[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - KEYLESS OPERATION SYSTEM - KOS
HUGIO - 04-11-2020, 09:27
Ja mam MMCS E-02, więc raczej kwestia ETACS'a.
Lukaaszz - 24-01-2021, 10:20
Cześć. Posiadam Sportbacka z KOS. Ostatnim czasem mam problem z otwarciem auta przez klamkę - z kluczyka otwiera. W dodatku auto odpala ale pojawia się na wyświetlaczu ikonka z przekreślonym kluczykiem czyli jakby nie wykrywał. Baterie również wymieniłem profilaktycznie. Dziwna sytuacja. Ktos juz taką miał?
carlo72 - 25-01-2021, 10:34
Nie jestem pewien, ale może być problem z anteną, która jest wewnątrz drzwi w okolicach klamki.
Powoduje ona otwieranie drzwi podczas zbliżenia dłoni. Oczywiście musisz mieć przy sobie pilot. Temat był tutaj opisywany.
Lukaaszz - 28-08-2021, 07:42
Cześć,
Znowu powrócił problem z KOS. Wakacje suche zero problemów, przyszedł chłód, a w szczególności deszcze i znów wyrzuca error , że nie widzi kluczyka i tyle. Auto z pilota się otwiera i odpala. Nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny- jakaś centralka dostaje wilgoci i szaleje.
gunner14 - 02-02-2025, 12:08
Witam. Też mam problem z Keylessem. Mianowicie czujniki w klamkach działają, tylko po wejsciu do auta mam komunikat confirm key i sygnał dzwiękowy. Czasem komunikat check door i pozycji kierownicy. Auto odpala normalnie bez kluczyka, sygnał ustaje jak ruszę autem. Wymieniałem baterię i spróbowałem zapasowego kluczyka i nic.
|
|
|