To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem

STax - 02-09-2015, 21:18

Przestraszył się, że go sprzedasz i zaczął działać :P
Ziemba. - 02-09-2015, 21:26

mjsystem napisał/a:
Instalacja gazowa też odzyskała wigor. Nic się nie dziele. :shock:

Możliwe, że gaz z Inter Marche mu nie smakował. Skoro przy późniejszych tankowaniach było delikatnie lepiej.

robertdg - 02-09-2015, 21:27

mjsystem napisał/a:
Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.
Było zmierzyć szczelinke i wyregulowac, nie jest to dużo roboty
tyku - 03-09-2015, 08:31

mjsystem napisał/a:
Byłem dziś na serwisie klimy. Wszystko OK. Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.

Galant, od narzekania na niego się naprawił. =D> :lol:

Marcino - 03-09-2015, 08:35

mjsystem napisał/a:
Byłem dziś na serwisie klimy. Wszystko OK. Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.

Trzymaj go krótko...:) Za dużo włożone w niego żeby się go pozbywać. Powinien się ładnie odpłacić i zaczać połykać km.
Profilaktycznie na sprawdzenie LPG bym podjechał.

eremita - 03-09-2015, 09:04

Marcino napisał/a:
Trzymaj go krótko...:) Za dużo włożone w niego żeby się go pozbywać. Powinien się ładnie odpłacić i zaczać połykać km.
Profilaktycznie na sprawdzenie LPG bym podjechał.

+1 :mrgreen:

Galancior94 - 03-09-2015, 13:35

mjsystem, byłem w podobnej sytuacji jak Ty i sprzedałem Galanta za bardzo niską cene. Straciłem na tym sporo kasy, ale przynajmniej teraz mam spokój ;) teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony ;) Tobie radze postąpić podobnie do mnie :)
Tomek - 03-09-2015, 15:15

mjsystem napisał/a:

bywa
miałem tak w sedanie
sprzęgło było źle wyregulowane i na jednym dołku go docisnęło i klima działała, na drugim dołku znowu przestawała działać i tak w kółko

Tomek - 03-09-2015, 15:16

Cytat:
mjsystem, byłem w podobnej sytuacji jak Ty i sprzedałem Galanta za bardzo niską cene. Straciłem na tym sporo kasy, ale przynajmniej teraz mam spokój ;) teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony ;) Tobie radze postąpić podobnie do mnie :)

gdzie jest guzik "Lubię to" ?? :mrgreen:

mjsystem - 03-09-2015, 20:40

robertdg napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Było zmierzyć szczelinke i wyregulowac, nie jest to dużo roboty
Nie znam się, to pewnie podjadę do mojego mechanika. :wink:
Galancior94 napisał/a:
teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony
Na pewno nie będzie to żaden passat. 8) Dla mnie auto musi mieć "to coś". :lol:
robertdg - 03-09-2015, 21:03

mjsystem napisał/a:
Dla mnie auto musi mieć "to coś". :lol:

Może słit Garbi:

:badgrin:

Galancior94 - 03-09-2015, 21:46

mjsystem napisał/a:

Galancior94 napisał/a:
teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony
Na pewno nie będzie to żaden passat. 8) Dla mnie auto musi mieć "to coś". :lol:

Dla mnie też musiało, ale zdecydowanie wole niezawodność od "tego czegoś". No i do pracy mam prawie 750km, więc w razie w jakbym musiał jechać swoim to diesel lepszy od gazociągu, tym bardziej że w Danii o niego ciężko ;)

I tak btw. to też sie broniłem przed VW :) Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu, tym bardziej że tak dużo jeździsz :)

Tomek napisał/a:
Cytat:

gdzie jest guzik "Lubię to" ?? :mrgreen:

Tego tu brakuje :D trzeba wyższych namówić na małą modernizacje forum :mrgreen:

mjsystem - 03-09-2015, 23:09

robertdg napisał/a:
Może słit Garbi:
Te "usta" dziwnie mi się kojarzą 8)

Galancior94 napisał/a:
Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu
Nie mam klapek na oczach, tylko wydane ciężko zarobione pieniądze, które muszę odzyskać. Jak napisałeś, TY byś sprzedał. Ja - nie. Jak na razie żadnych "niemieckich" aut. Chyba, że Porsche. 8)
Galancior94 - 04-09-2015, 09:33

mjsystem napisał/a:

Galancior94 napisał/a:
Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu
Nie mam klapek na oczach, tylko wydane ciężko zarobione pieniądze, które muszę odzyskać. Jak napisałeś, TY byś sprzedał. Ja - nie. Jak na razie żadnych "niemieckich" aut. Chyba, że Porsche. 8)

Jeśli twierdzisz że siedze na kieszeni rodziców, to sie grubo mylisz :) Nie odzyskasz, włożysz jeszcze więcej i jeszcze bardziej będziesz sie wpieniał ;) A później przejrzysz allegro i sie zorientujesz jakie auto byś za ten hajs kupił :)

Marcino - 04-09-2015, 12:23

Galancior94 napisał/a:
Jeśli twierdzisz że siedze na kieszeni rodziców, to sie grubo mylisz Nie odzyskasz, włożysz jeszcze więcej i jeszcze bardziej będziesz sie wpieniał A później przejrzysz allegro i sie zorientujesz jakie auto byś za ten hajs kupił

A ja tam i tak wole moje glanata... i motto: NIE SPRZEDAM BĘDĘ ROBIŁ