napisał/a:
Ten opis jest od początku.

nie chcę się kłócić ale ja to ogłoszenie obserwuję od pierwszej godziny jego istnienia i po pierwsze na początku była opcja kup teraz, a nie aukcja, po drugie cena była 22900 a nie 19000, po trzecie doszły nowe fotki komory silnika, po pewnym czasie dopisany był również telefon kontaktowy (bo na początku nie było)... mam wrażenie graniczące z pewnością, że opis pojawił się wraz z opcją aukcji...

eggforever - 17-02-2011, 00:56

opis jest na pewno od północy dnia 15... wtedy zobaczyłem ogłoszenie i wtedy już było to i cena 19k. Ciekawe za ile pójdzie :)
pompec - 17-02-2011, 01:13

ogłoszenie jest od 12stego
robertdg - 17-02-2011, 10:58

Po zdjęciach komory silnika widać, że przeróbka polegała albo na przeszczepie gratów do EA, albo na przeszczepie ściany grodziowej w jakimś stopniu (chodź podejrzewam, ze prędzej tam ktoś przeszczepił ściane)
swinks_UK - 17-02-2011, 11:17

I trochę rudej sporo :wink:
Ciekawe, czemu w jednym kielichu zardzewiała sztyca z nakrętka od amorka, a na drugim piękna nówka sztuka nie smigana? Jak to tak, wymiana tylko jednego amortyzatora na osi?

Ochlik - 17-02-2011, 12:14

Trochę Wam napiszę o tym autku.
Napaliłem się jak chory dzieciak na to Legnum. Rozmawiałem już ze znajomymi tak by ktoś obiektywnie spojrzał na stan i historię z nim związaną .

Auto kupione w UK jako pokradzieżowe , stało na parkingu ok. 1,5 roku. Gość ściągając to auto przekonany był że kupuje Galanta V6 , jakim też dotychczas jeździł , dopiero w Polsce mechanicy poinformowali go że ma zupełnie inne auto. Niestety przekładka była zrobiona raczej nie tak jak powinna.
Jak już niektórzy pisali, oczywiście pojawił się problem przy maglownicy . Panowie zostawili tylko jedną oryginalną kotwę i umocowali ja za pomocą jakieś opaski. Według opowieści bardzo "solidnie" . Z informacji jakie otrzymałem stan tapicerki przełożonej z Galanta którego właściciel "zajechał" jest bardzo zły. Grzanie foteli jest podłączone . Ogólnie właściciel raczej nie dbał o to auto , co widać po karoserii oraz rok temu był zatarty jeden z dyfrów.
Papiery podobno są na Legnuma .
W sumie najbardziej przeraża mnie wizja zardzewiałego spodu. Stał naprawdę długo .

Cena zachęca , lecz chyba czas organizować się i kupić coś z "Kwitnącej Wiśni".

roch_27 - 21-02-2011, 17:22

yaro1976 napisał/a:
kisian napisał/a:
Co prawda nie do końca na temat, ale znalazłem vr-4 na poznańskich blachach... Ktoś z forumowiczów?
http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1

owszem, to jest VR-ka Rocha
ogłoszenie nieaktualne :D :twisted:
Matejko - 21-02-2011, 19:11

a z tego co ja wiem(od osoby, ktora walczyla w tym aucie z elektryka po druciarskim podlaczeniu) jest to prawdopodobnie jeden z pierwszych legnumow w polsce, kupiony wlasnie przez przypadek, jakby trzeba sie cos bylo wiecej nt auto dowiedziec to nie ma problemu, ale chyba po takim opisie jak tu na forum nie ma co...
fj_mike - 21-02-2011, 19:12

roch_27 napisał/a:

Gratuluję, nowy właściciel będzie zadowolony :wink:
Do jakiego kraju poszedł?

roch_27 - 21-02-2011, 19:23

fj_mike napisał/a:
roch_27 napisał/a:

Gratuluję, nowy właściciel będzie zadowolony :wink:
Do jakiego kraju poszedł?
nie, nie - to nie tak.
Mam nowe plany co do niego :twisted:

Niedługo napiszę coś więcej 8)

swinks_UK - 21-02-2011, 19:28

Konwersja na U-boota? Tego jeszcze nikt nie probowal :D
Anonymous - 30-03-2011, 10:45

pompec napisał/a:
nie chcę się kłócić ale ja to ogłoszenie obserwuję od pierwszej godziny jego istnienia i po pierwsze na początku była opcja kup teraz, a nie aukcja, po drugie cena była 22900 a nie 19000, po trzecie doszły nowe fotki komory silnika, po pewnym czasie dopisany był również telefon kontaktowy (bo na początku nie było)... mam wrażenie graniczące z pewnością, że opis pojawił się wraz z opcją aukcji...

Uwaga, uwaga... PROMOCJA. ;) Legnum kosztuje już nie 22.900 czy 19.000... Teraz już tylko 27.000. :D

http://moto.allegro.pl/mi...1537170223.html

jacobian - 30-03-2011, 19:50

no cóż, podwyżki tyczą się wszystkiego, nie tylko cukru....
pompec - 30-03-2011, 23:06

może zatankował do pełna... :D
Ochlik - 30-03-2011, 23:48

Cóż , taktyka może i dobra.

Klient ma zapłacić więcej to i myśli że kupuje lepsze auto.

Czasami działa.