Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Pytania i odpowiedzi
Cezar - 05-01-2010, 13:44
Potwierdzam to co napisal Patryk
Cytat: | przez Ostrołękę-Rozogi-Mrągowo jest bardziej malownicza |
moze i malownicza, ale w sezonie bardziej polecam cns80 napisał/a: | Ostrów-Łomżę-Pisz | ktora moim zdaniem jest szybsza
xjacobs - 05-01-2010, 14:28
cns80 napisał/a: | xjacobs napisał/a: | kazałem wracać przez łomżę, żeby wyskoczyli na ekspresowke i cieli szybciutko na wawe, to pomylili zjazdy w łomży i pojechali po czesci droga, ktora przyjechali... tragedia panowie i panie
| Pierwsze rondo w Łomży ma drogowskaz na Warszawę i tam pewnie zrobili błąd, bo to trasa przez Ostrołękę Wszyscy się nabierają
| no dokładnie
[ Dodano: 05-01-2010, 14:31 ]
Cezar napisał/a: | Potwierdzam to co napisal Patryk
Cytat: | przez Ostrołękę-Rozogi-Mrągowo jest bardziej malownicza |
moze i malownicza, ale w sezonie bardziej polecam cns80 napisał/a: | Ostrów-Łomżę-Pisz | ktora moim zdaniem jest szybsza | nic dodać nic ując, za to droga przez rozogi caly rok jest niebezpieczniejsza...
ps sorry cezar, kliknalem za szybko i nie chcacy sie edytowało, poprawione
Anonymous - 05-01-2010, 22:26
koszmarek napisał/a: | Na tymże grillu obowiązują pakiety grillowe..., do kupienia na miejscu alkohol...... |
mam pytanie bo nie wiem czy mi umknelo czy nie bylo omawiane, co to oznacza powyzej?
tzn. ze brak mozliwosci wniesienia czegokolwiek "swojego"?
koszmarek - 05-01-2010, 22:45
Grillem zarządzać będzie obsługa ośrodka, będzie można dokupić jedzonko u ubsługi- poza bonem. Można przynieść swoje jedzonko, ale dodatkowo do zakupionego bonu. Natomiast alkohol można kupić u obsługi grilla . Gdyby nie bony na piątkowego grilla, ceny za noclegi byłyby zupełnie inne, dlatego polecam zakup bonu W sobotę natomiast grill/ognisko jest do pełnej naszej dyspozycji
halbog - 06-01-2010, 13:09
koszmarek napisał/a: | Gdyby nie bony na piątkowego grilla, ceny za noclegi byłyby zupełnie inne, dlatego polecam zakup bonu | Aha, w tę mańkę . No dobrze, zapisałem się, zarezerwowałem pokój, na koniec stycznia, jak dostanę 13-kę, to przeleję kasę, ale czy dobrze zrozumiałem, że o tym, czy się będzie miało gdzie spać, decyduje zasada "kto pierwszy zapłaci, ten lepszy"?
Pozdrawiam
Bogdan
Jassmina - 06-01-2010, 13:20
Halbog jeśli ktoś wpisze się na listę i będzie do 31 maja (czyli do dead line'u wpłat) siedział i się zastanawiał, to oczywiste, iż na jego miejsce wskoczy osoba, która opłatę uiści.
Nie przewidujemy jednak tak dramatycznego przebiegu rezerwacji, gdyż jak widzisz pokoi jest full, a każdy wpisujący się na listę robi to nie w celu zaprezentowania swojego nicka, tylko w celu faktycznego zaklepania i opłacenia miejscówki
Pozdrawiam
cns80 - 06-01-2010, 14:24
Jassmina, mam wrażenie że zrobi się burdel. Bo ja sobie miejsce zarezerwowałem i np. zapłacę 31.05, a ktoś inny mimo że przespał zarezerwowanie miejsca to poleci wpłacić natychmiast żeby "wypchnąć" kogoś z listy. Skutkiem tego 01.06 będzie awantura niczym Kotek i Kołek w "Alternatywy", którzy dostali to samo mieszkanie
Jassmina - 06-01-2010, 14:45
O nie, nie - nikt bez dachu nad głową nie zostanie Ani z niechcianym lokatorem.
Ta informacja ma na celu pozbycie się tzw "martwych dusz" o ile gdzieś się taka biedna zabłąka.
Osoby, które będą zbyt długo zwlekały (do tego magicznego 31 maja) zostaną poinformowane przez Pe Wu, iż ich pozycja w chałupie jest mocno zagrożona.
Jak do tej pory nie było takiej sytuacji, by ktoś toczył batalię o pokój.
Zwłaszcza, że jest ich dość konkretna ilość.
Te emocje możemy zostawić sobie na koniec i tak jak pisałam wyżej - nikt bez dachu nad głową nie zostanie.
Póki co uzupełniamy listę, lista jest święta, a spóźnialskimi zajmować będziemy się w okolicach czerwca.
JCH - 06-01-2010, 19:09
Już miałem zadawać jakieś śmieszne pytania na temat Zlotu a tu "buch" - mailik w poczcie a w nim wszystko kawę na ławę.
dla organizatorów.
Ciekawi mnie tylko jeszcze czy herbata w piątek przy ognisku będzie z prądem, czy też trzeba zabrać akumulator
Aha, w sumie .... nieistotne bo wyjmujemy aku z Patrykowego Spejsa
DJwiewiórka - 06-01-2010, 21:03
informuję, że o bzdetach rozmawiamy tu http://forum.mitsumaniaki...f5e1997eaeca4a8
w tym temacie tylko pytania i tylko poważne odpowiedzi
[ Dodano: 06-01-2010, 21:06 ]
JCH - prąd z aku będzie do kupienia na miejscu (pewnie nalewak) przy grillu
prąd z agregatu przynosisz sam
jeśli się pomyliłam, koszmarku - proszę o sprostowanie
koszmarek - 06-01-2010, 21:45
DJwiewiórka napisał/a: | JCH - prąd z aku będzie do kupienia na miejscu (pewnie nalewak) przy grillu
prąd z agregatu przynosisz sam |
śpieszę z poprawą.
Nalewak, owszem będzie, piwny. Do tego kupić można będzie piwo butelkowe, możliwe że inne %%
romero - 07-01-2010, 22:05
A dlaczego temat gdzie należy się zapisywać nazywa się "WPŁATY NA ZLOT" ?
Pozdrawiam.
Jassmina - 07-01-2010, 22:10
Ponieważ równolegle z wpisywaniem się do konkretnych pokoi/domków deklarujemy ile za dane lokum zapłacimy.
Kiedy ten fakt (wpłacenie) nastąpi zostajemy zaznaczeni kolorem czerwonym na tejże liście/w tymże temacie.
I jedyne co nam pozostaje to niecierpliwe oczekiwanie na Zlot
A ogólną listę chętnych znajdziesz Romero w tym temacie:
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
Pozdrawiam.
halbog - 12-01-2010, 09:24
Pytanie techniczne dotyczące pobytu zwierzaków na Zlocie: w temacie "wpłaty na zlot" była informacja, że płacimy za całość naszego pobytu, czyli ja to rozumiem, że za zwierzaka też, a właśnie znalazłem taki temat: http://forum.mitsumaniaki...85ea7620#621709 , w który kolega Piwor pisze, że za pupila płatne na miejscu, w recepcji. To z całością, czy osobno?
Pozdrawiam
Bogdan
Jassmina - 12-01-2010, 13:10
Halbog niestety nie dostaliśmy od Ośrodka jeszcze jednoznacznej odpowiedzi.
Jak już się tak stanie z pewnością sprostujemy temat.
Jeśli zależy Ci na tym by ogarnąć się w tym momencie z całością opłat, to możesz śmiało wpłacać do mnie również za swojego Czworonoga.
Dopilnujemy by i On znalazł się na liście Zlotowiczów
Pozdrawiam
|
|
|