Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Marcin-Krak - 06-05-2008, 00:14
Dobra Misie Pysie Spamerowe
Ja idę spać - rano znowu trzeba będzie wstać
adios
londolut - 06-05-2008, 00:14
| Rafal_Szczecin napisał/a: | jeszcze w tym miechu tez lancer stanie na 17' a w przyszlym carisma na 17' | Stary to ty będziesz miał flotę lansowózków
| Rafal_Szczecin napisał/a: | zdecydowalem sie na zerwanie listew ozdobnych, troche sie boje, ze zostanie gruuuby slad, ale spoleruje to mam nadzieje, ze nie bedzie widac | Weź suszarkę i podgrzej listwy, klej powinien zrobić się bardziej plastyczny i zrywanie będzie łatwiejsze
[ Dodano: 06-05-2008, 00:15 ]
| Marcin-Krak napisał/a: | Ja idę spać - rano znowu trzeba będzie wstać | Upojnej Marcin
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:15
faktycznie , prawie identyczne
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:16
| londolut napisał/a: | | Weź suszarkę i podgrzej listwy, klej powinien zrobić się bardziej plastyczny i zrywanie będzie łatwiejsze |
no ok ,ale co potem z tym klejem ? jak go zmyc ? moze rozpuszalnikiem nitro ? albo benzyna ?
| londolut napisał/a: | | Stary to ty będziesz miał flotę lansowózków |
to nie wspominam o lancerku 2008 na 18' hihi ale to dopiero plany
londolut - 06-05-2008, 00:16
| Cezar napisał/a: | no ja teraz smigam na troche podobnym 195/50/15 | To jest za małe Przynajmniej Rafał tak twierdzi
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:18
| londolut napisał/a: |
To jest za małe Przynajmniej Rafał tak twierdzi |
wszystko ponizej 16' jest male w sumie 16' tez jest male, i nawet zastanawialem sie nad 17' do cojota,ale po ogledzinach wyszlo na to, ze to bylaby rzez, i bylo duze ryzyko, ze opona moglaby trzec podczas skrecania , tak wiec tylko 16
karolgt - 06-05-2008, 00:20
AVE
ja sie witam i spadam do pracy
na poniedzialek musze przedstawic wyniki z pracy mgr
konrad1704 - 06-05-2008, 00:21
| Rafal_Szczecin napisał/a: | londolut napisał/a:
To jest za małe Przynajmniej Rafał tak twierdzi
wszystko ponizej 16' jest male w sumie 16' tez jest male, i nawet zastanawialem sie nad 17' do cojota,ale po ogledzinach wyszlo na to, ze to bylaby rzez, i bylo duze ryzyko, ze opona moglaby trzec podczas skrecania , tak wiec tylko 16 |
to ja chyba w takim razie jeżdżę na kołkach od wózka z supermarketu
londolut - 06-05-2008, 00:21
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | ,ale co potem z tym klejem ? jak go zmyc ? | Bramka nr 1 Najlepszy przyjaciel to nitro
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | w sumie 16' tez jest male | Przy większych byś musiał kroić nadkola bo klepanie nie da zbyt wiele, kombinować z ET lub dystansami a tak bezstresowo pojedzie na 16"
Obczaj co ja dziś znalazłem http://www.weitec.pl/pokaz_produkt.php?idprod=12 już zrobiłem sobie osobną skarbonkę na springi Może jak przyjadę do Grudziądza to będzie już ziemia Niestety z kasą krucho bo jeszcze malowanie Colciny mnie czeka...
| konrad1704 napisał/a: | to ja chyba w takim razie jeżdżę na kołkach od wózka z supermarketu | To ile masz? 14" ? 15" ? Jeśli opcja 2 to luzik też mam 15 ale jeśli mniej to możesz sobie podać rękę z Karolem
konrad1704 - 06-05-2008, 00:24
| londolut napisał/a: | ale jeśli mniej to możesz sobie podać rękę z Karolem |
podejrzewam, że z nikim sobie nie podam reki bo mam 13 miałem zamiary kupować coś większego ale sie rozmyśliłem.póki co to musi starczyć
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:26
Tomek drogo .
ja mam w IC sprezyny obnizajace Lensfordery - siakos tak
do tego ostatnio slyszlaem, ze komplet obnizajacych sprzezyn -30mm do naszego misia chodzi w granicach 3 czy 4 paczek - mowa o nowce sztuce
ale nie powiem, nie powiem napewno misia dostanie cos takiego lecz bedzie to raczej po grudziadzu ...
Cezar - 06-05-2008, 00:26
| konrad1704 napisał/a: | | nikim sobie nie podam reki bo mam 13 |
e tam , na zime mam 13" wiec podamy sobie reke
londolut - 06-05-2008, 00:26
| konrad1704 napisał/a: | z nikim sobie nie podam reki bo mam 13 | Bez obaw, jeżdżę na takich w zimie w dodatku full profil, 155/80
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:27
| konrad1704 napisał/a: | | podejrzewam, że z nikim sobie nie podam reki bo mam 13 miałem zamiary kupować coś większego ale sie rozmyśliłem.póki co to musi starczyć |
prosze Cie ,nic mi nie mow ... w tej chwili tez pomykam na 13' tyle tylko , ze stalowych i na zimowych oponach, az mi sie serce kraja, gdy widze misie tak biednie wygladajaca ...
londolut - 06-05-2008, 00:30
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | Tomek drogo . | Ale Weitec to marka
| Rafal_Szczecin napisał/a: | ja mam w IC sprezyny obnizajace Lensfordery - siakos tak | How much is the fish?
| Rafal_Szczecin napisał/a: | do tego ostatnio slyszlaem, ze komplet obnizajacych sprzezyn -30mm do naszego misia chodzi w granicach 3 czy 4 paczek - mowa o nowce sztuce | Gdzie, jakie, od kogo???
| Rafal_Szczecin napisał/a: | ale nie powiem, nie powiem napewno misia dostanie cos takiego lecz bedzie to raczej po grudziadzu ... | Ja już też zachorowałem na glebę Kręgosłup to mi wyjdzie bo będzie twardo ale za to jaka prezencja Choć z drugiej strony 40mm czy nie za dużo Ciekawe czy fele wejdą potem bez obcierania...
|
|
|