Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Tomek - 15-06-2012, 15:16
brak mi słów:
http://www.joemonster.org/link/pokaz/37248
jacek11 - 15-06-2012, 16:54
koszmarek napisał/a: | że Toyotka dzisiaj odjeżdża jakoś tak smutno |
ale jak to
[ Dodano: 15-06-2012, 16:58 ]
jednak nasza wódka,to jest wódka
koszmarek - 15-06-2012, 17:03
jacek11 napisał/a: | koszmarek napisał/a: | że Toyotka dzisiaj odjeżdża jakoś tak smutno |
ale jak to
|
No sprzedaliśmy i panowie dzisiaj zabierają
jacek11 - 15-06-2012, 17:08
koszmarek napisał/a: | No sprzedaliśmy i panowie dzisiaj zabierają |
to rozumiem,ale jeszcze nie zdążyłaś sobie nią pojeździć,i już do ludzi
Tomek - 15-06-2012, 17:23
jacek11 napisał/a: |
jednak nasza wódka,to jest wódka |
ten fragment jest najlepszy:
Cytat: |
Niedźwiedzia wzięli za pracownika parku w przebraniu, a strach przed wykryciem oszustwa spowodował ‘profilaktyczny atak.
„My nie znali, szto eto miedwied” tłumaczy speszony Wasyl, „chcieliśmy dać mu raz w gębę na odczepne” dodaje Alosza „no ale zaczęła się awantura”.
|
swoją drogą, to jakieś nie tego te nasze "miedwied"zie, żeby dwóch ruskich dało mu radę ...
mkm - 15-06-2012, 17:42
a może to był słowacki niedźwiedź
koszmarek - 15-06-2012, 18:27
jacek11 napisał/a: | koszmarek napisał/a: | No sprzedaliśmy i panowie dzisiaj zabierają |
to rozumiem,ale jeszcze nie zdążyłaś sobie nią pojeździć,i już do ludzi |
Tak. Za dużo pieniążków byśmy musieli w nią włożyć (około 1000zł) żeby była do spokojnego jeżdżenia.
A czy mamy na forum kogoś, kto zna się i umie wyczytać wyniki morfologiczne i biochemiczne? Pilnie potrzebujemy.
cabaniarz - 15-06-2012, 18:36
Marcino napisał/a: | Eaton Automotive w Tczewie poszukuje na stanowiska...
-Starszy Inżynier Jakości Dostawców
- Inżynier ds. Jakości Klienta
- Starszy Inżynier Jakości
Może jest ktoś zaintersowany? |
Moje klimaty, ale ciut za daleko....
vendetta - 15-06-2012, 18:56
koszmarek napisał/a: | A czy mamy na forum kogoś, kto zna się i umie wyczytać wyniki morfologiczne i biochemiczne? Pilnie potrzebujemy. |
Na większości wyników masz z boku podane normy w nawiasach albo strzałką jest zaznaczone czy coś jest zaniżone lub podwyższone. Jeśli coś jest nie tak (nie w normie) to do lekarza.
koszmarek - 15-06-2012, 19:14
vendetta napisał/a: | koszmarek napisał/a: | A czy mamy na forum kogoś, kto zna się i umie wyczytać wyniki morfologiczne i biochemiczne? Pilnie potrzebujemy. |
Na większości wyników masz z boku podane normy w nawiasach albo strzałką jest zaznaczone czy coś jest zaniżone lub podwyższone. Jeśli coś jest nie tak (nie w normie) to do lekarza. |
wiem, ale mamy takie wyniki od normy że strach się bać :/
JCH - 15-06-2012, 19:31
koszmarek napisał/a: | ale mamy takie wyniki od normy że strach się bać | Skoro robiliście badania we dwoje to może wyniki należy podzielić przez 2
A na poważnie to chyba tylko lekarz, bo skoro są odstępstwa to pewnie niezbędna będzie jakaś rozmowa.
Na Forum jest dwóch lekarzy jakby co. O dwóch przynajmniej wiem.
wojzi - 15-06-2012, 19:51
tomek84 napisał/a: | ten fragment jest najlepszy:
Cytat:
Niedźwiedzia wzięli za pracownika parku w przebraniu, a strach przed wykryciem oszustwa spowodował ‘profilaktyczny atak.
„My nie znali, szto eto miedwied” tłumaczy speszony Wasyl, „chcieliśmy dać mu raz w gębę na odczepne” dodaje Alosza „no ale zaczęła się awantura”. |
Sorry, powinienem czuć się oburzony, ale płakałem po tym tekście ze śmiechu i tarzałem się jak czytałem listę obrażeń. Te Ruskie to jednak nie ludzie tylko szatany wcielone. Każdy normalny by zwiewał, a Ci go profilaktycznie zaatakowali i taki łomot spuścili
sieegurd - 16-06-2012, 22:55
...że nie wiem co napisać po meczu z Czechami Chyba tylko to, że odpadliśmy razem z Ruskami. Niby dzieli nas wszystko, a połączył wspólny wypad z Euro
JCH - 16-06-2012, 23:05
sieegurd napisał/a: | Chyba tylko to, że odpadliśmy razem z Ruskami. Niby dzieli nas wszystko, a połączył wspólny wypad z Euro | O I to jest pozytywny aspekt tej narodowej tragedii
Teraz Tusk powinien zadzwonić do Putina. Tylko co powiedzieć....
koszmarek - 16-06-2012, 23:38
że przybył nowy temat
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=73785
|
|
|