Łódzkie - SPOTKANKO
pamar - 24-03-2009, 20:27
To może powalczymy o odzyskanie NAJWYŻSZEGO PUDEŁKA
Ciężko będzie ale jeśli tak..... to ja JESTEM na bank.
spec-ldz - 24-03-2009, 20:54
nie znam nikogo z Was, ale jeśli bedę mogł to chetnie przyjade i poznam
vendetta - 24-03-2009, 21:07
pamar11 napisał/a: | To może powalczymy o odzyskanie NAJWYŻSZEGO PUDEŁKA
Ciężko będzie ale jeśli tak..... to ja JESTEM na bank. |
yyyy tzn jakiś rekord aut czy ludzi? i jaki jest dotychczasowy wynik?
iza - 24-03-2009, 21:21
1. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
2. amrówczyński
3. Grabsio+Iza zreszta jak zawsze
pamar - 24-03-2009, 21:24
Już Ci tłumaczę:
Udało nam się zdobyć pierwsze miejsce ale w niedługim czasie .......
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=20918
Ale jeszcze pokażemy na co nas stać
(ja ze swoją skromną osobą to nic nie powinienem się odzywać)
misiek-misiek - 24-03-2009, 21:33
pamar11 napisał/a: | (ja ze swoją skromną osobą to nic nie powinienem się odzywać) |
Kurde..... W KUPIE SIŁA, jak się zaweźmiemy to odzyskamy pudło
Musimy tylko wykombinować 46 miśków. Ja może namówię ojca i siostrę, to będzie nas trzy niedźwiedzie (miśki znaczy )
vendetta - 24-03-2009, 21:34
Czyli ewentualne minimum to "Łódzki - Łódź 2008-11-23 - 28 Miśków "
trzeba by rodzinę zebrać hihi. Może i by dało radę hmmm
iza - 24-03-2009, 21:44
KOCHANI może jakieś spotkanko?? pasujący Mi termin to
24 KWIETNIA 2009
-godz do ustalenia
-miejsce spotkania (MŁYNIEC ) ale może ktoś ma lepszy pomys
1. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
2. amrówczyński
4.
5.
pamar - 24-03-2009, 21:45
Pomyślcie, WIELKIE grilowanie na ROSSO
iza - 24-03-2009, 21:48
vendetta napisał/a: | Czyli ewentualne minimum to "Łódzki - Łódź 2008-11-23 - 28 Miśków "
trzeba by rodzinę zebrać hihi. Może i by dało radę hmmm |
wcale nie chodzi o pobicie rekorduu WAŻNI SA LUDZIE NA SPOCIE ale.......jak sie uda to miło
Mi - 24-03-2009, 22:32
Jeśli to będzie grillowanie w ROSSO to się na to piszę
2. amrówczyński
4. Mi + 1
Chooper - 24-03-2009, 22:37
W związku z tym, że wyprzedzacie bieg wydarzeń, to w nawiązaniu do poprzednich wypowiedzi proponuję:
termin: sobota 25.04 lub niedziela 26.04 w zależności od pogody
miejsce: Rossoszyca parking w lesie
godzina: rossoszyca godz 15-15:30.
Zbiórka w Łodzi 14:00-14:15 tu proponuję ul. Unii Lubelskiej między DW.Łódź Kaliska a ul Konstantynowską parking nieopodal Kąpieliska "FALA" na tyłach stadionu ŁKS [link do miejsca: http://mapa.targeo.pl/,21...7a35f0fdc95ef19 ] dlaczego tam ?
1. w trakcie zbieraniny zmieści sie tam dostateczna liczba aut bez tarasowania ruchu
2. jest dobry wyjazd na Konstantynów czyli na kierunek, który obieramy
3. na naszej trasie są chyba tylko 4 skrzyżowania z sygnalizacją (2 w Łodzi), co znacząco obniży ryzyko "podzielenia" nas przez zmiany ruchu i zmniejszy szanse, że połowa kolumny chcąc pozostać razem nie przeleci na czerwonym
godzina zbiórki jest sztywna tj. 14:15 najpóźniej odjazd. Jak ktoś sie nie wyrobi, to jedzie sam. Doświadczenia pierwszych wyjazdów na rosso nauczyły, że nie warto czekać, bo ludzie obiecują, że też jadą na spota, a potem wszyscy czekają 20 min i delikwent sie nie pojawia = strata cennego czasu.
Jak Pabianice by chciały nie pchać sie do Łodzi, to można zrobić przystanek na wylocie z Konstantynowa na Lutomiersk np ok 14:25 i ekipa z Pabianic i okolic dam dołączy do kolumny.
I upraszam wszystkich jadących wężykiem w kolumnie, że w kolumnie tez obowiązują nas przepisy ruchu, czyli nie ma wyprzedzania na trzeciego, zajeżdżania drogi, wyprzedzania na zakrętach etc.
Jak ktoś ma bliżej do Rosso niż do łodzi to od razu na miejsce na 15:30
jezli zbieże sie 10 aut to konieczne są 3 grille, wór węgla drzewnego, , zestaw jednorazowych sztućców, talerzyków, kubeczki, i kilka napojów i oczywiście mięcho. Dodatkiem może być balon wina lub ze 3 gorzałki (dla nieprowadzących )
Obowiązkowo zabrać dobre nastroje i coś ciepłego do zarzucenia na siebie, bo to mimo wszystko końcówka kwietnia i wieczorami jest chłodnawo.
Spotkanie w młyńcu przy dużej frekwencji odpada z podstawowej przyczyny - Młyniec nie pomieści więcej jak 18 osób przy jednym stole
junior81 - 25-03-2009, 02:36
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
Ja to obowiązkowo.
Czyli rozumiem że robimy grilla niezależnie od warunków pogodowych.
Klubowicze z regionu przybywajcie w jak największej ilości aut. Myśle że najwyższy czas podjąć próbę bicia rekordu.
pamar - 25-03-2009, 07:26
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
6. pamar + moja Magdalenka (i....chyba Lena ale strach o to co na grilu)
Chooper - 25-03-2009, 08:20
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
6. pamar + moja Magdalenka (i....chyba Lena ale strach o to co na grilu)
7. Chooper z Joasią
jak będzie lało to nie zrobimy wtedy sie gdzieś upchamy w Łodzi
|
|
|