MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Auto GT Warszawa
JCH - 18-10-2014, 13:47
losdamianos napisał/a: | Ramki pod tablicą "Auto JAPAN" ZAMIENIONE na "Auto GT" | Stary "knif" Mnie przynajmniej w MOTO w Katowicach zapytali czy mogą zmienić
A oddali te JAPAN-owskie
Grimm - 18-10-2014, 14:17
JCH napisał/a: | A oddali te JAPAN-owskie |
Gdybym nie miał garażu to pewnie do tej pory bym nie wiedział, że mam ramki Auto GT. Ramek "oryginalnych" z Auto JAPAN oczywiście też mi nie zwrócono ale zaznaczam, że nie stanowi to dla mnie żadnego problemu
sla - 18-10-2014, 14:21
W czasie przeglądów zmiana ramek jest podstawową czynnością i to bezpłatną. O innych rzeczach mogą zapomnieć, o ramkach nigdy
Bizi78 - 18-10-2014, 16:36
sla napisał/a: | W czasie przeglądów zmiana ramek jest podstawową czynnością i to bezpłatną. |
Jestem tylko ciekaw, czy wiąże się to z jakąś gratyfikacją dla nosiciela reklamy .
apikus - 18-10-2014, 17:38
sla napisał/a: | W czasie przeglądów zmiana ramek jest podstawową czynnością i to bezpłatną. O innych rzeczach mogą zapomnieć, o ramkach nigdy |
Mi tak w jednym ASO zmienili nasze ramki klubowe na swoje. na szczęście zauważyłem zaraz po przeglądzie, więc mieli następną czynność bezpłatną do wykonania
JCH - 18-10-2014, 19:50
Bizi78 napisał/a: | Jestem tylko ciekaw, czy wiąże się to z jakąś gratyfikacją dla nosiciela reklamy | W MOTO było jakoś tak, że pytali o wymianę ramek na swoje w zamian, za rabat, nie pamiętam, 5% czy 10%. Zresztą nie jest to istotne. Ujęło mnie to, że było to w sposób bardzo grzeczny zaproponowane. Dlatego m.in. zawsze polecałem MOTO w Katowicach.
Bizi78 - 18-10-2014, 20:07
JCH napisał/a: | W MOTO było jakoś tak, że pytali o wymianę ramek na swoje w zamian, za rabat, nie pamiętam, 5% czy 10%. |
Tak powinno być wszędzie .
W końcu jesteś nośnikiem ich reklamy i jakiś rabat na części czy robotę powinien być .
Jeśli mówimy o ASO to powiedzmy 5% ich nie zbawi, gdzie na gratach mają pewnie ponad 50% marży .
Bulbo - 19-10-2014, 21:06
Mi wymienili podkladki wiercac nowa dziurke w klapie .Mistrzostwo
mitsu00 - 19-10-2014, 21:12
Bulbo napisał/a: | Mi wymienili podkladki wiercac nowa dziurke w klapie .Mistrzostwo |
Ze co....? Podalbym od razu na Policje za niszczenie mienia. I zadal wymiany na nowa klape.
Grimm - 19-10-2014, 21:29
Bulbo napisał/a: | Mi wymienili podkladki wiercac nowa dziurke w klapie .Mistrzostwo |
I rozumiem olałeś temat?
bodo44 - 18-08-2017, 17:50 Temat postu: Auto GT - autogt opinia Kupiłem Outlandera w Auto GT. Do puki nie podpisałem umowy pracownicy byli b. aktywni i pomocni. W momencie podpisania zakupu stosunek do klienta uległ diametralnej zmianie. Auto przy odbiorze było niekompletne i brudne. A teraz najlepsze ! próbowali naciągnąć mnie na dodatkowe wymiany oleju twierdząc że Mitsubishi kiepski olej leje ! Skontaktowałem się z przedstawicielem Mitsubishi i otrzymałem odpowiedz że takie wymiany nie są potrzebne. Auto GT próbowało oszukać mnie i naciągnąć na dodatkowe wydatki - choć sadzę że penie by przetarli filtr szmatka i skasowali mnie za wymianę oleju i filtra.
|
|
|