To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Mitsubishi Elbetreffen 2012

Audiox - 02-02-2012, 23:16

1.Juiceman
2.Deejay
3.DZIKI
4.wojtas021180
5.Wojtek Bogacz
6.Kochajj
7.Audiox

djjarosz - 07-02-2012, 07:47

1.Juiceman
2.Deejay
3.DZIKI
4.wojtas021180
5.Wojtek Bogacz
6.Kochajj
7.Audiox
8.djjarosz

Wojciech Bogacz - 07-02-2012, 12:14

Widzę, że coraz więcej Galantów E5 się zbiera :) Same V6 jak na razie :)
Juiceman - 07-02-2012, 12:45

No ba ;-) Mam nadzieję, że numer 7 i 8 jest zarejestrowany na Niemieckiej stronie ;->? Jak wczoraj patrzyłem to jest 8 osób zapisanych :-)
Wojciech Bogacz - 07-02-2012, 13:17

Juiceman napisał/a:
Jak wczoraj patrzyłem to jest 8 osób zapisanych

Ja się wstrzymuję z oficjalną rejestracją zanim nie będę miał potwierdzenia, że ktoś ze mną jedzie :) Poza tym trzeba będzie chyba jakiś namiot bo wolę nie spać w samochodzie.

mjsystem - 07-02-2012, 14:52

Juiceman napisał/a:
Jak wczoraj patrzyłem to jest 8 osób zapisanych

Ja się zapisałem, ale jadę za pasażera :mrgreen:

Wojciech Bogacz napisał/a:
Poza tym trzeba będzie chyba jakiś namiot bo wolę nie spać w samochodzie.

Ja wezmę dla nas namiot, spokojna głowa :wink:

....i znam kilka słów po niemiecku... piwa nie zabraknie :twisted:

Juiceman - 07-02-2012, 17:45

W takim razie informuję, na niemieckiej stronie rejestrują się tylko i wyłącznie kierowcy.
mjsystem - 07-02-2012, 18:02

Juiceman napisał/a:
W takim razie informuję, na niemieckiej stronie rejestrują się tylko i wyłącznie kierowcy.

Jakby co, rychło w czas :oops:
Chyba, że śląskie się zbierze do kupy i będzie nas więcej :(

Juiceman - 07-02-2012, 18:20

mjsystem napisał/a:
Juiceman napisał/a:

Jakby co, rychło w czas :oops:
Chyba, że śląskie się zbierze do kupy i będzie nas więcej :(

Pisząc :
Imię i Nazwisko/Miejscowość/ Skrót Kraju z którego jesteśmy (PL)/Pojazd/Z jakiego Klubu jesteśmy/Ilość osób jaka z nami będzie w aucie.

Myślałem, że wiadomo, że to się odnosi tylko i wyłącznie do kierowców. Mój błąd. Tak czy siak na to zwracam uwagę, że rejestrują się tylko kierowcy :-)

mjsystem - 07-02-2012, 18:42

Juiceman napisał/a:
Myślałem, że wiadomo, że to się odnosi tylko i wyłącznie do kierowców. Mój błąd. Tak czy siak na to zwracam uwagę, że rejestrują się tylko kierowcy

To mój błąd, byłem nadgorliwy :oops:
No chyba, ze pojade swoim miśkiem :wink:

[ Dodano: 07-02-2012, 18:49 ]
...rzeczywiście jestem zapisany... hmmm jako, ze jestem konsekwentnym obywatelem, postaram sie z całych sił zaprząc swojego misia :wink:

Wojciech Bogacz - 07-02-2012, 21:20

To ja mam pytanie organizacyjne - co jeżeli zmieni mi się liczba osób w samochodzie ? Zmniejszy albo zwiększy ? W jaki sposób to zgłosić ? W sumie dobrze byłoby to wiedzieć :)
mjsystem - 07-02-2012, 21:53

Wojciech Bogacz napisał/a:
To ja mam pytanie organizacyjne - co jeżeli zmieni mi się liczba osób w samochodzie ? Zmniejszy albo zwiększy ? W jaki sposób to zgłosić ? W sumie dobrze byłoby to wiedzieć

Wojtku, to nie ma znaczenia, bo te osoby wchodzą za darmo, namioty tez za darmo, więc pozostaje tylko kwestia finansowa 15 euro od auta, aile osób osób w aucie to tylko taniej wyjdzie paliwo i wpłata :wink:

Juiceman - 07-02-2012, 22:51

Dokładnie jak mjsystem z tym że te liczby akurat służą do statystyk zlotowych. Pod koniec imprezy są przedstawione statystyki ze np szacunkowo przyjechalo 738 osob 252auta zuzylismy tyle i tyle pradu/wody/ wyprodukowalismy tyle i tyle smieci/ w kolumnie bylo tyle i tyle aut i takie tam ;-) Niemcy to bardzo zorganizowany naród xD
hehe

Wojciech Bogacz - 07-02-2012, 23:36

Teraz już rozumiem :) Czyli jak przywiozę jednego czy trzech pasażerów a wpisane będę miał, że dwóch, to nic się nie stanie - świetnie. Niemniej jednak dopiero po spotkaniu w Wierchomli ustali się kto jedzie i zrobi zapis.
Juiceman - 07-02-2012, 23:38

Oczywiście, że nic się nie stanie :-)