Outlander III Ogólne - OIII facelift
borsak1 - 14-08-2014, 08:16
KowaliK napisał/a: | Promocje i lifting chyba powoli zaczynają działać | - wątpię może 3 szwgrów sie spotkałow jednym miejscu
KowaliK - 14-08-2014, 12:56
3 sztuki w przeciągu jednego dnia, nie w jednym miejscu.
borsak1 - 18-08-2014, 11:04
KowaliK napisał/a: | 3 sztuki w przeciągu jednego dnia, nie w jednym miejscu. | no szaleństwo z tymi outlanderami
Fun - 23-09-2014, 15:49
Polityka Mitsu jest trochę dziwna,bo zawsze te małe zółte łapki muszą coś zaoszczędzić co powoduje że kupując auto za kilkadziesiąt tysi czlowiek ma wrażenie że go oszukali...bo jak oszczędzać na nie lakierowanych lustertkach bocznych(mi diler polakierował w cenie)kierunki wrzucić na błotnik jak już niskie modele innych marek mają je w lusterkach....a dawać ksenony ....gdzie tu logika...ja kupiłem City Styla z kilkoma dodatkami i powiem szczerze,przed promocją nie dałbym za to auto 99 tyś...w tej cenie można kupić mazdę CX-5...mówimy o 2WD....więc ta wersja zbliżyła się do "ludu" ...biorąc konkurencję na rynku CRV,CX5,Tiquan
W galerii wrzuciłem moje auto(beznadziejnie się dodaje fotki do postów )
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=43874
rezon - 23-09-2014, 16:23
kierunki w błotnikach mają swoje plusy - łatwiejsza wymiana i niższy koszt lusterek.
Fun - 23-09-2014, 16:55
rezon napisał/a: | kierunki w błotnikach mają swoje plusy - łatwiejsza wymiana i niższy koszt lusterek. |
Pewnie masz rację,ale look fajniejszy w lustrach
rezon - 23-09-2014, 21:22
Fun napisał/a: | look fajniejszy w lustrach | są też lepiej widoczne dla innych i sam widzisz, że działają . Ja tam mam w lusterkach jeszcze z oświetlaniem przestrzeni koło drzwi po zmroku wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne
Fun - 23-09-2014, 22:31
W lustrach sa ladniejsze i bardziej funkcjonalne jak piszesz, no ale cos za cos...albo tanio albo dobrze
Tak z innej beczki to zamontowalem sobie oslony przeciwblotne zwane chlapaczami...montaz zajal mi 20 minut bo pasuja w fabryczne zatrzaski i jakos mniej sie brudzi auto...dla zainteresowanych w aso komplet przod i tyl to koszt 580 pln a na alledrogo oryginalne to 169 pln...to tak z ciekawostek
nasa1 - 05-10-2014, 14:15
Zobaczcie jak będzie wyglądał Outek III po liftingu. Sprzedaż od 2016
http://www.carscoops.com/...ncept-s-is.html
bzyczek - 05-10-2014, 15:21
Outlander PHEV Concept S - znając życie pewno ten fejslifting trafi tylko do wersji zasilanej z gniazdka.
Szkoda, że po Jet Fighterze projektanci od razu nie wymyślili tego projektu.
nasa1 - 05-10-2014, 17:57
bzyczek napisał/a: | Outlander PHEV Concept S - znając życie pewno ten fejslifting trafi tylko do wersji zasilanej z gniazdka.
Szkoda, że po Jet Fighterze projektanci od razu nie wymyślili tego projektu. |
Nie sądzę aby były dwie wersje: obecna i ta ze zdjęć. Pewnie zrobią jeden model z różnymi napędami. Szczerze mówiąc podoba mi się ten nowy i jak wejdzie chętnie zmienię.
Komandor - 08-10-2014, 19:29
Niezly koncept i przede wszystkim spojny stylistycznie. Wreszcie krok w dobra strone... Konkurencja zas szykuje nowego Tiguana, Skode SUV (cos dla kolegi rezona ), Seata SUV i Q5 dla wybrednych.
Fun - 21-11-2014, 14:21
Nie mogłem patrzeć i używać (odbite palce) tych fabrycznych słupków ...poprawiłem trochę fabryczną specyfikację i zrobiłem słupki na czarno z półmatu folii...wygląda ładniej i jakoś milej łapie się za drzwi przy zamykaniu ....jeszcze z tej samej folii jest próg tylnego zderzaka.Polecam właścicielom czarnych Outków jeśli nie lubią lini papilarnych na lakierze słupka Nie robiłem tego sam jakby co...robił mi to człowiek,który bawi się w to od lat i ma wprawę....Warunek na dzisiaj!...ciepły garaż i dużo światła...bo trzeba podziałać suszarką,dociąć dokładnie i przy tym nie zmarznąć...
zaba287 - 25-11-2014, 23:01
nasa1 napisał/a: | JCH napisał/a: | nasa1 napisał/a: | Jak ktoś ma problem z męskością i musi nadrabiać agresywnym wyglądem auta, to niech sobie kupi stare BMW z ciemnymi szybami. | Kolego nasa1 - takie wypowiedzi są, mimo wszystko, nie na miejscu Szczególnie na tym forum |
Przeczytałeś podtekstem? Spokojnie, nie załamuj się
Ja tylko nie bardzo rozumiem podniecania się wyglądem zamiast przyjemnością z jazdy.
JEEP Wrangler przecież brzydki jak noc, ale ceniony w terenie od zawsze (to fakt). a wygląd niezależnie od serii określa się tzw. "kultowy" (to już naciągane)
Merce okularniki rdzewiały jak druty zbrojeniowe na budowie, ale wszyscy zakochani w mercach mówili "nieeeeeeee, to tylko ingerencja projektanta, sposób na surowy naturalizm w świecie błyszczących japońskich duperelków"
Wielbiciele OII czy całej serii Mitsu z grilem Evo (w tym Colty) zakochani w agresywnym wyglądzie (to nic, że czasami pod maską 1000 cm3 i 50 KM ) będą psy wieszać na OIII mimo, że nim się nawet nie przejechali.
Zaraz padają określenia mające poniżyć właścicieli hi typu auto dla staruszków, auto na które nie wyrwiesz dupy itd.... itp.....
To niestety tylko pokazuje, czym ludzie sugerują się przy wyborze samochodu. Wychodzą ludzkie (w PL x 10 ) kompleksy i wieczne potrzeby pokazywania się innym (tamci też z kompleksami ), podrywania lasek na auto, a nie inne atrybuty, no i generalnie takie prostolinijne myślenie.
Pytanie, gdzie w tych argumentach pada słowo o samym samochodzie, jego możliwościach, o przyjemności z jazdy?
Pozwolę sobie nie tracić więcej czasu na ewentualne odpisywanie, a koledze, któremu odpisuje i który zwraca mi uwagę, że na TYM forum moje uwagi były nie na miejscu życzę więcej radości z siebie, swoich wyborów zamiast wiecznego sugerowania się przez całe życie tym, co inni powiedzą |
Nooo
Jestem ZA.
btw... moim skromnym zdaniem oderwanym od ziemi... Kto ku..cze kupuje np. Dacie Duster.. he? czym ci kupcy się kierują... (nie chciałem nikogo obrazić a w szczególności dwoje moich znajomych "używających" Dustery ! żeby nie było !
Pozdrawiam
Fun - 04-12-2014, 14:20
No to co poniektórzy (ja też) nie pocieszyli się długo najnowszą wersją OIII....wiosną 2015 na salonie w Genewie zostanie zaprezentowany outek po gruntownym lifcie bardzo upodobniającym się do PHEV Concept -S...no i mogli by poprawić piszczące zawieszenie i plastiki ....jeśli ktoś nie ma ciśnienia na zakup outka teraz to chyba warto poczekać,bo jak będzie choć trochę podobny do Concepta-S a tak deklaruje producent to może być ciekawy
http://2.bp.blogspot.com/...Concept-S-0.jpg
żródło:Motor nr 49/2014
|
|
|