Nasze nieMiśki ;-) - Honda Legend 3.5 V6 KA9 1999 r - Wrocław
Owczar - 21-03-2016, 08:58
Tak jak napisał lordu, te auta mają inne proporcje, a linia boczna w LS jest łagodna, jest bardziej obły, inne pochylenie szyby przedniej i tylnej. Legend ma bardziej agresywną linię i przód. To jak mówienie, że każda gruba kobieta jest podobna
lordu napisał/a: | Owczar weź się zgódź |
Ma dożywocie u mnie Ale spokojnie można coś ciekawego wyhaczyć. Na zachodzie coraz więcej osób sprzedaje LS-y, wiele w super stanie
lordu - 10-04-2016, 23:54
3 miejsce za najładniejszą serię na rozpoczęciu sezonu Honda Dolny Śląsk na lotnisku w Legnicy :)puchar dołączył do reszty ponad 30tka na karku a takie rzeczy ciągle bawią
plany na najbliższe miesiące - zrobienie wnętrza jak za czasów nowości, doprowadzenie automatu do idealnego stanu (zobaczymy czy coś ponad rzeczy eksploatacyjne), może jakieś rarytasy z USA się dokupi...
Owczar - 11-04-2016, 09:06
Bo seria jest najlepsza tylko jedno ale... tylne lampy nie są w serii
Torp12 - 11-04-2016, 09:32
Masz jakąś fotke tego Toledo z 1 miejsca?:)
Gruby96 - 11-04-2016, 21:02
lordu napisał/a: | 3 miejsce za najładniejszą serię na rozpoczęciu sezonu Honda Dolny Śląsk na lotnisku w Legnicy :)puchar dołączył do reszty ponad 30tka na karku a takie rzeczy ciągle bawią Obrazek
plany na najbliższe miesiące - zrobienie wnętrza jak za czasów nowości, doprowadzenie automatu do idealnego stanu (zobaczymy czy coś ponad rzeczy eksploatacyjne), może jakieś rarytasy z USA się dokupi... |
Byłem ,widziałem szacun naprawdę robi wrażenie - lepsza połowa stwierdziła że taką mogliśmy kupić
deejay - 11-04-2016, 22:22
Brawo Maciek
lordu - 12-04-2016, 21:25
Owczar napisał/a: | Bo seria jest najlepsza tylko jedno ale... tylne lampy nie są w serii |
przez kilka miesięcy 2004 roku były ale to OEM więc wiesz...
Torp12 napisał/a: | Masz jakąś fotke tego Toledo z 1 miejsca?:) |
Ba Pełna historia: https://picasaweb.google.com/115708405912325351336/ToledoDodatkowe
Generalnie w aucie niewiele z serii zostało - obniżona zawiecha, spore koła, program, nowy półskórzany środek, nowe audio, bi-xenony, dzienne z fabii rs i miliardy pierdół... teraz już bym go inaczej zrobił ale auto dalej jeździ u mojego znajomego, ale już jest bliżej serii.
deejay napisał/a: | Brawo Maciek |
Dzięki Bartek, masz tutaj swój duży wkład
Owczar - 15-04-2016, 08:56
lordu napisał/a: | przez kilka miesięcy 2004 roku były ale to OEM więc wiesz... |
Wiem, wiem. Żartuję sobie
Toledo fajnie zrobione - ze smaczkiem. Mnie osobiście odrzucają projekty VIP. Koła pochylone jakby piasty się rozpadały, rant felgi 2mm od nadkola. Ale auto zrobione ze smakiem może wyglądać super.
lordu - 12-05-2016, 16:59
Jedziemy na Japfest 2016 w Legnicy
Plany na za tydzien u Bartka:
- wymiana oleju w skrzyni i filtru oleju
- wymiana filtru kabinowego
- wymiana tulei wahacza dolnego tylnego
no i
- przegląd bo się kończy
promatti - 12-05-2016, 18:47
Gratuluje XD.
Hondzia wyglada za każdym razem jak ja widzę jak nowa wiec nie ma co się dziwić!!
deejay - 13-05-2016, 23:14
lordu napisał/a: | - wymiana tulei wahacza dolnego tylnego |
Przedniego
lordu - 14-05-2016, 00:17
tak, wahacz przedni dolny, tylna tuleja ... czy jakoś tak
Bartekkita - 15-05-2016, 22:51
Gratulację, brakowało takich aut 2 lata temu
lordu - 16-05-2016, 15:22
Jako, że miesiąc bez wywalania na Legenda fortuny jest miesiącem straconym... Nowe rzecz zamówione, teraz cierpliwie czekać na przesyłkę.
- baaaardzo długo polowałem na to, prosto z Dubaju leci do mnie:
Grill z ostatniego poliftu, znaczek będzie srebrny jak tylko do mnie doleci Tak, róźni się wyłącznie chromowaną listewką i innym układem żeberek.
- na Luxmany chorowałem od dawna, w sumie wyłącznie wygląd mnie kręci, raczej będą tak samo grały. Oryginały z japońskiego/amerykańskiego rynku Te lecą z Tokyo:
- roleta tylnej szyby i zasłony na tylne boczki, gość sam robi takie cuda, dorwałem namiary bezczelnie na niego jak chciał sprzedawać Legenda. Nie chcę przyciemniać szyb więc to jest jedyne sensowne rozwiązanie.
Na razie żadnych gratów jeszcze nie ma, wszystko kupione dzisiaj.
Już chyba wiem dlaczego nie mam domu z ogródkiem
Owczar - 16-05-2016, 15:45
lordu napisał/a: | Jako, że miesiąc bez wywalania na Legenda fortuny jest miesiącem straconym... Nowe rzecz zamówione, teraz cierpliwie czekać na przesyłkę.
- baaaardzo długo polowałem na to, prosto z Dubaju leci do mnie:
|
Na pierwszy rzut oka, to różnica taka raczej subtelna
lordu napisał/a: | - roleta tylnej szyby i zasłony na tylne boczki, gość sam robi takie cuda, dorwałem namiary bezczelnie na niego jak chciał sprzedawać Legenda. Nie chcę przyciemniać szyb więc to jest jedyne sensowne rozwiązanie. |
Te zasłony to rozumiem, że nie odsuwane tylko na stałe? Nie da się z czegoś zaadopotować odsuwanych?
lordu napisał/a: | Już chyba wiem dlaczego nie mam domu z ogródkiem |
Ja właśnie chce mieć dom z ogródkiem. Ogródek już kupiłem, teraz zbieram na dom Dlatego ograniczam się głównie do eksploatacji i projektów DIY Własnie zabieram się za pokrowiec na koło z alcantary
Czym malowałeś zaciski i tarcze? Zamierzam się za to zabrać w następnej kolejności.
|
|
|