Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Seichan - 22-03-2011, 18:16
A co to jest to niebieskie, że się tak niedyskretnie zapytam?
Marcin-Krak - 22-03-2011, 18:17
mabda napisał/a: | czyli jak my nie skorzystamy z Twojego pomysłu to nie będzie żółtego czepka? :> | ]
Na żółty czepek zostałaś już namaszczona tak czy siak
mabda - 22-03-2011, 18:22
Marcin-Krak napisał/a: | Na żółty czepek zostałaś już namaszczona tak czy siak |
skoro to Twój pomysł to czemu ogół ma czerpać z niego radość? chyba że to tylko dla Ciebie
stary alfer - 22-03-2011, 18:23
Seichan napisał/a: | A co to jest to niebieskie, że się tak niedyskretnie zapytam? |
Czasami lepiej nie wiedzieć...
Seichan - 22-03-2011, 18:25
stary alfer napisał/a: | Seichan napisał/a: | A co to jest to niebieskie, że się tak niedyskretnie zapytam? |
Czasami lepiej nie wiedzieć... |
Ale to nie jest ten przypadek Więc?
Marcin-Krak - 22-03-2011, 18:29
mabda napisał/a: | skoro to Twój pomysł to czemu ogół ma czerpać z niego radość? chyba że to tylko dla Ciebie |
Bo tak ustaliła większość forumowa
To niebieskie to denaturat wymieszany ze zużytym olejem i płynem hamulcowym - typowy napój fanów motoryzacji
swinks_UK - 22-03-2011, 18:32
Z przewagą płynu hamulcowego ATE (daje turkusowy odcień)
mabda - 22-03-2011, 18:38
Marcin-Krak napisał/a: | Bo tak ustaliła większość forumowa |
hmm... większość? 5 osoób to większość? ciekawe...
Aga - 22-03-2011, 18:49
matko kochana! pierwszy raz w życiu ktoś mnie nazwał gwiazdą a wy od razu sprowadzacie człowieka na ziemię!
Basiu - nic ich nie słuchaj!
wszyscy jesteśmy bardzo mili, a ja szczególnie!
serdecznie zapraszamy na zlot i już w ogóle nie wyobrażam sobie żeby Ciebie zabrakło skoro tak pięknie włączyłaś się w te gadki-szmatki
znaczy - pasujesz do nas
żarcik oczywiście - przyjechać może każdy i na pewno będzie się świetnie bawić
Seichan - 22-03-2011, 18:51
Marcin-Krak napisał/a: | To niebieskie to denaturat wymieszany ze zużytym olejem i płynem hamulcowym - typowy napój fanów motoryzacji |
swinks_UK napisał/a: | Z przewagą płynu hamulcowego ATE (daje turkusowy odcień) |
Wnioskując z przedstawionej definicji, po rzeczonym trunku pewnie jest niezły odjazd bez żadnych zahamowań (zaprzeczając tym samym przewadze płynu hamulcowego, która jest pewnie tylko dla smaku)
Aga - 22-03-2011, 18:53
Renata - nie pij tego!!!!
w Wilkasach tak usilnie broniłam się przed tym płynem, że wyrzuciłam wszystkich z domku na czele z Juicemanem i jego butlą
do dziś ich za to przepraszam - ale płynu nie tchnę!!
Marcin-Krak - 22-03-2011, 18:58
Aga napisał/a: | do dziś ich za to przepraszam - ale płynu nie tchnę!! |
Nie tychaj tego płynu:
- więcej będzie dla innych,
- nie będziesz miała problemów z tchnieniem
Aga napisał/a: | żarcik oczywiście - przyjechać może każdy i na pewno będzie się świetnie bawić |
Taaa. Jasne To dopiero żart
Ja mam kolejne pytanie do organizatorów natury formalnej:
Jaką pogodę zorganizujecie?
Seichan - 22-03-2011, 18:58
Aga, ja tylko próbuję ustalić z czego ten niebieski płyn się składa
I jakie wywoluje skutku uboczne
W Wilkasach niebieskoskórych mitsumaniaków nie widziałam, więc najbardziej oczywisty (i naoczny) skutek odpadł. Więc jakie są te skutki?
Juiceman - 22-03-2011, 18:59
Aga napisał/a: | Renata - nie pij tego!!!!
w Wilkasach tak usilnie broniłam się przed tym płynem, że wyrzuciłam wszystkich z domku na czele z Juicemanem i jego butlą
do dziś ich za to przepraszam - ale płynu nie tchnę!! |
Ale garnek zostawiłaś : ( xD
Tak jak już bardzo mała część osób się wypowiedziała to niebieskie jest to ZŁO ( konieczne) Aguś zemną się nie napijesz? Tym razem jak dostaniemy wyjściówkę z domku to przeniesiemy się 20m z BUBU i resztą dalej xD tj, domek obok xD
Aga - 22-03-2011, 19:00
Marcin - brawo za czujność
natomiast co do drugiej części twojej wypowiedzi - nie zapeszaj!
załóż różowe okulary i śmiało patrz w przyszłość - nie psuj zabawy
(bo Ci wymówię miejsce na podłodze!!!)
Juiceman napisał/a: | Tym razem jak dostaniemy wyjściówkę z domku to przeniesiemy się 20m z BUBU i resztą dalej xD tj, domek obok xD |
no tak
tym razem asekuracyjnie mamy domki obok siebie!
|
|
|