To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

Matejko - 20-11-2009, 20:57

rosomak1983 napisał/a:
Zastanawiam sie czy dalsze modyfikacje wygladu maja jakis sens 8)

dalsze? to juz jakies sa ?? :roll:

fajnie ze bialy, na innym by zniknelo to co jest zrobione

rosomak1983 - 20-11-2009, 21:04

Kleju napisał/a:
Ja bym tutaj dał jakieś inne felgi

myslałem o tym moze na lato... Numer dwa OZ F1 miałem do kupienia badzo tanio. ewentulnie znajde takie troche podrapane i przemaluje na biało.
Matejko napisał/a:
dalsze? to juz jakies sa ??

jakies tam sa... :wink: A miałem bardziej na mysli czy nie przystopowa z tym EVO lookiem ale jak w sumie mam wszystko prawie to cos zrobie zderzak na pewno na próbe...
Matejko napisał/a:
fajnie ze bialy, na innym by zniknelo to co jest zrobione

jak kupowałem to nawet nie myslałem o białym... ale ten wygladał jakos fajnie...
:D

pawela - 21-11-2009, 00:10

brakuję Ci kilku naklejek! :D
Kleju - 21-11-2009, 10:42

pawela napisał/a:
brakuję Ci kilku naklejek! :D

Dokładnie :mrgreen:
Stickerów nigdy za dużo ;)

pyjte - 21-11-2009, 10:55

brakuje Ci 4g93 pod maska :D
pawela - 21-11-2009, 10:59

Cytat:
Dokładnie :mrgreen:
Stickerów nigdy za dużo ;)

właśnie, Piotrek, gdzie zawinięte mi RALLIARTY? :D
pyjte napisał/a:

pracujemy nad tym :)

Kleju - 21-11-2009, 12:37

pyjte napisał/a:

Myśle że nie ma sensu się rozdrabniać i od razu 4g63t ;)

rosomak1983 - 21-11-2009, 14:23

pyjte napisał/a:

spokojnie pisałem o modyfikacjach wygladu :wink:
pawela napisał/a:
pyjte napisał/a:

pracujemy nad tym :)

Paweł obiecał mi oddać silnik z Hondy... :D
pawela napisał/a:
właśnie, Piotrek, gdzie zawinięte mi RALLIARTY? :D

sa sa pamietam o nich. Troche za duze :P ale zobaczymy jak beda sie komponowac.

pawela - 21-11-2009, 16:24

rosomak1983 napisał/a:
sa sa pamietam o nich. Troche za duze :P ale zobaczymy jak beda sie komponowac.

niedługo składam kolejne zamówienie na mniejsze
Cytat:
Paweł obiecał mi oddać silnik z Hondy... :D

tjaaa :D

robertdg - 22-11-2009, 12:14

Wyglada przepieknie, i chyba juz bym nic przy nim nie poprawial ;-)
rosomak1983 - 22-11-2009, 13:18

pawela napisał/a:
niedługo składam kolejne zamówienie na mniejsze

Pawle to wolalbym wymienić...na te mniejsze...
Acha to z tym silnikiem to tak jak obiecywales załawtiam Ci silnik diesla a z golfa II tak jak zawsze chciales i biore ten 1.6 z Hondy :D :D :D :wink: Tylko nie katuj bo nie wezme :wink:
:D :D :D
Wlasnie wiem ze mozna zostawić jak jest... Ale decyjzja o eksperymencie ze zderzakiem została podjeta. Zderzak mam siatke mam, tanie malowanie zostalo juz załatwione :wink:
Jesli bedzie OK pomysle nad eksperymentem z tyłu :wink:

Ja_good - 23-11-2009, 12:46

przegladnalem prawie caly temat-jestem pod wrazeniem(jak wszyscy chyba) tego ile serce wkladasz w mitsu.super zadbany.Az postanowilem sobie ze w tygodniu swojego odkurze gruntownie i wymyje zeby wstydu Mitasubishnej braci nie robic na miescie.
Mam pare pytan:
1.Kolka na lato masz 15"(czy ladne czy nie -kwestja gustu) z oponka 195/50-jakie masz ET i czy przy obnizeniu nie masz problemow z obcieraniem etc.Bo zastanawim sie czy do siebie wkladac 15 czy zostac przy 14" bo dosc mocno lezy a w poprzednim aucie czasem mi tarly(ze wzgledu na ET) i chcialbym tego uniknac.
2.Masz gdzies moze nagranie jak gada Ci ten wydech? Bo ciekaw jestem jaki sound z siebie ulter wydaje.W poprzednim aucie mialem calkowity przelot z mala puszka na koncu i efekty akustyczne byly zdumiewajace z tym ze czasem(po ciezkim dniu) dosc irytujące .A planuje cos do siebie wrzucic na wiosne i ta seryjna dwururke schowac do piwnicy.

A i jeszcze jedno 8) Zostaw sobie te BIAŁE kola na lato bo sa idealne :mrgreen:

rosomak1983 - 23-11-2009, 14:46

Ja_good napisał/a:
1.Kolka na lato masz 15"(czy ladne czy nie -kwestja gustu) z oponka 195/50-jakie masz ET i czy przy obnizeniu nie masz problemow z obcieraniem etc.Bo zastanawim sie czy do siebie wkladac 15 czy zostac przy 14" bo dosc mocno lezy a w poprzednim aucie czasem mi tarly(ze wzgledu na ET) i chcialbym tego uniknac.

kola to 15 na oponach 195/50 do tej pory żadnych problemow nawet przy pełnym pokladzie. Sprezyny jak czytałes lesjofor -3mm.ET jak sprawdze to podam ale cos chyba kolo 37.
Ja_good napisał/a:
Bo ciekaw jestem jaki sound z siebie ulter wydaje

:D Ja nie mam ultera. Mam seryjny tłumik z przyspawana końcowka ze starego jakiegos sportowego. :wink:

Ja_good, masz kolego lancera GTi i sie nie chwalisz ?? :shock: Z niecierplowascia czekam na opis raz fotki :wink:

Hubeeert - 23-11-2009, 15:26

Ja_good nie używamy wulgaryzmów na TYM Forum.

Nawet wykropkowanych.

Ja_good - 23-11-2009, 16:01

Hubeeert, przepraszam ;) nie powtorzy sie to juz wiecej.
rosomak1983, gdzies ktos napisal ze masz wydech ultera
pawela napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
Mam białego lancera CBO.gdy juz technicznie zrobie w nim wszystko to mysle nad ulepszeniem wyglądu.Co myslicie co by pasowało.

Masz baaaardzo ładne, stylowe alufelgi, oryginalny spoiler, dokładkę zderzaka, wydech Ulter, sportową kierownicę, sportową gałkę zmiany biegów, porządne audio. Mało Ci?

A opis zaniedlugo zrobie bo dzis bylo male pucowanko,pomimo sredniej pogody wiec i foto trzeba bylo fuknac bo nie wiadomo kiedy on znowu bedzie taki czysty przez ta pogode ;)