To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spot w Borkach 07/08-10.2006r

Anonymous - 05-10-2006, 20:56

Niestety nie mogę się stawić...
Jest mi niezmiernie przykro, że nie mogę sobie zrobić przejażdżki zakończonej melanżykiem w doborowym towarzystwie, no ale...
zaczęły się studia...
7 i 8 mam całe dni w zajęciach...
o ile taki spot jest dla mnie ważny, o tyle są pewne priorytety, więc mam nadziaje, że każdy zrozumie i wybaczy mi tę nieobecność. Postaram się następnym razem...
chyba że na wydział socjologii napadną talibowie... małe szanse... :(

Chooper - 05-10-2006, 21:44

gdzieś ty poszedł na studia, na wydział socjologii ?? :| same melbuksy tam :twisted:

A następny raz w plenerze to chyba w kwietniu bedzie dopiero....

piwkotom - 05-10-2006, 22:16

Czarcik :evil: :( :?
Wiem.... wiem.... sa sprawy wazne i wazniejsze. Szkoda, bo pewnie takie zajecia bedziesz mial ciagle sobota/niedziela, wiec bedzie trudno sie spotkac :( no moze przelotnie na Olechowie ;)

Zaktualizowalem liste

Chooper napisał/a:
A następny raz w plenerze to chyba w kwietniu bedzie dopiero....

eeee..... why???!!!
zima tez sie mozna fajnie pobawic, szczegolnie na jakims placu :twisted:

Anonymous - 05-10-2006, 22:47

piwkotom napisał/a:
tommi napisał/a:
a jeszcze jedno ile km jest w jedna strone? 50? jakiś mały kjs tam będzie?

buhaha Twoim autem :?: :!: :twisted: :P

no właśnie moim bo jest małe i zwrotne i najlepsze i najszybsze i wogole the best!!! a nie jakieś 2 tonowy kombajna z automatem :P

a tak wogóle bede na 101% :)

Anonymous - 06-10-2006, 13:15

young napisał/a:
A mogę przyjechać oplem ?

buahahahahahahha
a myślisz że dojedzie? to w końcu ponad 50 kilosów :lol:

[ Dodano: 06-10-2006, 13:17 ]
ps. postaram się być przed Potkiem. tzn. na mnie też nie czekajcie bo ja będę jechał od strony gór świętokrzyskich :)

Anonymous - 06-10-2006, 16:36

tommi napisał/a:
a nie jakieś 2 tonowy kombajna z automatem

wypraszam sobie!
nawet nie zdążysz powąchać spalin i smrodku spalonych opon jak mój kombajn zniknie ci z oczu widziany przez przednią szybę. ale mam szkołe... :P

Bolek - 06-10-2006, 18:43

Na mnie też nie czekajcie, nawet nie wiem czy Sz@kal jedzie bo nie mogę się z nim skontaktować. Jeżeli dotrę na 14:00 pod szpital to będę jak nie to mam mapkę dojadę bez kłopotu już pod Borki. 3majcie się i módlmy się o pogodę bo jak na razie to bida moim zdaniem.
Chooper - 06-10-2006, 19:35

Bolek napisał/a:
i módlmy się o pogodę bo jak na razie to bida moim zdaniem.

ee tam, dzisiaj o 14, to gdzyby nie jesien na drzewach, towogóle nie widać, że październik mamy, 20 stopni i piekne słońce.

Z tym spotem w kwietniu, miałem na mysli, że gdzieś dopiero w kwietniu znowu w plener na grilla wyskoczymy. Ale wiadomo, ze wcześniej jakieś mega melo w knajpkach...p.s. pamietanie co poniektórzy bibki w INDEKSIE ? ech rozmazyłem sie...moja kumpela teraz tam kelnerkuje, moze ma namiary do tamtej kelenrki :mrgreen:

Sz@kal - 06-10-2006, 20:50

Wybaczcie ,że się nie odzywałem ,miałem ostatnio małe problemy z netem i komputerem. Ja niestety odpadam :(
Have fun on spot panowie ;)

Anonymous - 06-10-2006, 21:24

No i łajno, stało się otrzymałem plan z zajęciami 7,8X
Kurde wielka szkoda że nie moge być.

Bawcie się dobrze panowie

Anonymous - 07-10-2006, 21:20

Niestety z przykrością musze stwierdzić że nie będę mógł z Wami jutro pojechać gdyż wyniknęły inne sprawy :( .A teraz pozytywna strona tego że nie pojade-znalazłem sprawcę uszkodzeń mojego Galanta które mogliście podziwiać na zlocie w Piotrkowie i to właśnie on jest powodem mojej nieobecności bo jestem z nim umówiony jutro na policje i spisanie oswiadczenia wiec nie będę musiał pokrywać tego ze swojej kieszeni, a raczej jeszcze kasy troszke zostanie na zakup palmtopa :lol: .Ale nie dzieląc skóry na niedzwiedziu jutro musze być o 16 w Łodzi .Sorry za zamieszanie i mam nadzieje do zobaczenia na nastepnym spocie a Wam życze miłej zabawy i bezpiecznego powrotu
piwkotom - 07-10-2006, 21:32

Python, :( ale przynjamniej masz dobry powod ;) powodzenia :D
Anonymous - 08-10-2006, 18:48

jak było? :| bo ja od 8 do 18 ćwiczyłem umysł, a 4 oststnie godziny wypadły mi, jak się później okazało z ... dziekanem...taki sympatyczny staruszek. ale ale, co u was? :?:
Anonymous - 08-10-2006, 19:31

Przepraszam z mojej strony Leppego PiwkoToma i Choopera oraz innych Mitsumaniaków za niestawienie się na spotkaniu, ale przez tą *cenzurka* szkołę zapomniałem o zlocie. Mam do zalicznia 14 przedmiocików i myślałem tylko o tym. Jeszcze raz przepraszam
PS
Nie rysujcie mi lakieru :mrgreen: , swe złe czyny postaram się odpokutować i przepraszam jeszcze raz
PS2
napiszcie co ustalone buziaczki moje kochane Miśki
PS3
Czarcik gdzie chodzisz do szkoły?

Matejko - 08-10-2006, 19:46

eee jeszcze pewnie baluja :mrgreen: