Świętokrzyskie - Spoty_2009
cactooz - 29-05-2009, 13:33
NO to jutro 18:00 na parkingu KCK?
sion2002 - 29-05-2009, 14:21
Mnie pasuje
Nawet od mechanika odebrałem samochód
Za tydzień jeszcze blacharka i wydech - potem już tylko sama przyjemność
marsen - 30-05-2009, 19:35
ale daliście ciała... to ja tu chce przełamać pierwsze lody, przyjechałem pierwszy raz, nawet nie sam a tu lipa co prawda był jakiś spocik ale miłośników fiatów, polonezów, trabantów, itp...
przyjechał w prawdzie jeden kolega, czarnym galantem, ale nie wiem czy się wstydził czy nie obczaił mojego space stara, pokręcił sie chwile po parkingu i pojechał
jednym słowem - klapa
piomic - 30-05-2009, 19:52
Mecz był, skończył się o 19. Kiepski termin dla tej lokalizacji.
marsen - 30-05-2009, 19:56
no cóż, szkoda może następnym razem sie uda
cactooz - 31-05-2009, 06:19
Ja niestety o tej porze byłem już w Krakowie, a teraz idę do Miśka i na giełdę.
Wiktor - 31-05-2009, 10:39
marsen napisał/a: |
przyjechał w prawdzie jeden kolega, czarnym galantem, ale nie wiem czy się wstydził czy nie obczaił mojego space stara, pokręcił sie chwile po parkingu i pojechał
|
jeśli chodzi o zielonego galanta to ja byłem pod kacekiem ale nikogo nie było, szczerze mówiąc to kilka razy przejechałem przez parking ale nawet jednego mitsubishi nie widziałem, jeśli mnie widziałeś to trzeba było podejść, trochę ludzi pod kacekiem się kręciło ale przecież nie będę podchodził do każdego i pytał czy czasem nie przyjechali na spot mitsu. Dzwoniłem do cactooza bo widziałem grafitowa 156 ale nie odbierał.
no nic może następnym razem coś wyjdzie...
marsen - 31-05-2009, 12:44
Wiktor, to był zielony kolor? chyba jakiś bardzo ciemny, bo nam się wydawało że czarny, no ale mniejsza o to
a byłem ze swoją drugą połówką, którą widać z daleka bo ma długie bardzo blond włoski
machaliśmy ci nieśmiało, ale albo się nie patrzyłeś albo gadałeś przez tel, a podejść sie nie dało bo ciagle byłeś w ruchu
no nic, następnym razem jak coś to sie rzuce pod koła hehe a tak serio to myśle że następnym razem ktoś sie jeszcze zjawi, bo jak zobaczyłem tych ludzi od tych fiatów i polonezów to aż mi sie szkoda zrobiło że ich tyle, a nas nie
pozdrówka
cactooz - 31-05-2009, 17:38
Cytat: | Wiktor, to był zielony kolor? chyba jakiś bardzo ciemny, bo nam się wydawało że czarny |
Ja znam jego gala od roku, a że to zielony skojarzyłem dopiero jakieś 3 tyg. temu
Za to jest charakterystyczny bo ma kwadratową rejestrację z przodu.
marsen - 03-06-2009, 20:38
no i co tam panowie? niby świetokrzyskie takie wielkie a nikt nic nie pisze
cactooz - 04-06-2009, 20:38
PLanujemy coś na weekend po Bożym Ciele? Już zaczynam zapominać twarze co niektórych
marsen - 06-06-2009, 13:49
ja niestety już mam zaplanowane - egzaminy na uczelni ten weekend jest ostatni wolny, później nie wiem kiedy będzie luźniej
cactooz napisał/a: | PLanujemy coś na weekend po Bożym Ciele? |
być może wieczorkiem coś by dało rade, ale jak już to np w niedziele, sobota raczej odpada bo te nieszczęse egz...
cactooz napisał/a: | Już zaczynam zapominać twarze co niektórych |
a ja to chętnie bym poznał troche nowych twarzy
cactooz - 09-06-2009, 11:29
No to w sobotę, wieczorem? 18:00? Ja mam zjazd więc tak czy owak będę w CK, gadałem z Kiziorem, też się pojawi.
marsen - 09-06-2009, 15:23
ja to tak jak pisałem wyżej - w kielcach będę najwcześniej w niedziele, a jeśli nawet w sobote to raczej bardzo późnym wieczorem, z Zamościa kawał drogi
cactooz - 09-06-2009, 23:37
marsen, no nie dane Ci zajrzeć na kielecki spot
a dziś takie niespodziane spotkanko w Staszowie:
|
|
|