Radomskie - SPOTYKAMY I POZDRAWIAMY SIĘ NA DRODZE
galantfanradom - 17-05-2012, 19:27
pietja zapraszamy na zloty mitsumaniaków w naszym mieście. Zainteresowany?
GóR3K - 17-05-2012, 19:53
pietja napisał/a: | Metoda3 napisał/a: | ... I właścicela czerwonego eclipse 2 gen stojącego pod tesco przy galerii. PS. Niesamowity samochód od zawsze chorowałem na takiego właśnie Eclipsa. |
To chyba byłem ja, bo z tego co wiem jeden czerwony jest w Radomiu i okolicach. Widziałem raz identycznego z rej. W0 RED ale nie wiem czy on z naszych okolic jest czy tylko przejazdem był
P.S. Chyba Cię kojarzę... jechałeś może w kierunku Polibudy w tamtym momencie i stałeś na światłach przy tym tesco na wysokości taksówek? |
Powitać Cię pietja
Metoda3 - 17-05-2012, 20:27
pietja napisał/a: | Metoda3 napisał/a: | ... I właścicela czerwonego eclipse 2 gen stojącego pod tesco przy galerii. PS. Niesamowity samochód od zawsze chorowałem na takiego właśnie Eclipsa. |
To chyba byłem ja, bo z tego co wiem jeden czerwony jest w Radomiu i okolicach. Widziałem raz identycznego z rej. W0 RED ale nie wiem czy on z naszych okolic jest czy tylko przejazdem był
P.S. Chyba Cię kojarzę... jechałeś może w kierunku Polibudy w tamtym momencie i stałeś na światłach przy tym tesco na wysokości taksówek? |
Dokładnie tak było jak piszesz. Zapraszamy w sobotę na kielecką na spota. Chętnie oblukam tą twoją maszynę z bliska. Moim zdaniem jeden z najładniejszych samochodów lat 90 tych.
GóR3K - 17-05-2012, 20:59
Metoda3 napisał/a: | pietja napisał/a: | Metoda3 napisał/a: | ... I właścicela czerwonego eclipse 2 gen stojącego pod tesco przy galerii. PS. Niesamowity samochód od zawsze chorowałem na takiego właśnie Eclipsa. |
Dokładnie tak było jak piszesz. Zapraszamy w sobotę na kielecką na spota. Chętnie oblukam tą twoją maszynę z bliska. Moim zdaniem jeden z najładniejszych samochodów lat 90 tych. |
Metoda zapomniałeś chyba o 3000gt :)
pietja - 17-05-2012, 23:24
Słuchajcie
galantfanradom jak najbardziej jest mi miło za zaproszenie i oczywiście nie widzę nic przeciwko temu by uczestniczyć w zlotach Niestety praca mi koliduje bo non stop w delegacjach i rozjazdach jestem... ale z pewnością się spotkamy jak tylko będzie możliwość
GóR3K dzięki za zaproszenie na to forum... nie widziałem nawet o istnieniu takowego No i 3000GT to jest dopiero coś
Metoda3 niestety w ten weekend mnie nie ma w Radomiu A co do auta to nie ma problemu na oględziny... wiadomo ma swoje mankamenty. W końcu ma 15 latek... a ja nie mam czasu się nawet tym zająć A co do aut najpiękniejszych w latach 90-tych to jest z pewnością dużo więcej takich, które bardziej cieszą oko Ale z czterech generacji eclipse ta mi się najbardziej podoba... mam nadzieję, że również tak sądzicie
Dzięki wielkie za miłe przyjęcie na forum
pozdrawiam pietja
koliber124 - 18-05-2012, 01:06
A GóR3K zawita wreszcie swoją czerwienią???
Witaj pietja
[ Dodano: 18-05-2012, 01:08 ]
pozdrawiam napotkanego wczoraj około 11 z minutami kierownika galanta w sedaniku w kolorze.....no właśnie......takiego jeszcze nie widziałem......brudne złoto.....na rondzie Limanowskiego/Mariacka
GóR3K - 18-05-2012, 09:01
koliber124 napisał/a: | A GóR3K zawita wreszcie swoją czerwienią???
Witaj pietja
[ Dodano: 18-05-2012, 01:08 ]
pozdrawiam napotkanego wczoraj około 11 z minutami kierownika galanta w sedaniku w kolorze.....no właśnie......takiego jeszcze nie widziałem......brudne złoto.....na rondzie Limanowskiego/Mariacka |
Będe Colcikiem bo Sigmie stało się kuku i nie jeździ narazie
Metoda3 - 18-05-2012, 14:57
koliberku o której to spotkanko w końcu??
[ Dodano: 18-05-2012, 15:02 ]
GóR3K napisał/a: | Metoda zapomniałeś chyba o 3000gt |
Moim zdaniem jeśli chodzi o bryłę samochodu eclipse 2 gen po lifcie jest ładniejszy od 3000GT. Sam choruję na takiego eclipsa w wersji GSX (2.0 turbo i napęd na 4 kółka) i koniecznie zderzaki po lifcie i wysoka lotka na tylnej klapie.
motke - 18-05-2012, 21:05
Metoda3 napisał/a: | o której to spotkanko w końcu??
|
podobno o 12:30.
Metoda3 - 18-05-2012, 21:15
Pozdrawiam Górek, spotkanego na spocie Honda Radom. Pomyliły nam się spoty heh
koliber124 - 18-05-2012, 22:32
Pozdro dla kierownika niebieskiego gala na białych felach - dogoniłem kolegę i zaprosiłem na spoty. Myślę że pozytywnie był zaskoczony.
Pozdro dla Hondziarzy - spocik dziś mieli - pozazdrościć frekwencji nono.
Zaproponowałem wspólny spot japończyków hehe, a co
GóR3K ogarnij się bo ludzi nie poznajesz. pzdr
Metoda3 - 18-05-2012, 22:56
Ja to proponowałem już wcześniej. Im więcej tym lepiej. Hondy też są cacy.
GóR3K - 19-05-2012, 00:53
koliber124 napisał/a: | Pozdro dla kierownika niebieskiego gala na białych felach - dogoniłem kolegę i zaprosiłem na spoty. Myślę że pozytywnie był zaskoczony.
Pozdro dla Hondziarzy - spocik dziś mieli - pozazdrościć frekwencji nono.
Zaproponowałem wspólny spot japończyków hehe, a co
GóR3K ogarnij się bo ludzi nie poznajesz. pzdr |
No właśnie nie ogarnąłem. Mówię skądś kojarzę a teraz wiem ,że to Ty
gawron - 19-05-2012, 10:21
Ja temu nikebieskiemu wizytówke zostawiłem tydzien temu za szybą.
GóR3K - 19-05-2012, 10:25
Metoda3 napisał/a: | Pozdrawiam Górek, spotkanego na spocie Honda Radom. Pomyliły nam się spoty heh |
Hehe wkońcu też japończyki i odpozdrawiam
|
|
|