Mazowieckie - Warszawskie Koszulki Klubowe
mmatulek - 16-12-2012, 18:40
M6riano
Długo zastanawiałem się czy poruszać ten temat, ale w końcu nie wytrzymałem. Nie chodzi o lokalny patriotyzm czy o ilość MM w danej miejscowości. Chodzi o tworzenie podziałów w naszym regionie, a koszulki są tego świetnym narzędziem. Dlaczego nie potrafimy się integrować jako region tylko się rozdrabniamy? Jak mamy pokazać siłę Mazowsza jak jego reprezentantów nie ma. Z koszulkami miast to jak z koszulkami reprezentacji Polski w PN ze znaczkiem PZPN. Nie jestem przeciwny koszulkom warszawskim, radomskim, milanowskim, czy jakimkolwiek innym, uważam tylko, że powinniśmy przede wszystkim myśleć w kategoriach regionu, a potem miasta, a z Twojej wypowiedzi wynika zupełnie coś innego. Z zazdrością patrzyłem na koszulki regionalne np. Wielkopolski i bardzo żałowałem, że my takich nie mamy. To wszystko co miałem do powiedzenia. Jak będzie temat koszulek mazowieckich (Mazowsza) to na pewno się odezwę, a na razie na zlotach będę w koszulce z napisem SIGMA.
pozdrawiam
m6riano - 16-12-2012, 18:47
Widzisz...może gdybym mieszkał nie w Warszawie tylko pod...lub gdzieś na Mazowszu to pewnie też bym o tym pomyślał...
natomiast druga też sprawa że jak narazie spoty Mazowieckie odbywają sie w Warszawie i Radomiu i wcale nie mam nic przeciwko temu jakby odbywały sie też w Płocku,Siedlcach czy Ciechanowie lub w Ostrołęce dla tych rejonów bo Mazowsze jest za duże(i jeszcze słabo skomunikowane jak choćby Wawa z Łodzią w tym momencie)żeby robić jeden spot dla całego Mazowsza stąd naturalne podziały..
Dlatego jeśli sie do mnie pewna ilość osób chętnych nabyć koszulki "Mazowsze" z gotowym projektem to pewnie takowe zrobie(za zgodą "góry")
mmatulek - 16-12-2012, 18:57
m6riano napisał/a: |
natomiast druga też sprawa że jak narazie spoty Mazowieckie odbywają sie w Warszawie i Radomiu |
Raczej tą są spoty warszawskie ponieważ niewiele osób jest na nich z poza Warszawy. Nie wiem jak jest w Radomiu, więc nie będę się wypowiadał na ten temat.
ps może trzeba się zastanowić dlaczego tak jest, ale to już inny temat.
pozdrawiam
m6riano - 16-12-2012, 19:51
mmatulek napisał/a: | Raczej tą są spoty warszawskie ponieważ niewiele osób jest na nich z poza Warszawy |
Robson-Pyuszków-praktycznie na każdym spocie.
Tomo_n-Mińsk Maz. dość często na spstach
Dylan-NDM-sporadycznie(nie wiem jak jest na CM)
mmatulek - 16-12-2012, 20:19
Wracając do koszulek. Proponuję zacierać naturalne podziały, choć raz w roku na zlocie MM.
MKV - 17-12-2012, 12:21
W sumie technicznie to ja jestem z Nadarzyna i tez koszulkę z napisem Mazowsze chętnie bym kupił ale przeciwko Warszawskiej nic nie mam.
Pomysł z integracją na koszulkach ciekawy i na pewno jest krokiem w dobrą stronę chociaż ja na nic nie naciskam żeby nie było - dobrze, że ktoś się za te koszulki tak czy tak zabrał no ale projekt może ewoluować - nieprawdaż?
glina - 17-12-2012, 13:20
m6riano napisał/a: | mmatulek napisał/a: | Raczej tą są spoty warszawskie ponieważ niewiele osób jest na nich z poza Warszawy |
Dylan-NDM-sporadycznie(nie wiem jak jest na CM) |
są też i takie z B i L na początku blachy było i F swego czasu
Dario1986 - 17-12-2012, 19:14
Glina, ja raczej koszulki lubelskiego nie bede robil skoro nigdy tam na spocie nie bylem
Mmalutek byly tez spoty polaczone z Radomiakami (zarowno w Wwa jak i Radomiu) takze zbieraj ekipe i wpadajcie do Warszawy a jak bedziecie organizowac w Milanowku to tez sie pare osob wybierze.
mmatulek - 17-12-2012, 20:19
Dario1986 napisał/a: | Mmalutek byly tez spoty polaczone z Radomiakami (zarowno w Wwa jak i Radomiu) takze zbieraj ekipe i wpadajcie do Warszawy a jak bedziecie organizowac w Milanowku to tez sie pare osob wybierze. |
Milanówek nie jest na tyle daleko abym musiał zbierać ekipę i dopiero wtedy na spot jechać. , tymbardziej, że życie codzienne mam związane z Wawą. Poczekam jednak ze spotem do wiosny bo nie lubię się na parkingach kisić.
ps. Cieszę się, że pomysł z koszulkami regionalnymi się podoba.
wash - 17-12-2012, 20:26
glina napisał/a: | m6riano napisał/a: | mmatulek napisał/a: | Raczej tą są spoty warszawskie ponieważ niewiele osób jest na nich z poza Warszawy |
Dylan-NDM-sporadycznie(nie wiem jak jest na CM) |
są też i takie z B i L na początku blachy było i F swego czasu |
Czasem się zdarza nawet ZKA
m6riano - 17-12-2012, 21:17
wash napisał/a: | Czasem się zdarza nawet ZKA |
na spocie nie widziałem....;-)
wash - 18-12-2012, 08:14
m6riano napisał/a: | na spocie nie widziałem....;-) |
Bo dawno mnie niestety nie było. Zawsze coś wypadnie.
m6riano - 18-12-2012, 16:22
to chyba musiałobyć jeszcze nie za mojej kadencji..;-)(czyli jakieś 3 lata temu;-)
wash - 18-12-2012, 19:34
m6riano napisał/a: | to chyba musiałobyć jeszcze nie za mojej kadencji..;-)(czyli jakieś 3 lata temu;-) |
O przepraszam bardzo. Ja Ciebie nawet na spocie raz czy dwa widziałem, ale zajęty byłeś, bo komuś ledy w bagażniku przyczepiałeś.
m6riano - 19-12-2012, 20:37
a to bardzo możliwe..;-)
[ Dodano: 04-01-2013, 01:48 ]
Robie kolejną partie......kto sie pisze...?
|
|
|