Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III
Seichan - 08-04-2013, 07:07
Dzień dobry
<---- podzielę się U nas dziś tak ładnie przygrzewa
szuwar - 08-04-2013, 07:50
Siema
| Seichan napisał/a: | :sunny: <---- podzielę się U nas dziś tak ładnie przygrzewa |
to zamiana nastała, bo u nas od rana sypie, teraz przestało, na szczęście ma nie być tragedii .... mówią starzy górale
| robert78 napisał/a: | | TAK TERAZ SIE PREZENTUJE MOJA BŁEKITNA STRZAŁA |
coś jest w tej CARI, że dużo osób nazywa je swoimi strzałami
Yoshiko - 08-04-2013, 07:58
| szuwar napisał/a: | | u nas od rana sypie |
szuwar tylko powiedz że do nas to nie dojdzie
póki co jest sucho i w miarę znośnie
my nie chcemy błota
[ Dodano: 08-04-2013, 08:59 ]
| szuwar napisał/a: | coś jest w tej CARI, że dużo osób nazywa je swoimi strzałami |
normalnie tu sami łucznicy
szuwar - 08-04-2013, 08:13
| Yoshiko napisał/a: | | szuwar tylko powiedz że do nas to nie dojdzie |
włączyłem wiatrak i pcha do Was .... byle dalej ode mnie
prognoza dla Was:
offca - 08-04-2013, 10:03
Chciałam bardzo Wam podziękować za życzenia Tortu nie będzie, ale jak się zbiorę to będą wafle domowe Chętnych zapraszam na kawkę jak będą
Tymczasem wracam do swoich obowiązków Trzeba kiedyś w końcu studia skończyć
Yoshiko - 08-04-2013, 10:39
i po co te rozgrywki na szabelki
MM
MF
co to się porobiło
bez sensu
Bizi78 - 08-04-2013, 11:17
| offca napisał/a: | Trzeba kiedyś w końcu studia skończyć |
"Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne."
A tak ogólnie to słoneczne, wiosenne bry .
Yoshiko - 08-04-2013, 11:26
| Bizi78 napisał/a: | A tak ogólnie to słoneczne, wiosenne bry |
no dzień dobry ale ani to wiosenne ani to słoneczne
Bizi78 - 08-04-2013, 11:36
To zapraszam do miasta Świętej Wieży .
Za oknem i temp. około +10st .
Mając dzisiaj wolne trzeba iść nałapać tych promieni .
Yoshiko - 08-04-2013, 11:39
| Bizi78 napisał/a: | To zapraszam do miasta Świętej Wieży . |
taaa dzięki ale niestety nie | Bizi78 napisał/a: | | Mając dzisiaj wolne | i pracować
mam nadzieję że to niebawem i do nas zawita
volve - 08-04-2013, 12:40
| Yoshiko napisał/a: | po co te rozgrywki na szabelki
MM
MF
co to się porobiło
bez sensu |
Ehh...szkoda słów...skoro chcieli założyć swoje forum to spoko, ale po co te kłótnie itp. No chyba, że tak naprawdę chodzi o:
"nie ważne co mówią ważne żeby mówili"
Galancior94 - 08-04-2013, 12:57
Dzień dobry
| volve napisał/a: | | Yoshiko napisał/a: | po co te rozgrywki na szabelki
MM
MF
co to się porobiło
bez sensu |
Ehh...szkoda słów...skoro chcieli założyć swoje forum to spoko, ale po co te kłótnie itp. No chyba, że tak naprawdę chodzi o:
"nie ważne co mówią ważne żeby mówili" |
Właściwie to sie zastanawiam po co oni założyli w ogóle to forum. Przecież MM i tak jest większym forum i wszystko na nim jest. Nie wiem po co komuś drugi raz te same manuale, porady itp itd. Ktoś widocznie pozazdrościł adminom tego forum i założył własne Ale długo nie wytrzyma, bo jednak za miejsce na serwerze trzeba płacić, a czym więcej osób, załadowanych plików, postów, tematów tym większe opłaty Strata kasy i czasu na ogarnięcie bajzlu
xylen - 08-04-2013, 14:59
Cześć MM, coś ostatnio zabiegany jestem i brak czasu na forum ale dzisiaj pod wpływem waszych info przeczytałem te wypociny i pyskówki- brak slow i nie ma sensu dywagować na ten temat. Grunt żeby wiosna w końcu nastała
robert78 - 08-04-2013, 17:41
| Yoshiko napisał/a: |
normalnie tu sami łucznicy | no moj znak zodjaka to strzelec wiec tak chyba pasuje hehe
szuwar - 08-04-2013, 18:14
| volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
po co te rozgrywki na szabelki
MM
MF
co to się porobiło
bez sensu
"nie ważne co mówią ważne żeby mówili" |
powstrzymałem się od wtrącenia swoich 5 groszy w dyskusji w tych kilku tematach .... mylę, że na dzień dzisiejszy póki są emocje, i tak nic nie da się uzgodnić ... kurz musi opaść ....
ale każda ze stron ma swoją cząstkę racji .... Trzeba znaleźć tylko kompromis i nić porozumienia. Pamiętajmy, że tam też będzie władza i wszystkim nie dogodzi, czym więcej trzódki tym większy problem będą mieli
Mi jak pewnie większości nie podobają się pewne zwyczaje na mitsumaniakach, ale nikt mnie siłą tutaj nie zaciągnął ..... Trzy diamenty są w sercu, ludzi których poznałem i utrzymujemy kontakt - bezcenne i oni wiedzą o kim mówię i czy na czy poza tak będzie ....
|
|
|