To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

cactooz - 05-11-2008, 17:15

Chciałem pozdrowić kolegów z białego gala z białą naklejką klubową na górze przedniej szyby, widziani dziś około 14:00 na wylocie na sandomierz, oraz kolegę z czarnego chyba outlandera ze srebrnymi naklejkami MITSUBISHI MOTORS pod bocznymi kierunkowskazami.
Marcin-Krak - 05-11-2008, 20:34

cactooz napisał/a:
oraz kolegę z czarnego chyba outlandera ze srebrnymi naklejkami MITSUBISHI MOTORS pod bocznymi kierunkowskazami.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to praktycznie każdy Outek ma, a tych w Krakowie ostatnio to wręcz zatrzęsienie jest :P

Ja wczoraj za to nie poznałem Mykusia w sklepie, ale On wykazał się większą czujnością :D - obiecał, że na spocie się niedługo pojawi :wink:

mkm - 05-11-2008, 22:42

Marcin-Krak napisał/a:

Tak to praktycznie każdy Outek ma, a tych w Krakowie ostatnio to wręcz zatrzęsienie jest :P

I nowsze Lancery. I Colty. I ogolnie "wszystkie nowsze"... Ktorys dealer je tak okleja. Chyba.

karolgt - 05-11-2008, 22:51

kolega myślał ze Mitsumaniaka spotkał to go dołujecie :D

tak tak, to jeden z naszych :D

cactooz - 05-11-2008, 23:03

mkm napisał/a:
I nowsze Lancery. I Colty. I ogolnie "wszystkie nowsze"... Ktorys dealer je tak okleja. Chyba.

Nie wyglądały na fabryczne. :oops:

Ale ten biały gal to na 98% miał klubową podłużną naklejkę na górze szyby przedniej :mrgreen:

Marcin-Krak - 05-11-2008, 23:10

cactooz napisał/a:
Ale ten biały gal to na 98% miał klubową podłużną naklejkę na górze szyby przedniej :mrgreen:

Ciekawe ciekawe.
Może to Filip - o ile się nie mylę - ale nie wiem jaką On ma naklejkę o ile ma - bo na spocie Go nie widziałem ;)
A może też ktoś "obcy" :D
A jaki model :?:

mkm - 05-11-2008, 23:14

cactooz napisał/a:

Nie wyglądały na fabryczne. :oops:

bo nie sa...

Anonymous - 18-11-2008, 18:47

Pozdrawiam wszystkich bedacych na spocie w ostatnia niedziele, bylem w Plazie ale nie dalem rady byc na spocie...
Do nastepnego! :wink:

Marcin-Krak - 18-11-2008, 19:17

Pozdrawiam posiadaczkę bardzo ładnego CJ0 SE koloru granatowego na krakowskich blachach :mrgreen:
Przepraszam tych za mną, że się zagapiłem i nie zauważyłem zielonego :twisted:

Adaho_krak - 19-11-2008, 11:34

Pozdro dla Hosaki widzianego wczoraj na ul.Witosa.
gronostaj - 25-11-2008, 21:31

pozdrowienia dla właściciela lancera widzianego dziś na dolnym parkingu galerii kazimierz (rej SZA.....) z naklejkami po bokach mitsumaniaczków :mrgreen:
Tauros - 01-12-2008, 21:47

Czy ktos z mitsumaniakow stal w sobote kolo 9 na Placu Dominikanskim Galantem kombi??
kubas - 17-12-2008, 14:41

Pozdrowienia dla pięknego Lancerka EVO widzianego wczoraj po 17 00 na Reymonta pod stadionem Wisły jadącego później Piastowską w kierunku Królewskiej.
Adaho_krak - 19-12-2008, 15:27

Pozdro dla kubas, który dziś mnie zaszczycił Swoją obecnością.
Marcin-Krak - 10-01-2009, 19:46

czwartek: Mykus spotkany na przejściu dla pieszych pod Pocztą Główny - spieszący się do pracy :D

piątek: czysty jak na obecne warunki Proton na rej. TKA ;) ul. Dietla x Krakowska.

A poza tym robi się prawdziwe zagłębie EVO-sów w mej okolicy:
co najmniej 4 z serii VII-IX
i ze 3 X :twisted: