Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
m6riano - 26-11-2012, 23:25
Cytat: | Nie narzekam bo na Wawrzce bylem 2 razy, ale pisanie że ta droga będzie przyjemnością to troszeczkę na wyrost ... |
Możesz lecieć przez Niemcownie , więc nie narzekaj..;-)
Tomek - 27-11-2012, 06:44
sveno napisał/a: | Cytat: | zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych
_________________ | zauważcie buźki na końcu, to był żart, większość z organizatorów ma mało wspólnego z Krakowem chyba tylko Marcin i Maciek pochodzą z Krakowa |
dokładnie
a ja to w KRK bywam teraz raz na 2 tygodnie
mjsystem - 27-11-2012, 07:46
tomek84 napisał/a: |
sveno napisał/a:
Cytat:
zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych
_________________ |
No ale teraz to Rebeliasa trzeba już wziąć do pomocy
kordiank2 - 27-11-2012, 08:23
mjsystem napisał/a: | Kordian, to może wystawa w ramach atrakcji złotowe? |
za atrakcje wystarczą w zupełności mitsumaniacze gęby
sveno - 27-11-2012, 13:46
Właśnie wróciłem z Sekretariatu MS AGH.
mmatulek napisał/a: | Ostateczny termin zlotu w Krakowie to 2-4.08 ? |
Tak. Termin rezerwacji zmieniony z 23-25.08 na powyższy. To już pewne i raczej nieodwracalne.
Rebelias - 27-11-2012, 17:57
Do organizatorów nic nie mam rzecz jasna Na żartach się znam więc o nic się nie gniewam żeby nie było
mjsystem - 27-11-2012, 18:50
Rebelias napisał/a: | Do organizatorów nic nie mam rzecz jasna Na żartach się znam więc o nic się nie gniewam żeby nie było |
Łukasz, żebyś nie myślał, że nie będziesz potrzebny, to już możesz przygotować się na pomoc zlotową. taki temat tez wkrótce powstanie , a chętni mile widziani.
szuwar - 29-11-2012, 08:44
m6riano napisał/a: | Możesz lecieć przez Niemcownie , więc nie narzekaj..;-) |
Nie zrozumiałeś istoty wypowiedzi, nie narzekam i nie narzekałem, pewnie narzekać nie będę miałem na myśli o optymizm koleżanki, co do przyjemności podróżowania po naszych drogach, a jak ktoś chce to i 900 przejedzie i będzie miał banana na zlocie
a z innej beczki bo rozmowy o trasie są zawsze co zlot takie same .....
kordiank2 napisał/a: | za atrakcje wystarczą w zupełności mitsumaniacze gęby |
jak będzie ramówka spotkania, nie chodzi mi tylko o tzw. ATRAKCJE, to będę rad.
mjsystem - 30-11-2012, 17:10
szuwar napisał/a: | jak będzie ramówka spotkania, nie chodzi mi tylko o tzw. ATRAKCJE, to będę rad. |
Co roku jest ramówka, więc jak przyjdzie czas, to będzie ogłoszona
mystek - 04-01-2013, 22:48
Że też musieliście akurat zorganizować zlot nie dość, że w Krakowie i to jeszcze w miejscu, gdzie mam dosłownie jakieś 1,5-2km, to w dodatku 3. sierpnia się żenię . Taka okazja na zlot, a nie wiem czy wpadnę. Jeszcze będę się bawił 4km dalej. Ehh :/
PS: ale spróbuję znaleźć czas chociaż w piątek, żeby się pokazać i wjechać na miasteczko.
Misiek :) - 04-01-2013, 23:14
mystek napisał/a: | Że też musieliście akurat zorganizować zlot nie dość, że w Krakowie i to jeszcze w miejscu, gdzie mam dosłownie jakieś 1,5-2km, to w dodatku 3. sierpnia się żenię . Taka okazja na zlot, a nie wiem czy wpadnę. Jeszcze będę się bawił 4km dalej. Ehh :/
PS: ale spróbuję znaleźć czas chociaż w piątek, żeby się pokazać i wjechać na miasteczko. |
A ja tam mogę robić koledze konwój na ślub
Krystian99 - 05-01-2013, 17:48
Myślę że do konwoju więcej znajdzie się Miśków
mystek - 05-01-2013, 17:58
Haha, no właśnie boję się trochę tego konwoju, bo tam wystarczy, że wjedzie z 5 samochodów (droga jednokierunkowa) i już jest korek , a co dopiero strzelam, że z 10-20?
m6riano - 06-01-2013, 08:02
razy 10....;-)
i9i - 06-01-2013, 10:24
m6riano napisał/a: | razy 10....;-) |
Jak w międzyczasie z konwoju zrobią się bramy to weselicho będzie abstynenckie i ledwo na oczepiny młoda para zdąży
|
|
|