To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Kiedy kolejny spot?

Anonymous - 13-12-2006, 19:47

wychodzi na to ze weekend mam wolny wiec sobota luzik :D mozei nawet niedziela :D
Anonymous - 13-12-2006, 22:34

VW mają zlocik pod TESCO w niedziele około 17:00. Może pokażemy im jak wyglądają prawdziwe samochody? :D
W sobotę nie mogę. W niedzielę realne, chyba, że źle się poczuję.

Anonymous - 14-12-2006, 10:36

Nie chcę się tłumaczyć choć tak to będzie wyglądało.
Na ten spocik nie dotarłem z bardzo ważnej przykrej imprezy rodzinnej, która sie wtedy zdarzyła. A tak jak pisałem bardzo cieszyłem sie na to spotkanie. I na serio bym przyjechał gdyby nie to, bo mi idealnie pasowało, kończyłem pracę o 17.
Mam nadzieję że na kolejny już przyjadę.
A tak na marginesie, moze to nie wyczyn ale na jednym byłem i bydgoszczan było 2 na 5 aut. Więc chłopaki i dziewczyny z Bydgoszczy - macie ciut łatwiej bo przynajmniej bliżej i szybciej możecie dojechać, a my z poza Bydgoszczy to raczej bardziej czas na dojazd musimy zaplanować.
Więc do najbliższego spotkania.

yrdn - 14-12-2006, 15:19

a ja z offtopicuje... trzeszczy mi cos w srodku, plastiki i takie tam. w koncu uzywane auto, ale w koncu-rwa kulszowa az mi sie odnawia od tych trzeszczy :-)

a swiatla tylne niby pasuja, ale tak naprawde idealnie wkomponowuja sie do... Mirage amerykanskego lancera hehehe - tak przez przypadek sie zorietnowalem jak oferty przegladalem

mirage ma wciecie na klapie bagaznika, przyjzyjcie sie moim lampom (gdzies na for. kuj-pom. sa zdjecia tylnej czesci mojego lancerka :-) i tym

http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1973164

swoja droga to zespol napedowy nadalby sie idealnie... 1.8 16V :-)

Efa! - 22-12-2006, 01:37

BartekNKM, ostatniego spota po prostu olałeś, pamiętasz? I mnie też radziłeś go olać, czego nie zrobiłam i dobrze, bo YRDN też się pojawił i było miło.
Anonymous - 22-12-2006, 16:27

Cytat:
BartekNKM, ostatniego spota po prostu olałeś, pamiętasz?

Czuję nóż wbity w plecy... niech tak pozostanie.
Wesołych Świąt.

yrdn - 23-12-2006, 00:40

hmmm...nie piszcie tak (Bartek i Ewa) bo czuje sie jak pomiedzy mlotem a kowadlem. znaliscie sie na dlugo zanim myslalem o kupnie Mitsu. i jakos tak glupio sie czuje kiedy Mistrz Funkcjonalnego Gadzetu dla Mitsu zarzuca Mistrzyni Spiewajaco Prowadzącej Mitsu. ze ktos komus wbil noz w plecy....

PYTAM JAKI NOZ? CO WBIL?? JAKIE PLECY!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Spotkajmy sie :-) Przeciez to takie proste!!!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 23-12-2006, 03:21

Też tak myślę
yrdn napisał/a:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Spotkajmy sie :-) Przeciez to takie proste!!!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ale konkretnie :!:

Efa! - 23-12-2006, 15:15

bartek_nkm napisał/a:
Cytat:
BartekNKM, ostatniego spota po prostu olałeś, pamiętasz?

Czuję nóż wbity w plecy... niech tak pozostanie.
Wesołych Świąt.

Jaki nóż???
Przecież Cię KOcHAM!!!
Po prostu przykro mi było przeczytać, że nigdy więcej nie masz zamiaru pojawić się na spocie :(

Anonymous - 23-12-2006, 23:55

Efuniu!!!!!!! Ja tez Ciebie KOCHAM!!!!!!!!!!!
Nie podoba mi sie tylko jak sie umawiamy a pozniej 80% rezyguje bo nagle cos im wypadlo. Ja tak nie lubie. Jak juz jest umowa to sie jej nie zrywa! Tylko o to mi chodzilo...

JACA_1978 - 25-12-2006, 23:20
Temat postu: i do gabloty powtorz???
wy ja :)
kujawiaka nam zamkneli a wy sie klocicie kto z was mial racje
o dzis proponuje olac browar PRAWIE JAK
i POCZUJ ROZNICE i wszystkie temu pochodne ( pieprzona globalizacja )
DO WARKI przewiezli nasze maszyny chamy ( a tam jedna wielka wiocha bylem tam w tym browarze w koszulce kujawiaka ale chodzili skad to jest i tam ma byc kujawiak produkowany??)
chyba sie przestawie na wielkopolske tam jakos nie zamykaja swoich pochodnych
:)
pozdrawiam