To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Zimowa Akcja Przeglądowa

Adrianeo - 04-12-2010, 01:49

SHARK1979 napisał/a:
W Łodzi panowie są mili i w sumie oki ale wypasu nie ma :mrgreen: mimo wsio niektórzy mechanicy byli bardzo wporzo :)

a mógłbyś napisać gdzie robiłeś przegląd ile kosztował i co wykonali panowie mechanicy?

SHARK1979 - 05-12-2010, 13:04

Adrianeo, na Włókniarzy - Satall Łódź liściasta koszt 49zł tak jak koledzy pisali takie troszke pierdołki :mrgreen: oświetlenie, wycieraczki, stan karoserii,klocki pod autko też weszli itp :wink: pozdro
klabton - 27-02-2011, 21:55
Temat postu: Mitsubishi na Toruńskiej w Warszawie.
Trochę po czasie, ale może warto ostrzec kolegów.
Skorzystałem z akcji i niefortunnie, wybrałem serwis w Warszawie przy ulicy Toruńskiej.
Czemu niefortunnie?
1.Umówiłem się na godzinę 6 rano, bo wiadomo-praca. Przegląd trwał jakieś 30 minut. Pani w kasie pojawia się o 7. Ponieważ nie miałem gotówki, musiałem z buciora zasuwać kilkaset metrów do bankomatu... Szkoda, że nie zostałem o tym poinformowany podczas umawiania wizyty.
2. Widziałem o konkretnej dziurze w wydechu. Widać ją było bez włażenia do kanału, nie mówiąc o charakterystycznym dźwięku. Na karcie przeglądu - wydech sprawny
3. Nie miałem oświetlenia tylnej tablicy. Bardzo miły Pan menager, ( w sumie najprofesjonalniejsza część wizyty ), zaproponował wymianę za 50 zł... Zima, brud, brak czasu - zgodziłem się. Po kilku minutach Pan wraca i stawia diagnozę: jest zwarcie gdzieś w układzie i przepala żarówki zaraz po włożeniu... Jakoś nie bardzo chciało mi się w to uwierzyć, ale ok. Tydzień później wymieniłem obie żarówki bez żadnych zwarć. Zauważyłem przy tym brak jednej śrubki mocującej szkło ochronne lampki.. :evil: Znalezienie czegoś, co będzie pasować zajęło mi dłuższą chwilę..

Reasumując. Ten serwis jest częścią jakiejś większej firmy typu " Serwis Japan Cars". Mają certyfikat Mitsu, więc zaufałem. Mechanik, który zajmował się moim samochodem miał ze 20 lat.. Nie sądze, żęby miał konkretne przeszkolenie w dziedzinie pajero...
Być może źle trafiłem, na złego mechanika.. Ale żadna siła mnie mnie zmusi, żeby odwiedzić to miejsce raz jeszcze..

wysmok - 19-11-2012, 11:46

Widzę, że nie ma aktualnych wpisów, a ponieważ otrzymałem od "mojego" ASO zaproszenie do skorzystania z Zimowej Akcji Przeglądowej, chciałem się dowiedzieć, czy ktoś z Was korzystał z niej w tym roku.

Jeżeli ktoś może wyrazić opinię o tej akcji w wydaniu Motor Centrum w Gdańsku, to byłoby idealnie. :)

DJ Fazi - 19-11-2012, 23:06

W zeszłym roku poprosiłem ich żeby w ramach tej akcji + drugi przegląd założyli mi nowy komplet kół zimowych za 49 zł czy tam 99zł. Zimowej akcji nie zrobili, a koła zmontowali za free w ramach przeglądu. W tym roku poprosiłem ich żeby zmienili mi ustawienia ETACS odnośnie lusterek żeby się samoczynnie otwierały przy prędkości 30km/h to "przemiły" Pan stwierdził że to funkcja dodatkowa w MMCS-ie, co jest kompletną bzdurą. Spróbuj z MARGO albo u Plichty.
tyku - 27-11-2012, 10:50

Zimowa Akcja Przeglądowa Mitsubishi 2012.
PROTOKÓŁ AKCJI ZIMA

Szwagroz - 10-09-2013, 09:26

Otrzymałem wczoraj takie oto pisemko, hmm ale że jak? Mitsu robi DARMOWE akcje przeglądowe, czyżby poszli po rozum do głowy? czy ktoś dostał?