To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

koliber124 - 10-01-2013, 14:03

Śledzę temat, więc jeśli pominąłem tę kwestię to nie krzyczeć: jak z warunkami noclegowymi? ceny? propozycja dla rodzin? jak np. w moim przypadku ja+połówka+ dwoje dzieci???
A jeśli chodzi o termin o którym wcześniej dyskutowano, to również jestem zdania, że niech organizatorzy zdecydują. W końcu "oni" podjęli się wyzwania przygotowania tak dużej imprezy. Jeśli ktoś będzie chciał to i tak przyjedzie na ogólnopolski zlot i jeszcze to co zawsze powtarzam: "MOC JEST W GRUPIE". :twisted: :twisted: :twisted:

JCH - 10-01-2013, 14:41

koliber124 napisał/a:
jeśli chodzi o termin o którym wcześniej dyskutowano, to również jestem zdania, że niech organizatorzy zdecydują
Zdecydowali:

termin: 2-4 sierpnia 2013

:)

m6riano - 10-01-2013, 16:30

Witam.
Jeśli chodzi o akcje krwiodawstwa to lepiej nie mogliśmy trafić z miejscówką...
ponieważ w Krakowie działa dość prężnie Klub Honorowych Dawców "Cracovia Pasy" którego prezesem jest mój dobry znajomy Andrzej Tychoniak(z resztą to on mnie namówił do założenia podobnego klubu w Warszawie)
Myśle że jego kontakty czy nawet jego osoba będzie potrafiła otworzyć wszystkie furtki potrzebne do załatwienia krwiobusa na te dni(myśle że jeśli odpowiednio wcześniej sie to załatwi taki krwiobus mógłby stać we wszystkie dni,no może po za niedzielią)
Czekam zatem na decyzje i jakieś info od organizatorów.(np. jakies pisemko co by można było wysłać jemu a on dalej komu trzeba;-)

mjsystem - 10-01-2013, 16:59

koliber124 napisał/a:
Śledzę temat, więc jeśli pominąłem tę kwestię to nie krzyczeć: jak z warunkami noclegowymi? ceny? propozycja dla rodzin? jak np. w moim przypadku ja+połówka+ dwoje dzieci???

Wszystkiego się dowiesz w odpowiednim czasie, na pewno będziesz usatysfakcjonowany.
Dla rodzin z małymi dziećmi też będą odpowiednie warunki. :wink:

koliber124 - 10-01-2013, 17:23

mjsystem napisał/a:
koliber124 napisał/a:

Wszystkiego się dowiesz w odpowiednim czasie, na pewno będziesz usatysfakcjonowany.
Dla rodzin z małymi dziećmi też będą odpowiednie warunki. :wink:

...no to gitara... więc dalej śledzę temat :mrgreen:

mystek - 10-01-2013, 17:25

#Mariano - ooo, nei wiedziałem, że jesteś honorowym krwiodawcą :) ja też coś tam "działam" i udostępniam rękę raz na 2 miesiące :P . Aktualnie mam około 8-8,5l oddane :) . Ale jako alergik akurat na zlocie MM nie mógłbym oddać krwi, bo lipiec-sierpień to pylenie roślin.
wojtas - 10-01-2013, 19:20

mjsystem napisał/a:
Dla rodzin z małymi dziećmi też będą odpowiednie warunki.

A dla osób z pieskami coś się zmieniło?

mjsystem - 10-01-2013, 19:21

wojtas021180 napisał/a:
A dla osób z pieskami coś się zmieniło?

Zaraz dam Ci znać Wojtku :)
...na razie nie wiadomo ale rozmowy trwają... :?

wojtas - 10-01-2013, 20:02

Spoko Sławku poszczekam. :wink:
m6riano - 11-01-2013, 03:44

mystek, Ja oddaje od 18 roku życia,czyli jakieś 14 lat..;-)no i w sumie mam jakies 13 litrów oddanych...
Pomijając to...Ten mój znajomy z Krakowa naprawde dośc pręznie działa więc nie mamy sie co martwić że coś wyjdzie nie tak(jak w zeszłym roku)

i9i - 11-01-2013, 08:09

m6riano napisał/a:
Ja oddaje od 18 roku życia,czyli jakieś 14 lat..;-)no i w sumie mam jakies 13 litrów oddanych...

Też wspomogę tę akcję, a jak już się chwalimy to ja pierwszy ra oddałem jak jeszcze dowodu nei zdążyłem wyrobić (jakieś 11 lat) i w zeszłym miesiącu pękło 18 litrów :p

m6riano - 14-01-2013, 16:46

i9i napisał/a:
jakieś 11 lat) i w zeszłym miesiącu pękło 18 litrów :p

szacun..;-)

hallo86 - 02-02-2013, 20:16

sveno napisał/a:
Mystek, przyjedź w piątek, zrobimy Ci kawalerski :)

sveno a czemu ty masz moj nick w podpisie?;p

sveno - 02-02-2013, 20:41

hallo86 napisał/a:
sveno a czemu ty masz moj nick w podpisie?;p
jakoś tak mi się wpisał :)
hallo86 - 02-02-2013, 20:48

a myslalem ze jakis powod tego jest;p