To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Baner na zloty

volve - 13-10-2011, 14:08

eee...same Galanty :P :wink:
AniTa - 13-10-2011, 14:29

tło można zmienić jeśli ktoś dysponuje CIEKAWSZYM zdjeciem ;p
szuwar - 13-10-2011, 14:45

stary alfer napisał/a:
Na szczęście Jacek jest z tych, którzy się nie obrażają ;)

Co nie szuwar?

TAAAAAK, duzo może wytrzymać, wielki szacun ... :)

[ Dodano: 13-10-2011, 14:47 ]
Maciek napisał/a:
Może jeszcze ja coś zapodam.

by AniTa
_________

banner ciekawy, aczkolwiek tło powinno być jednolite, aby było widoczne z daleka i stosunkowo łatwe i tanie w wykonaniu :)

Cytat:
tło można zmienić jeśli ktoś dysponuje CIEKAWSZYM zdjeciem ;p

myślałem o białym, :) ale umiejscowienie poszczególnych elementów ciekawy :)

volve - 13-10-2011, 14:48

Anitko, doklej tam do zdjecia ze dwie Cari, Evo Dzikiego i jego Outlandera - wtedy bedzie dobrze :P :D
Maciek - 13-10-2011, 15:52

No to jeszcze tak

AniTa - 13-10-2011, 16:18

Wydaje mi sie ze placi sie od ilosci kolorow wiec jesli dac duzo czerwonego i czarnego nie wyjdzie sporo drozej, ale pewna nie jestem
Moje zdanie jest takie:
z bialym tlem troche pustawo i ...nudnawo, bez obrazy
ja bym jednak jakies mocne kolory polecala i troche agresywniejszy wyraz.. :twisted:

volve - 13-10-2011, 16:52

AniTa napisał/a:
Wydaje mi sie ze placi sie od ilosci kolorow wiec jesli dac duzo czerwonego i czarnego nie wyjdzie sporo drozej, ale pewna nie jestem

Tutaj chyba będie zadanie dla szuwara, skoro ma już firme, w ktorej robil baner, niech podpyta jak wyglada sprawa z cenami w zależności od stopnia skomplikowania rysunku.
Musimy jednak wziać pod uwagę, że nie wiemy na razie, ile osób dolączy się do pokrycia kosztów banera...

AniTa napisał/a:
z bialym tlem troche pustawo i ...nudnawo, bez obrazy

Ale z drugiej strony przyzwyczajeni jesteśmy do wszędobylskich kolorowych banerów z reklamami, taki schludny bialy wyroznia sie :D

A z tych dwoch które podaliscie to nie podoba mi sie trzcionka napisu Zachodniopomorskie, nie widać od razu tego Z.

Ale ogolnie wrzucać jak najwięcej projektów, trzeba mieć nad czym debatowac i głosować ;)

AniTa - 13-10-2011, 17:05

zmiana napisu to pikus, mozna dowolnie przemieszczac i zmieniac kazda z czesci, wiec tylko proponowac co
co do bialego, jeszcze wtrace, ze mam odwrotne wrazenie: jest go wszedzie pelno, bo podobno wlasnie najtaniej....
w kazdym razie niech decyduje wiekszosc :D

JacekeR - 13-10-2011, 19:27

a ja myślę że biały i "0" aut (nie ma co wyróżniać, a wszystkich się nie zmieści) jak bedzie za dużo kolorów to będzie pstrokaty i mało czytelny. Ma być widoczny z daleka.
szuwar - 15-10-2011, 09:47

Maciek, umieść od poniedziałku ankietę na wybór projektu, tak do piątku i będzie wybrany projekt. Ponumeruj zebrane i wystaw na licytację :) aby każdy miał jasność ....

Jeżeli nikt nie znajdzie korzystniejszej ceny, to mogę się podjąć wykonania.

Maciek - 17-10-2011, 14:04

Ankieta TUUUUU
volve - 17-10-2011, 14:10

No, tej ostatniej propozycji Anity nie widziałem wcześniej. Ogólnie myślałem właśnie o takim czymś, tylko brakło mi czasu na znalezienie i zainstalowanie PS. Będę miał duży orzech do zgryzienia myśląc nad propozycją Anity i szuwara.

A tak poza tym, to może jakiś spam odnośnie ankiety na maile ? Tylko z tym zapewne do Rafała ?

Yoshiko - 17-10-2011, 14:24

volve napisał/a:
No, tej ostatniej propozycji Anity nie widziałem wcześniej

szczerze mówiąc też nie widziałam i szkoda by byłby całkiem fajny baner tylko ten napis zach-pom :( chyba lepiej gdyby był napisany prosto

volve - 17-10-2011, 14:43

Yoshiko napisał/a:
szczerze mówiąc też nie widziałam i szkoda by byłby całkiem fajny baner tylko ten napis zach-pom :( chyba lepiej gdyby był napisany prosto

Widać myślimy podobnie ;) Też tak zastanawiam się, czy napis nie lepszy byłby prosty. Może Maćku jakbyś mógł ładnie poprosić Anitę, to wrzuciłaby też wersję z prostym napisem ?

Yoshiko - 17-10-2011, 14:55

volve napisał/a:
Widać myślimy podobnie ;) Też tak zastanawiam się, czy napis nie lepszy byłby prosty. Może Maćku jakbyś mógł ładnie poprosić Anitę, to wrzuciłaby też wersję z prostym napisem ?

o o o właśnie :mrgreen: