To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

bastek - 16-11-2010, 23:26

Bursztynka napisał/a:
a przez Piaski wracasz, bo już próbowałeś przez Łęczną? czy dlatego że szersza droga?

a w przypadku powrotu to o której godzinie wjeżdżasz do Lublina?

włodawa-cyców współna
potem
albo cyców-łęczna (nie znam), albo cyców-piaski - już znam - prosta, szeroka, pusta
potem
albo łeczna-lublin - 70km/godz, wąska, rowery, w lublinie chyba korek? - albo piaski-lublin - ok
dlatego jadę dłuższą - jeśli napiszecie, że cyców-łęczna OK, i korka nie ma - będę odwiedzał naszą górniczą stolicę

wracam - ok. 15-17, zależy jak skończę we włodawie :)
pawela napisał/a:
i juz tak zostanie, wczoraj podpisano oficjalne umowy, rozpoczeto wycinke lasu pod lotnisko, ta droga zniknie, przedłużą dwupasmową melgiwską do sportowej z tego co pamietam

we wrześniu widziałem się z panią, którą wysiedlili/przesiedlili - z powodu drogi do lotniska

Bursztynka - 17-11-2010, 08:08

godzina popołudniowa, na wjeździe do lublina od łęcznej też jest koreczek taki nie bardzo malutki,
może jednak przez piaski... ale to wg mnie tylko tak :)

Seichan - 17-11-2010, 08:15

Wszędzie są korki i to chyba bez względu na porę dnia. Po Lublinie poruszać się w godzinach 7-8 czy 15-17 to porażka. Jeśli w sobotę od siebie z domu mogę dojechać na Wallenroda w ciągu niespełna 10 min, to w dni powszednie taka wyprawa może zająć pół godziny i dłużej.
Alternatywne ulice też w większości przypadków są zakorkowane, więc pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i jechać po parę metrów :doubt:

Spoxik - 17-11-2010, 08:38

Seichan napisał/a:
Wszędzie są korki i to chyba bez względu na porę dnia. Po Lublinie poruszać się w godzinach 7-8 czy 15-17 to porażka. Jeśli w sobotę od siebie z domu mogę dojechać na Wallenroda w ciągu niespełna 10 min, to w dni powszednie taka wyprawa może zająć pół godziny i dłużej.
Alternatywne ulice też w większości przypadków są zakorkowane, więc pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i jechać po parę metrów

nie zgodzę się z tym :P , korki są znacznie dłużej, szczególnie na: filaretów, wileńskiej (czyli dochodzących do głębokiej) i oczywiście nadbystrzycka/narutowicza i kraśnicka...

Nawet mógłbym stwierdzić, że korki w niektórych miejscach w lublinie trwają od 7 do 9/10 a w godzinach popołudniowych nawet o 18/19 się całkiem spore zdarzają, tym bardziej jak jakiś niedzielny kierowca jedzie, albo jakaś stłuczka się przydarzy... :evil:

Seichan - 17-11-2010, 09:00

Ja jeżdżę koło 7, potem wracam 14:30-15:30, więc mogę się wypowiadać tylko co do tych godzin ;)
A wyjazd ok. 15 z Bursaków to już w ogóle masakra. Ja na szczęście zawsze jadę w druga stronę :mrgreen:

Andrew - 19-11-2010, 19:52

A co tu taka cisza :?: :|
Seichan - 19-11-2010, 20:05

A nie mam pojęcia. Od przyszłego tygodnia ponoć ma być śnieg, więc najwyraźniej miśki powoli zapadają w sen zimowy. A ja przecież sama do siebie pisała nie będę :P

Btw - uaktualnili ranking o nasz ostatni spot i lubelskie jest obecnie na 2 miejscu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Andrew - 19-11-2010, 20:06

Seichan napisał/a:
Btw - uaktualnili ranking o nasz ostatni spot i lubelskie jest obecnie na 2 miejscu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak się zjawię, to będziemy na pierwszym :D :D :D
Seichan - 19-11-2010, 20:16

andrew84 napisał/a:
Jak się zjawię, to będziemy na pierwszym :D :D :D

Nic nie będę mówiła, że na ostatnim spocie miałeś być :evil: Więc na kolejnym musisz się zrehabilitować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A w ramach rehabilitowania się - w drodze do L-bn ściągaj ze sobą wszystkie mitsu spotkane po drodze, bo:

Regulamin ... krótki zasady liczenia:
1 - liczymy wszystkie auta Mitsubishi (bez względu czy ktoś jest zarejestrowany na forum czy nie)

:finga: :finga: :finga:

Andrew - 19-11-2010, 20:39

Seichan napisał/a:
Regulamin ... krótki zasady liczenia:
1 - liczymy wszystkie auta Mitsubishi (bez względu czy ktoś jest zarejestrowany na forum czy nie)
:finga: :finga: :finga:
Hehe mam kilku znajomych co mają mitsu, zapytam, może akurat będą chcieli się wybrać :wink:
tomasek - 19-11-2010, 20:49

Seichan napisał/a:
Od przyszłego tygodnia ponoć ma być śnieg,
Ja wam dam zaraz śnieg :evil: ZIME W TYM ROKU ODWOŁANO :P
Seichan - 19-11-2010, 20:50

andrew84 napisał/a:
Hehe mam kilku znajomych co mają mitsu, zapytam, może akurat będą chcieli się wybrać :wink:

Koniecznie :mrgreen:
A tak w ogóle masz znajomych z mitsu i jeszcze nie są na forum? :doubt: Już dawno powinni być zadeklarowanymi mitsumaniakiami ;) Cytując: "siać, siać, siać" :P :P :P

tomasek6 napisał/a:
Sławek pamiętaj że
1.Mod ma zawsze racje.
2.jak nie ma racji to patrz punkt 1. :lol: :lol: :P

Trzymam za słowo z tym odwołaniem zimy :mrgreen:

tomasek - 19-11-2010, 20:54

Apropos zadeklarowanych Mitsumaniaków Seichan czemu ty jesteś na niebiesko :shock:
Andrew - 19-11-2010, 20:54

Seichan napisał/a:
Koniecznie :mrgreen:
A tak w ogóle masz znajomych z mitsu i jeszcze nie są na forum? :doubt: Już dawno powinni być zadeklarowanymi mitsumaniakiami ;) Cytując: "siać, siać, siać" :P :P :P
Akurat ciężko ich namówić na zarejestrowanie się na forum :(
tomasek6 napisał/a:
Ja wam dam zaraz śnieg :evil: ZIME W TYM ROKU ODWOŁANO :P
Prorok czy co :shock:
tomasek - 19-11-2010, 20:56

andrew84 napisał/a:
Prorok czy co :shock:
Ma się układy tu i tam :lol: