Nasze Miśki - Bandyta
Rafal_Szczecin - 29-01-2011, 10:56
robertdg napisał/a: | moze uzależnili to od wieku auta |
raczej nie, bo mietek szefowej tez 98' czyli jak bandzior, z tym, ze ona ma 4,3l pojemnosci i wszystko co na tamten okres bylo mozliwe do wsadzenia w samochod
co do wydobycia tamtego kosztorysu , nie wiem,dowiem sie dopiero w pon .
Seichan - 29-01-2011, 11:13
robertdg napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | roboczogodzina napraw jak i lakierowania 150 zeta | moze uzależnili to od wieku auta |
Uzależnili to od własnego widzimisię Są równi i równiejsi najwyraźniej.
Rafal_Szczecin - 29-01-2011, 17:24
misiowce, felgi w czarny polysk, czy moze tak ?
atsar - 29-01-2011, 17:37
nie rób wiochy, czarne moim zdaniem tez nie bardzo, wszystko będzie się zlewać, przydałby się chociaż jakiś srebrny dodatek. Najlepiej nowe fele z polerowanymi rantami albo biale.
fck - 29-01-2011, 17:48
takie felgi różowe jak wrzuciłeś to pasują ale do starych vw do golfów scirocco itp. ale nie do japońca moim zdaniem. Najlepsza opcja moim zdaniem czarna felga z polerowanym rantem
Właśnie zobaczyłem, jeśli nadal masz te alusy co na 1 stronie to rant w polerce odpada bo go niema, maluj na biało!
Anonymous - 29-01-2011, 18:04
fck napisał/a: | takie felgi różowe jak wrzuciłeś to pasują ale do starych vw do golfów scirocco itp. |
ogarnij ustawienia w monitorze bo felgi są czerwone
moim zdaniem pasuje nawet bardzo tylko nie do tego wzoru który ma Fafał
fck - 29-01-2011, 19:00
Derpin napisał/a: | fck napisał/a: | takie felgi różowe jak wrzuciłeś to pasują ale do starych vw do golfów scirocco itp. |
moim zdaniem pasuje nawet bardzo tylko nie do tego wzoru który ma Fafał |
Derpin chyba Ty musisz ustawić monitor bo czerwone to one napewno nie są , czerwona to jest czapka kierownika tego audi
Anonymous - 29-01-2011, 20:15
fck napisał/a: | Derpin napisał/a: | fck napisał/a: | takie felgi różowe jak wrzuciłeś to pasują ale do starych vw do golfów scirocco itp. |
moim zdaniem pasuje nawet bardzo tylko nie do tego wzoru który ma Fafał |
Derpin chyba Ty musisz ustawić monitor bo czerwone to one napewno nie są , czerwona to jest czapka kierownika tego audi |
nie oglądałem tego fotosu, ale rzeczywiście na nim felgi wchodzą w różowy, masz rację sugerowałem się filmem na którym jest to auto i tam felgi wydają się być czerwone, natomiast Rafał miał w zamyśle na pewno kolor krwisto czerwony
Rafal_Szczecin - 29-01-2011, 20:31
ori holder, czyli chyba taki jaki ma wiekszosc uzytkownikow EA
dla mnie to podnieta, bo wczesniej go nie mialem
Anonymous - 29-01-2011, 20:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | dla mnie to podnieta, bo wczesniej go nie mialem
|
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAŁ od kiedy masz to auto ? hmm no, to od tego czasu Ci o tym mówiłem...
atsar - 29-01-2011, 21:19
bys go chociaz odkurzyl a nie, parochów od groma
Rafal_Szczecin - 29-01-2011, 21:42
jutro porzadne sprzatanie misia
robertdg - 29-01-2011, 22:08
Gdzie ta końcówka
Rafal_Szczecin - 29-01-2011, 22:43
na tylnim siedzeniu
robertdg - 29-01-2011, 22:44
Zabawne, pochwaliłbyś się zdjęciem
|
|