Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
Tomek - 11-04-2012, 19:13
Derpin napisał/a: |
poza tym na otomoto widziałem wiosenną promocyjną cenę białasa
ceny bez rozpórki i na zwykłym filtrze powietrza. |
rozpórka i filtr - 3000 zł ??
hmm, a mówiłeś, żę nie opuścić ceny,
widać męczy Cię ten temat
ehhh, no nowe otomoto ...
jak się tam ogląda zdjęcia?
Anonymous - 11-04-2012, 19:20
tomek84 napisał/a: | rozpórka i filtr - 3000 zł ??
hmm, a mówiłeś, żę nie opuścić ceny, |
rozpórka filtr i na felgach Rafała w razie Si to moje trafią do niego
tomek84 napisał/a: | widać męczy Cię ten temat |
ja wiem czy męczy ? i tak najdroższy na allegro tylko że cena już nie zaporowa, a realna, biorąc po uwagę ostatnią wymianę amorków to rzekłbym promocyjna.
tomek84 napisał/a: | jak się tam ogląda zdjęcia? |
klikasz i się ogląda
Tomek - 11-04-2012, 19:25
klikasz i się ogląda |
haaaaa
dobra, już wiem o co lotto
na firefoxie mi nie chodzą zdjęcia w tym nowym otomoto
pzdr
Derpin napisał/a: | i tak najdroższy na allegro tylko że cena już nie zaporowa, a realna, biorąc po uwagę ostatnią wymianę amorków to rzekłbym promocyjna. |
poczekaj z rok i go wezmę ... choć wolałbym srebrny
Anonymous - 11-04-2012, 19:37
tomek84 napisał/a: | poczekaj z rok i go wezmę ... choć wolałbym srebrny |
hmmm przy moim tempie narastania przebiegu w tym czasie dobiję do ~280 tys
możemy się tak umówić, wpłacasz zaliczkę i potrzymam go jeszcze rok , przez ten czas oczywiście dalej cała eksploatacja po mojej stronie i robiona na najlepszych zamiennikach tak jak do tej pory, a i jakby miał zostać jeszcze rok to zrobiłbym już nadkola i okleił dach na czarno cena oczywiście po tym roku bez zmian
Tomek - 11-04-2012, 19:41
hmmm przy moim tempie narastania przebiegu w tym czasie dobiję do ~280 tys
możemy się tak umówić, wpłacasz zaliczkę i potrzymam go jeszcze rok , przez ten czas oczywiście dalej cała eksploatacja po mojej stronie i robiona na najlepszych zamiennikach tak jak do tej pory, a i jakby miał zostać jeszcze rok to zrobiłbym już nadkola i okleił dach na czarno cena oczywiście po tym roku bez zmian |
gdyby nie ze 3-4 fakty, to bym się zdecydował
sam myślałem kiedyś, żeby zrobić mojego na cacy i sprzedać, ale obiektywnie patrząc, to dokładając kilka tysięcy nie kupię nic co by zmieniło moją motoryzacyjną sytuację
Anonymous - 11-04-2012, 19:53
tomek84 napisał/a: | dokładając kilka tysięcy nie kupię nic co by zmieniło moją motoryzacyjną sytuację |
fakt, dlatego też ciężko mi się było zdecydować, ale jak dołożysz 18-20 tys to można już przebierać
danino88 - 12-04-2012, 19:23
Cytat: | poczekaj z rok i go wezmę ... choć wolałbym srebrny |
a ja bym wolał białego i co ?
Cytat: | fakt, dlatego też ciężko mi się było zdecydować, ale jak dołożysz 18-20 tys to można już przebierać |
no właśnie, powiedz mi co, bo szczerze to sam się zastanawiałem co można mieć następnego po galu, rozsądnego, za właśnie takie pieniądze. Patrzyłem także co mogę mieć w klasie galanta vr4 za podobne pieniądze i także nie zauważyłem nic ciekawego. Czekam
Anonymous - 12-04-2012, 19:31
danino88 napisał/a: | Czekam |
cierpliwości
fj_mike - 12-04-2012, 20:29
danino88 napisał/a: | Patrzyłem także co mogę mieć w klasie galanta vr4 za podobne pieniądze i także nie zauważyłem nic ciekawego. Czekam |
Słabo szukasz
W Szwecji jest spory wybór turbo benzyn, niestety nie ma wiele 4x4
Pozostaje jeszcze Japonia
Tomek - 12-04-2012, 22:37
Derpin napisał/a: | tomek84 napisał/a: | dokładając kilka tysięcy nie kupię nic co by zmieniło moją motoryzacyjną sytuację |
fakt, dlatego też ciężko mi się było zdecydować, ale jak dołożysz 18-20 tys to można już przebierać |
jakbym dołożył 18-20, to już nie muszę przebierać, bo wiem co bym chciał
ale celuje w mocne wolnossaki
mkm - 13-04-2012, 00:41
tomek84 napisał/a: | Derpin napisał/a: | tomek84 napisał/a: | dokładając kilka tysięcy nie kupię nic co by zmieniło moją motoryzacyjną sytuację |
fakt, dlatego też ciężko mi się było zdecydować, ale jak dołożysz 18-20 tys to można już przebierać |
|
A ja po Waszych dokładkach miałbym już 1/3 potrzebnej kwoty…
Anonymous - 13-04-2012, 11:44
mkm napisał/a: | tomek84 napisał/a: | Derpin napisał/a: | tomek84 napisał/a: | dokładając kilka tysięcy nie kupię nic co by zmieniło moją motoryzacyjną sytuację |
|
A ja po Waszych dokładkach miałbym już 1/3 potrzebnej kwoty… |
tak to możemy dokładać w nieskończoność tylko czasami budżet mimo wszystko jest ograniczony
MKV - 13-04-2012, 11:52
rozpórka filtr i na felgach Rafała |
Jak negocjowaliśmy to jakoś zapomniałeś wspomnieć że masz do niego jakieś inne felgi niż czarne i tylko o stalówkach mówiłeś - te felgi Rafała to oryginalne 17" z Avance może ?
Anonymous - 13-04-2012, 12:10
MKV, takie http://forum.mitsumaniaki...1034647#1034647
jeszcze nie są czarne ale już niedługo tylko Rafał musi się zebrać
wzór podobny do mojego, z tym plusem, że nie wystają ramiona felg poza obrys auta
MKV - 13-04-2012, 12:17
Derpin napisał/a: | MKV, takie http://forum.mitsumaniaki...1034647#1034647
jeszcze nie są czarne ale już niedługo tylko Rafał musi się zebrać
wzór podobny do mojego, z tym plusem, że nie wystają ramiona felg poza obrys auta |
No przy parkowaniu przy krawężniku ma to znaczenie - wiem coś o tym po tym ja OZta jednego obtarłem kiedyś
Robisz je na czarny mat czy połysk?
ps. wymieniłeś może w międzyczasie ten jeden boczek?
A i w jakim stanie są te opony Nankang (chyba strach na tym jeździć?)
|
|
|