Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Juiceman - 05-05-2008, 01:00
| londolut napisał/a: |
| Juiceman napisał/a: | Niech Ci bedzie, a wiecie, ze dzis nas nowy zielony nawiedzil ; ) i chyba napewno zostanie juz na stale zielony | Kto postanowił mieć spleśniałego nicka? |
Ha, sami zobaczycie podpowiem, ze on bedzie w nowym dziale urzedowal xD
| londolut napisał/a: |
Mówiłem Ci Rafał, że nic z tego On się o Nią tak bardzo martwi, że woli nie ryzykować przedstawienia Jej takim bandytom jak tutaj przesiadują |
Etam odrazu bandytom, nie wiem jak Wy ja dzis na meczu grzeczny bylem
londolut - 05-05-2008, 01:01
| karolgt napisał/a: | | londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | Rafal_Szczecin napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | ale u siostry na aparacie bo mojego mi sie nie chciało brac |
fajna masz siostre ?
pokaz, pokaz |
tajemnica rodzinna |
Mówiłem Ci Rafał, że nic z tego On się o Nią tak bardzo martwi, że woli nie ryzykować przedstawienia Jej takim bandytom jak tutaj przesiadują |
za stara dla was |
Jak by Cię słyszała na bank byś oberwał
karolgt - 05-05-2008, 01:02
| londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | Rafal_Szczecin napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | ale u siostry na aparacie bo mojego mi sie nie chciało brac |
fajna masz siostre ?
pokaz, pokaz |
tajemnica rodzinna |
za stara dla was |
Jak by Cię słyszała na bank byś oberwał |
no co ty 40 kg różnicy nie ma szans
Juiceman - 05-05-2008, 01:02
Dobra ja tez spadam, wczoraj odbebnilem swoja kolejke i zgasilem swiatlo xD ( w koncu sie udalo )
Branoc
Rafal_Szczecin - 05-05-2008, 01:02
| londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | Rafal_Szczecin napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | ale u siostry na aparacie bo mojego mi sie nie chciało brac |
fajna masz siostre ?
pokaz, pokaz |
tajemnica rodzinna |
za stara dla was |
Jak by Cię słyszała na bank byś oberwał |
tya za stara Ty sie poprostu boisz, ze zostalbym Twoim szwagrem i ze nie mialbys szans i czesto ladowal pijany pod stolem
londolut - 05-05-2008, 01:02
| Juiceman napisał/a: | | Ha, sami zobaczycie podpowiem, ze on bedzie w nowym dziale urzedowal xD | Wiem, już wiem cns80 zzieleniał
| Juiceman napisał/a: | Etam odrazu bandytom, nie wiem jak Wy ja dzis na meczu grzeczny bylem | Grzeczny chłopczyk Nie palił szalików, nie rzucał butelkami (w szczególności białymi), nie naśmiewał się z przeciwników
Juiceman - 05-05-2008, 01:04
| londolut napisał/a: | Grzeczny chłopczyk palił szalików, nie rzucał butelkami (w szczególności białymi), naśmiewał się z przeciwników |
To co widac to bylo w czwartek- butelkami nigdy nie rzucalem;p
londolut - 05-05-2008, 01:06
| karolgt napisał/a: | no co ty 40 kg różnicy nie ma szans | Laskę byś uderzył?! Niedobry, a fee
| Rafal_Szczecin napisał/a: | tya za stara Ty sie poprostu boisz, ze zostalbym Twoim szwagrem i ze nie mialbys szans i czesto ladowal pijany pod stolem
| Ja też bym się o to bał, Karol pilnuj się Hahahah
| Juiceman napisał/a: | | To co widac to bylo w czwartek- butelkami nigdy nie rzucalem;p | Teraz to ty się nie tłumacz kolo
Rafal_Szczecin - 05-05-2008, 01:14
uciekam spac jutro ciezki dzien - musze m.in zamowic opony
londolut - 05-05-2008, 01:15
| Rafal_Szczecin napisał/a: | uciekam spac jutro ciezki dzien - musze m.in zamowic opony | Wszyscy już pouciekali, Konrad coś tam modzi na kompie Karol już śpi, Przemo też... słabiutko chłopcy
Rafal_Szczecin - 05-05-2008, 01:17
cwaniak, bo w robocie siedzi
londolut - 05-05-2008, 01:19
| Rafal_Szczecin napisał/a: | cwaniak, bo w robocie siedzi | I coś tam, że mu projekty nie idą. Wyłączył by xxx to od razu by poszło jak z płatka a nie tłumaczyć się, że forum, że piją
Juiceman - 05-05-2008, 01:37
Kurde to dzisiejsze rozdanie w kaciku dla nocnych jest baaardzo senne xD
konrad1704 - 05-05-2008, 01:37
| londolut napisał/a: | Wyłączył by xxx to od razu by poszło jak z płatka a nie tłumaczyć się, że forum, że piją |
a to bez xxx można pracować? ja to mam jako strone startowa w przegladarce
rekordu to dzis na pewno nie bedzie
londolut - 05-05-2008, 01:43
| Juiceman napisał/a: | | Kurde to dzisiejsze rozdanie w kaciku dla nocnych jest baaardzo senne xD | Myślałem, że ty też już na www.go2bed.com
| konrad1704 napisał/a: | a to bez xxx można pracować? ja to mam jako strone startowa w przegladarce | Ja na starcie mam MM
| konrad1704 napisał/a: | rekordu to dzis na pewno nie bedzie | Sorry Vinetu ale nie ma opcji Rekordowa noc była wczoraj, 17 stron Ciekawe czy Jogurt przeczyta za 2-3 dni
|
|
|