Lubelskie - gdzie naprawiacie?
przemekx303 - 16-10-2009, 22:15
[/quote]
Na samym początku witam wszystkich z lubelskiego, jako nowy w waszym gronie. Dziś dzwoniłem do p. Sławka i muszę powiedzieć ze człowiek z niego nietuzinkowy. Ucieliśmy sobie pogawędkę o trapiącym mnie problemie. Człowiek zarobiony po pachy, ale może zlituje się nad moją uszczelką od głowicy.[/quote]
I jak tam uszczelka wymieniona , wszystko wporządku? bo tak się zastanawiam nad swoja ale pewien nie jestem , tak jak by mi lekko płyn ubywał i dymi mi na biało na postoju bo jak jade to ani chmurki nie puści , choć te silniki podobno tak mają , pojeżdze jeszcze troche to może bedę więcej wiedział, a u ciebie jakie były objawy
bede - 17-10-2009, 12:12
przemekx303 napisał/a: | I jak tam uszczelka wymieniona , wszystko wporządku? bo tak się zastanawiam nad swoja ale pewien nie jestem , tak jak by mi lekko płyn ubywał i dymi mi na biało na postoju bo jak jade to ani chmurki nie puści , choć te silniki podobno tak mają , pojeżdze jeszcze troche to może bedę więcej wiedział, a u ciebie jakie były objawy |
Pomimo wymiany uszczelki pojawiła się nieszczelność w tym samym miejscu, o czym byłem uprzedzony. Środki zaradcze w drodze .
fish01zmc - 16-01-2010, 23:55
Witam ja swoja mała Cari naprawiam w Autobialu Zamość i mozna sie dogadac z pracownikami na temat ceny zawsze
KAWA - 21-01-2010, 20:42
Hej.
Pozrzebny numer do Pana Sławka ze Staffa 32.
Wiem ze jest juz on podany ale chyba juz ten numer jest nie aktualny. ( 505 626 836 ) -- jezeli sie myle prosze o sprostowanie ( dzis juz nie chce chlopa nekac, ale jutro juz po 8 chetnie bym do Niego zadzwonil i chce miec pewnosc)
Sprawa dosc pilna wiec prosze o info.
Dzieki
Spoxik - 27-01-2010, 17:06
Siema all!!
Wiecie ile bierze pan sławek lub pan piotr masicz za wymianę silnika?
Pytam teoretycznie...
chyba, że znacie kogoś innego kto się zna na miśkach i umie takie rzeczy robić nawet dla przyjemności wypicia flaszki po dobrze zrobionej i skończonej robocie...:D Żarcik
ale jak ktoś zna kogoś niedrogiego i dobrego to chętnie też wezmę namiary bo mój misiek musi i tak wrócić na lawecie z puław :/
pawela - 27-01-2010, 17:15
Masicz za wyjęcie i wsadzenie z tego co pamiętam 200-500zł
Spoxik - 27-01-2010, 17:22
pawela, a cena zależy od? humoru, znajomości czy samochodu????
pawela - 28-01-2010, 21:22
Spoxik napisał/a: | znajomości czy samochodu |
Spoxik - 29-01-2010, 10:48
pawela, a jakas zniżka dla mitsumaniaków z kartą jest?
pawela - 29-01-2010, 13:17
wątpliwe
winnipool - 05-02-2010, 13:13
A gdzie można dobrze sprawdzić zawieszenie i ewentualnie jeżeli będzie potrzeba od razu wymienić/naprawić co tam będzie nie tak. Bo jak odbierałem samochód od mechanika u którego stał po wypadku to dowiedziałem się, że na oko wygląda ok. Ale na oko to wziął chłop w szpitalu i umarł (jak to mawiała moja Pani od matematyki w szkole średniej). A chciałbym mieć pewność, że nie będzie sytuacji w której się z Miśkiem rozminiemy, tzn. ja będę chciał jechać w lewo a Misiek pojedzie w prawo.
pawela - 05-02-2010, 13:25
winnipool, zacząłbym od wizyty na szarpakach a potem ewentualnie umówiłbym się z Piotrkiem lub panem Sławkiem
ElSadistico - 08-02-2010, 14:19
Ja dzisiaj zostawiłem Colta w MaxSerwisie na Lubartowskiej. Wymiana tłumika, 3 części. Zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że dobrze, bo za części rachunek wyszedł dosyć spory.
pawela - 08-02-2010, 14:39
ElSadistico, omijam ich z daleka, na wielu forach ich besztają i słusznie, 4x jeździłem Coltem na prostą czynność ustawienia zbieżności, i nie potrafili tego zrobić...
ElSadistico - 08-02-2010, 15:23
Ale to mówisz chyba o SpeedCarze, czyli tym zakładzie do przeglądów, który znajduje się drzwi obok MaxSerwisu.
|
|
|