To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Hubeeert - 30-06-2006, 21:38

Pako82 napisał/a:
moim zdanie paintball czy tor przeszkod to jest glupi pomysl!

To jest moim zdaniem super pomysł
Pako82 napisał/a:
asle to jest tylko moje prywatne zdanie!

Podobnie jak moje - patrz motto :lol:

Anonymous - 30-06-2006, 21:50

na paintball czy tor przeszkod w jakims lesie mozna zorganizowac sobie w swoim klubie jesli przyjerzdza 50 osob!! ale gdy na taki zlot ma ochote przyjechac dajmy na to 500 to wposc ich do lASU ALBO ZORGANIZUJ PAINTBALL!!!sadze ze wyscigi na 1/4 mili byly by super! aaaaaa motto masz ciekawe Hubeeert ale prawdziwe! pozdrawiam
Anonymous - 30-06-2006, 21:57

Pako82 napisał/a:
sadze ze wyscigi na 1/4 mili byly by super! aaaaaa motto masz ciekawe Hubeeert ale prawdziwe! pozdrawiam

wyscig po 1/4 flaszki :mrgreen:

a i na 1/4 mili wszystkim moim spejsem dokopie :P

piwkotom - 30-06-2006, 21:59

Spokojnie, takiego paintballa mozna podzielic na kilka grup (np. regionami), jednego dznia zrobic eliminacje a drugiego polfinal/final. W czasie kiedy jakies grupy walcza inne robia co innego. Kwestia organizacji. Ponadto na nasze zloty raczej przyjezdzaja cale rodziny i nie wierze, ze wszyscy (500 osob) chcialoby strzelac do siebie bolacymi jak cholera kulkami ;)

A teraz do tematu: kwestia gier i zabaw na swiezym powietrzu jest na dzien dzisiejszy tematem lekko wirtualnym. Istotne jest chyba raczej wstepne okreslenie lokalizacji spelniajacej kryteria gabarytowe, z odpowiednia baza parkingowa i kulturalno/rozrywkowymi mozliwosciami (las, jezioro, tereny zielone, ewentualnie jakis pas wylaczony z ruchu czy wspomniany juz wczesniej parking), mozliwosc bezposredniego wsparcia przygotowan przez klubowiczow przebywajacych w poblizu takiej lokalizacji. Moze zaproponujmy kilka lokalizacji mogacych spelniac kryteria (dwie jak rozumiem juz sa: Bory Tucholskie i Borki), pozniej ankiete w wyniku ktorej wybierzemy ze 2-3 lokalizacje i wtedy do konsultacji z innymi klubami. Czasu niby jest duzo ale sami wecie jak takie dyskusje wygladaja, sa czasochlonne. Dlatego proponuje powaznie wziac sie do rzeczy i zaczac wstepnie cos ustalac.

roch_27 - 30-06-2006, 22:02

Wyścigi 1/4 mili :wink: mamy stać się kolejnym klubem derswagenów (szwabowagenów) :P
Hubeeert - 30-06-2006, 22:18

Pako82 napisał/a:
sadze ze wyscigi na 1/4 mili byly by super

Po naszym kolektywnym trupie.
Nie będzie tego - zlot jest dla nas nie dla samochodów, A paintball nie będzie obligatoryjny dla wszystkich. Tylko dla zainteresowanych

Anonymous - 30-06-2006, 22:22

masz racje PIWKOTOM lepiej zastanowmy sie nad miejscem gdzie taki zlot moze sie odbyc!! planowanie jak narazie gier i zabaw jest troche glupie skoro nie mamy miejsca!! moim zdaniem Borki mogly by byc chociaz chcialbym zaproponowac miejsce na polodniu polski gdzies w gorach ale konkretnego miasta jeszcze nie umie powiedziec ktore spelnialo by warunki!!

[ Dodano: 30-06-2006, 22:25 ]
Hubeeert napisał/a:
[, A paintball nie będzie obligatoryjny dla wszystkich. Tylko dla zainteresowanych
oczywiscie paintball jako jedna z gier dla zainteresowanych!!! wtakim razie jestem za :D
Hubeeert - 30-06-2006, 22:35

przeczytaj cały temat, znajdziesz odpowiedzi.
Anonymous - 30-06-2006, 22:46

ok mi to w takim razie wszystko jedno jak mam byc to i tak bede moim eclipsem dojade wszedzie!! ale przy okazji chcialbym zwiedzic troszke polskich ślicznych miejsc!
Rafal_Szczecin - 30-06-2006, 23:41

piwkotom napisał/a:
bolacymi jak cholera kulkami

wcale tak mocno nie boli :) - wiem z doswiadczenia :mrgreen:

paintball zdecydowanie za, jakies gokarty - za
wyscigi na 1/4 mili - raczej nie, bo i po co ?

TNT - 01-07-2006, 08:51

Wyscigi na 1/4 mili tak ale pieszo przed i po butelce mocnego trunku a moze to wyjdzie bieg na orientacje :mrgreen: Co do paintbola to niektorzy moga byc biedni :mrgreen:
JCH - 01-07-2006, 09:33

gumas_72 napisał/a:
a i na 1/4 mili wszystkim moim spejsem dokopie :P

Mając takiego dopalacza jak w podpisie to tak :mrgreen:

Anonymous - 01-07-2006, 10:07

gumas_72 napisał/a:
wyscig po 1/4 flaszki
... na 1/4 mili

zapiszcie mnie ;-)

JCH - 01-07-2006, 17:09

borecki napisał/a:
gumas_72 napisał/a: