To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

Rafal_Szczecin - 03-04-2012, 08:18

auto odbrane, Dominik sie nic nie chwali, ale lsni sie jak psu... wiadomo co :P czarny tylko odbija sie teraz w lakierze bialasa :D
szuwar - 03-04-2012, 09:38

Derpin, jak dla mnie bomba :) spodobał mi się Twój białas jak tylko go zobaczyłem . I co mi się jeszcze rzuciło w oczy, zdjąłeś "gazety" :)
mkm - 03-04-2012, 13:24

Derpin napisał/a:

polecasz coś lepszego ?

Na wosk sam się musisz zdecydować - wybór olbrzymi :wink: .
Jak chcesz się najdłużej cieszyć efektem, to lakier musisz traktować z należytą uwagą - zapomnij o automatycznych myjniach (ręcznych na niektórych stacjach niestety także), gąbce, jednej "szmatce" na całe auto, zbieraczce do wody, myciu całego auta bez kilkukrotnych wymian wody w wiadrze (lub dodatkowych wiader), ścieraniu "zwykłymi" ścierkami itp. itd.
Rysy będą Ci się robić tak jak przed polerką z tą tylko różnicą, że teraz każda będzie widoczna - na szczęście to biały kolor :biggrin:
Bandyta będzie wymagał znacznie większej uwagi. :wink:

Rafal_Szczecin - 03-04-2012, 14:39

mkm napisał/a:
na szczęście to biały kolor :biggrin:
Bandyta będzie wymagał znacznie większej uwagi. :wink:

pocieszacz :D

booohal - 03-04-2012, 20:40

deejay,
myślę że Finish Kare będzie lepszym wyborem bo: większa pucha, świetnie spisuje się na felgach, troszkę lepsze podbicie szklistości ze względu że FK to syntetyk a Colli to mieszaniec.

m6riano - 03-04-2012, 21:40

Rafal_Szczecin napisał/a:
ale lsni sie jak psu... wiadomo co :P

klejnoty rodowe...;-)

Arturro-86 - 04-04-2012, 08:20

deejay napisał/a:
mkm napisał/a:
Wiesz, że teraz najtrudniejsze zadanie przed Tobą... utrzymac efekt jak najdłużej

Mam na to patent :P
Dla mnie Nr.1 na liście wosków
http://showcarshine.pl/18...ibra-50x60.html

Plus do tego Wet Look , ale na białym nie bedzie efektu tylko ciemne lakiery , wiec tobie radze tylko najlepszy wosk :wink:

http://showcarshine.pl/36...mikrofibra.html

Tu sie zaopatruje http://www.shiningcar.pl/pl/c/Woskowanie-lakieru/6 POLECAM :)

Bartek, na ile razy taki zestaw wystarcza? Bo trochę kosztuje... ale kusi mnie, żeby coś jeszcze wykrzesać z mojego Gala :D
Derpin - świetnie to wygląda 8) I jeszcze raz dodam, że moim zdaniem połączenie białego nadwozia i czarnych felg to bardzo dobry pomysł :biggrin:

wookash83 - 09-04-2012, 21:17

Dominik jak tam wrażenia z jazdy wypolerowanym Białasem?? ;) robiłeś jakieś fotki w plenerze? zadowolony???
deejay - 09-04-2012, 23:59

Arturro-86 napisał/a:
Bartek, na ile razy taki zestaw wystarcza? Bo trochę kosztuje... ale kusi mnie, żeby coś jeszcze wykrzesać z mojego Gala

Ja pucuje dosyć czesto jak wiecie swoje auto , a produkty jeszcze nie są w połowie zużyte a i kilka osób juz z nich skorzystało na próbę :wink:

Anonymous - 10-04-2012, 09:52

wookash83 napisał/a:
Dominik jak tam wrażenia z jazdy wypolerowanym Białasem?? ;) robiłeś jakieś fotki w plenerze? zadowolony???

jestem teraz w HH :) fotek jeszcze nie było bo pogody brak :) wrażenia pozytywnie zupełnie inny samochód :) ale wracam dziś do szczecina to możemy jakiegoś spota zrobić to sobie poooglądasz :) :P albo na allegroszu jak wystawie zaraz to też będziesz mógł pooglądać ;) :P

Xsystoff - 10-04-2012, 11:31

Dawajcie spota, sam chetnie obejrze bialy kolor po polerce :D
wookash83 - 10-04-2012, 11:35

mam wolne jakaś dobra godzinka i mogę podjechać ;)
Rafal_Szczecin - 10-04-2012, 14:52

jak trzeba to i ja podjade :)
Anonymous - 11-04-2012, 18:05

wczoraj stuknęło 227 tys :) w piątek jestem umówiony na kolejną wymianę filterków gazu, po telefonie do gazownika jak zawsze usłyszałem pytanie co tak szybko już 10 tysi zrobione ? heheh :P się jeździ 8)

poza tym na otomoto widziałem wiosenną promocyjną cenę białasa ;) :rolleyes:
ceny bez rozpórki i na zwykłym filtrze powietrza.
wymyśliłem już 100% następcę Białasa i nie będzie to jednak nic z grupy Vag :P jeżeli dopisze szczęście to następca będzie miał 200 koniuff :) a jeżeli nie to jakieś 180 po virusie :P
nic więcej nie powiem 8)

sveno - 11-04-2012, 18:27

Cytat:
Przebieg w km:
227 km
rozumiem cofnąć o 50 000km ale nie o ponad 220 000km :)