Nasze Miśki - Bandyta
robertdg - 21-01-2011, 18:19
Seichan napisał/a: | Odwołujemy się? | Tak, trzeba, euforia to błedne uczucie
Rafal_Szczecin - 21-01-2011, 18:20
bardzo ladnie .
co do odwolania, to zostalem poinformowany, ze nie dostane zadnego kosztorysu naprawy, tylko decyzje.
teraz pytanie, czy dobrze zrozumialem , czy moze jednak osoba , ktora mnie o tym informowala, nie wiedziala co mowi .
Seichan - 21-01-2011, 18:28
Rafal_Szczecin napisał/a: | bardzo ladnie .
co do odwolania, to zostalem poinformowany, ze nie dostane zadnego kosztorysu naprawy, tylko decyzje.
teraz pytanie, czy dobrze zrozumialem , czy moze jednak osoba , ktora mnie o tym informowala, nie wiedziala co mowi . |
Nie wiedziała co mówi
Art. 14 ust. 5 Ustawy o ubezpieczeniach obowiązkowych, UFG i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych
Zakład ubezpieczeń ma obowiązek udostępnić poszkodowanemu lub uprawnionemu informacje i dokumenty, które miały wpływ na ustalenie odpowiedzialności zakładu ubezpieczeń i wysokość odszkodowania. Osoby te mogą żądać pisemnego potwierdzenia przez zakład ubezpieczeń przekazanych informacji bądź umożliwienia wykonania i potwierdzenia przez zakład ubezpieczeń kopii udostępnionych dokumentów, przy czym koszty dokonania wymienionych czynności obciążają osobę, która żąda tych czynności.
Więc niech się goni i daje kosztorys
robertdg - 21-01-2011, 19:30
Rafal_Szczecin, jakie amorki na tył będziesz zakładał
Rafal_Szczecin - 21-01-2011, 21:45
Seichan napisał/a: |
Więc niech się goni i daje kosztorys |
hehe
dziekuje.
Robert pepickie KYB
Seichan - 21-01-2011, 21:49
Gdyby były nadal problemy z uzyskaniem kosztorysu to daj znać, skrobnie im się odpowiedniej treści pismo
jacekxx - 21-01-2011, 22:00
A olejowe czy gazowe te kayaby zakładasz?
Rafal_Szczecin - 21-01-2011, 22:25
gazy
na razie, to mam, bo do zakladania, to jeszcze kawalek czasu
Rafal_Szczecin - 24-01-2011, 19:14
taka mala niespodzianka dla Bandziora :
fotki nie zbyt wyrazne, bo tylko z telefonu

do tego za jakis czas powinny do mnie przyjechac :
cup holder
syczki
koncowka wydechu
Bandzior niestety odwiedzi lakiernika dopiero w przyszlym tygodniu, poniewaz jest lekka obsuwa . uzgodniona mam kwote oraz zakres prac.
bedziemy malowac caly lewy bok, caly prawy bok, klape bagaznika ew jezeli dostane tylni zderzak od avanca to i on pojdzie w kolor. tak wiec lacznie samochod bedzie pomalowany w calosci procz dachu
robertdg - 24-01-2011, 21:49
Szkoda ze to nie rozpórka od VR-4
Rafal_Szczecin napisał/a: | syczki | Też zachorowałeś
Rafal_Szczecin napisał/a: | koncowka wydechu
| Jaki wzór
fck - 24-01-2011, 21:59
widziałem, że kolega planuje wrzucić zderzaczek od avance na tył, baaardzo dobre posunięcie
Rafal_Szczecin - 24-01-2011, 22:01
robertdg napisał/a: |
Szkoda ze to nie rozpórka od VR-4
|
szkoda, ze nie jest w tej samej cenie co ta ...
robertdg napisał/a: |
Też zachorowałeś
|
moze nie zachorowales, poniewaz w oryginale mam syczki, lecz z tego co mi wiadomo, sa spalone ,a jakos nie mialem okazji/czasu kupic i zamontowac nowych, tak wiec nadarzyla sie chwila , to jest Cytat: |
widziałem, że kolega planuje wrzucić zderzaczek od avance na tył, baaardzo dobre posunięcie |
tylko najpierw znajdz za normalne pieniadze ...
Hugo - 25-01-2011, 00:08
W czarnym aucie ten zderzak z dokładką "zginie" chyba...
robertdg - 25-01-2011, 00:16
Hugo napisał/a: | W czarnym aucie ten zderzak z dokładką "zginie" chyba... | Myślisz
Chyba się nie zgubił, światło podkreśla
Hugo - 25-01-2011, 07:57
robertdg napisał/a: | Chyba się nie zgubił | Coś tam widać, ale nie tak jak w jasnym nadwoziu.
|
|
|