Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
STax - 02-09-2015, 21:18
Przestraszył się, że go sprzedasz i zaczął działać
Ziemba. - 02-09-2015, 21:26
mjsystem napisał/a: | Instalacja gazowa też odzyskała wigor. Nic się nie dziele. |
Możliwe, że gaz z Inter Marche mu nie smakował. Skoro przy późniejszych tankowaniach było delikatnie lepiej.
robertdg - 02-09-2015, 21:27
mjsystem napisał/a: | Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika. | Było zmierzyć szczelinke i wyregulowac, nie jest to dużo roboty
tyku - 03-09-2015, 08:31
mjsystem napisał/a: | Byłem dziś na serwisie klimy. Wszystko OK. Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.
Instalacja gazowa też odzyskała wigor. Nic się nie dziele. |
Galant, od narzekania na niego się naprawił.
Marcino - 03-09-2015, 08:35
mjsystem napisał/a: | Byłem dziś na serwisie klimy. Wszystko OK. Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.
Instalacja gazowa też odzyskała wigor. Nic się nie dziele. |
Trzymaj go krótko...:) Za dużo włożone w niego żeby się go pozbywać. Powinien się ładnie odpłacić i zaczać połykać km.
Profilaktycznie na sprawdzenie LPG bym podjechał.
eremita - 03-09-2015, 09:04
Marcino napisał/a: | Trzymaj go krótko...:) Za dużo włożone w niego żeby się go pozbywać. Powinien się ładnie odpłacić i zaczać połykać km.
Profilaktycznie na sprawdzenie LPG bym podjechał. |
+1
Galancior94 - 03-09-2015, 13:35
mjsystem, byłem w podobnej sytuacji jak Ty i sprzedałem Galanta za bardzo niską cene. Straciłem na tym sporo kasy, ale przynajmniej teraz mam spokój teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony Tobie radze postąpić podobnie do mnie
Tomek - 03-09-2015, 15:15
mjsystem napisał/a: | Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika. |
bywa
miałem tak w sedanie
sprzęgło było źle wyregulowane i na jednym dołku go docisnęło i klima działała, na drugim dołku znowu przestawała działać i tak w kółko
Tomek - 03-09-2015, 15:16
Cytat: | mjsystem, byłem w podobnej sytuacji jak Ty i sprzedałem Galanta za bardzo niską cene. Straciłem na tym sporo kasy, ale przynajmniej teraz mam spokój teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony Tobie radze postąpić podobnie do mnie |
gdzie jest guzik "Lubię to" ??
mjsystem - 03-09-2015, 20:40
robertdg napisał/a: | mjsystem napisał/a:
Problem wystąpił albo z powodu sprzęgła albo czujnika.
Było zmierzyć szczelinke i wyregulowac, nie jest to dużo roboty | Nie znam się, to pewnie podjadę do mojego mechanika.
Galancior94 napisał/a: | teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony | Na pewno nie będzie to żaden passat. Dla mnie auto musi mieć "to coś".
robertdg - 03-09-2015, 21:03
mjsystem napisał/a: | Dla mnie auto musi mieć "to coś". |
Może słit Garbi:
Galancior94 - 03-09-2015, 21:46
mjsystem napisał/a: |
Galancior94 napisał/a: | teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony | Na pewno nie będzie to żaden passat. Dla mnie auto musi mieć "to coś". |
Dla mnie też musiało, ale zdecydowanie wole niezawodność od "tego czegoś". No i do pracy mam prawie 750km, więc w razie w jakbym musiał jechać swoim to diesel lepszy od gazociągu, tym bardziej że w Danii o niego ciężko
I tak btw. to też sie broniłem przed VW Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu, tym bardziej że tak dużo jeździsz
Tomek napisał/a: | Cytat: | mjsystem, byłem w podobnej sytuacji jak Ty i sprzedałem Galanta za bardzo niską cene. Straciłem na tym sporo kasy, ale przynajmniej teraz mam spokój teraz kupiłem pospolitego passata w pospolitym dieslu i jestem zadowolony Tobie radze postąpić podobnie do mnie |
gdzie jest guzik "Lubię to" ?? |
Tego tu brakuje trzeba wyższych namówić na małą modernizacje forum
mjsystem - 03-09-2015, 23:09
robertdg napisał/a: | Może słit Garbi: | Te "usta" dziwnie mi się kojarzą
Galancior94 napisał/a: | Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu | Nie mam klapek na oczach, tylko wydane ciężko zarobione pieniądze, które muszę odzyskać. Jak napisałeś, TY byś sprzedał. Ja - nie. Jak na razie żadnych "niemieckich" aut. Chyba, że Porsche.
Galancior94 - 04-09-2015, 09:33
mjsystem napisał/a: |
Galancior94 napisał/a: | Decyzja należy do Cb, ale ja bym to coś sprzedał i kupił inne auto ściągając te klapki z oczu | Nie mam klapek na oczach, tylko wydane ciężko zarobione pieniądze, które muszę odzyskać. Jak napisałeś, TY byś sprzedał. Ja - nie. Jak na razie żadnych "niemieckich" aut. Chyba, że Porsche. |
Jeśli twierdzisz że siedze na kieszeni rodziców, to sie grubo mylisz Nie odzyskasz, włożysz jeszcze więcej i jeszcze bardziej będziesz sie wpieniał A później przejrzysz allegro i sie zorientujesz jakie auto byś za ten hajs kupił
Marcino - 04-09-2015, 12:23
Galancior94 napisał/a: | Jeśli twierdzisz że siedze na kieszeni rodziców, to sie grubo mylisz Nie odzyskasz, włożysz jeszcze więcej i jeszcze bardziej będziesz sie wpieniał A później przejrzysz allegro i sie zorientujesz jakie auto byś za ten hajs kupił |
A ja tam i tak wole moje glanata... i motto: NIE SPRZEDAM BĘDĘ ROBIŁ
|
|
|