To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Anonymous - 30-09-2006, 21:40

Ja mam dziś Classica. Łeb mi rozsadza z bólu. Od rana. I nic nie pomaga - może piwo pomoże?
roch_27 - 30-09-2006, 21:46

Powiem tak ----> jeszcze nigdy nie zaszkodziło :mrgreen:

zdrówko

Hubeeert - 30-09-2006, 21:47

Pomoże na trochę. Polecam cos zjeść.
Anonymous - 30-09-2006, 21:51

Niedawno jadłem - i nic. Nawet tabletni brałem, co mi się niezmiernie rzadko zdarza. I też nie pomogły. Siakaś migrena czy cuś. I to akurat w weekend!
No to siup - Wasze zdrowie!

[ Dodano: 30-09-2006, 23:30 ]
Albercik, to działa!
Organizm ludzki to bardzo skomplikowany twór. Czasem domaga się, by dostarczyć mu niezbędne do jego prawidłowego funkcjonowania składniki. Stąd też np. psy jadają czasem trawę, a hipopotamy i szympanse mięso, choć przecież nie należy do ich codziennego, normalnego jadłospisu. Mój organizm, sygnalizując bólem głowy od dzisiejszego ranka, dawał mi znać, że potrzebuje właśnie piwa. :twisted:

McDoune - 30-09-2006, 23:55

gregorbu napisał/a:
Niedawno jadłem - i nic. Nawet tabletni brałem, co mi się niezmiernie rzadko zdarza. I też nie pomogły. Siakaś migrena czy cuś. I to akurat w weekend!
No to siup - Wasze zdrowie!

[ Dodano: 30-09-2006, 23:30 ]
Albercik, to działa!
Organizm ludzki to bardzo skomplikowany twór. Czasem domaga się, by dostarczyć mu niezbędne do jego prawidłowego funkcjonowania składniki. Stąd też np. psy jadają czasem trawę, a hipopotamy i szympanse mięso, choć przecież nie należy do ich codziennego, normalnego jadłospisu. Mój organizm, sygnalizując bólem głowy od dzisiejszego ranka, dawał mi znać, że potrzebuje właśnie piwa. :twisted:

Mój jest nieśmiały i nie dawał mi znać, ale tak na wszelki wypadek i tak go zaopatrzyłem :lol:

Matejko - 01-10-2006, 00:54

gregorbu napisał/a:
Albercik, to działa!

mnie tez bolala glowka, pilem, przestala, skonczylem pic zaczela, ale bylo juz rano, dzis powtorka ale delikatna

Cezar - 01-10-2006, 00:59

A ja bidula od 2 tygodni nic nie pilem :cry:
Ciagle jakas choroba sie przyczepia :|

No ale za wasza rada wypije i zobaczymy jak to ze mna bedzie :mrgreen:

szczeslaw - 01-10-2006, 01:04

Ehhh normalnie to na tym forum pijaństwo się szerzy...

no to NA ZDROWIE!! :mrgreen:

McDoune - 01-10-2006, 01:12

Cezar napisał/a:
A ja bidula od 2 tygodni nic nie pilem :cry:

No ale za wasza rada wypije i zobaczymy jak to ze mna bedzie :mrgreen:

A może dlatego się przyczepiała że nic nie piłeś :twisted: ???

Cezar - 01-10-2006, 02:50

McDoune napisał/a:
A może dlatego się przyczepiała że nic nie piłeś

Moze to i prawda :|
No, ale teraz zaczne nadrabiac zaleglosci i pogonie ta chorobe :twisted:

Anonymous - 01-10-2006, 20:02

[quote="Cezar"]A ja bidula od 2 tygodni nic nie pilem :cry:

Ja też jestem choreńki kaszelek mi sie przyczepił :cry: musze wypić syropki z Grupy Żywca na oskrzela SPECJAL a na plucka WARKA :twisted:

Efa! - 01-10-2006, 20:44

najlepsze na chorobę są grogi, grzańce z dobrego, czerwonego winka z ziołami (imbir, goździk itd.), no i gorrrące piweńko też z "wkładką" korzenną :mrgreen:
Krzyzak - 02-10-2006, 18:25

jak np. Grzaniec Galicyjski :?:
Anonymous - 07-10-2006, 22:40

No to panowie przy sobocie piwko trza chlapnąć :D
Ja popijam 2 żywczyka i chyba na tym się nie skończy :wink:

Anonymous - 07-10-2006, 23:01

A ja dziś miałem pić Vodka+Red Bull, ale znajomi za późno z zakupów wrócili. :( Musiałem sie zatem zadowolić jednym Carlsbergiem. Ale - jak to mawiają - co się odwlecze, to nie uciecze. Vodka+Red Bull jutro. :twisted:

[ Dodano: 08-10-2006, 18:23 ]
No, drogie Panie i szanowni Panowie. Idę po prowiant w postaci wódki, Red Bulla i cytryny, a potem z tym wszystkim do znajomych. Zdrowie Wasze i "szukajki", bo jak obserwuję, bardzo samotna ostatnio. Taka niepotrzebna i nieużyteczna się czuje... A ja już nie mam siły i ochoty po raz n-ty pisać o np. świecach do Colta...
Miłego niedzielnego wieczoru życzę!