Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
konrad1704 - 06-05-2008, 00:30
kurde wszyscy w zimę a ja muszę w lato sie na tym tłuc przynajmniej o waszych fajnie posłuchać.
będę uciekał dziś wpadłem tylko podpisać listę i do wyrka. kiedyś trzeba tez spać
Dobrej nocki Misiaki
londolut - 06-05-2008, 00:32
| Rafal_Szczecin napisał/a: | az mi sie serce kraja, gdy widze misie tak biednie wygladajaca ...
| Bez obaw synku 16" już jadą
| konrad1704 napisał/a: | kurde wszyscy w zimę a ja muszę w lato sie na tym tłuc | Ale za to dziur nie czujesz a ja tak Dobrej nocki
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:32
| londolut napisał/a: | | Ale Weitec to marka |
wiem wiem
| londolut napisał/a: | | How much is the fish? |
pewny nie jestem ,ale chyba wlasnie kolo 3 paczek .
| londolut napisał/a: | | Gdzie, jakie, od kogo??? |
tu musze sie jeszcze podszkolic w tym temacie, i dam znac
z tego co widze, to mamy podobne koncepcje na przerabianie naszych misiow
| londolut napisał/a: | | Ja już też zachorowałem na glebę Kręgosłup to mi wyjdzie bo będzie twardo ale za to jaka prezencja Choć z drugiej strony 40mm czy nie za dużo Ciekawe czy fele wejdą potem bez obcierania... |
mi tez wejdzie -30mm do tego 16 i nie bedzie kregola ale czego sie nie robi dla lansu
[ Dodano: 06-05-2008, 00:34 ]
| londolut napisał/a: | | Bez obaw synku 16" już jadą |
nie wiesz, jak bardzo juz nie moge sie ich doczekac
londolut - 06-05-2008, 00:36
| Rafal_Szczecin napisał/a: | z tego co widze, to mamy podobne koncepcje na przerabianie naszych misiow | Jak byś powiedział tuning to bym cię chyba tam zjadł Mnie bardzo widzi się słowo 'lifting' - bez plastixu i siatexu. Jak widzę golfa, z którego ocieka laminat to najchętniej bym go zmielił na wióry
| Rafal_Szczecin napisał/a: | mi tez wejdzie -30mm do tego 16 i nie bedzie kregola ale czego sie nie robi dla lansu | Damy radę, nie ? Na starość będziemy się martwili o kości
konrad1704 - 06-05-2008, 00:36
| londolut napisał/a: | konrad1704 napisał/a:
kurde wszyscy w zimę a ja muszę w lato sie na tym tłuc
Ale za to dziur nie czujesz a ja tak Dobrej nocki |
hmmm albo trochę wybrzydzam, albo sie nie znam albo mam coś nie tak w zawieszeniu ale dziury to raczej wszystkie czuje
londolut - 06-05-2008, 00:37
| Rafal_Szczecin napisał/a: | nie wiesz, jak bardzo juz nie moge sie ich doczekac | Wiem, wiem, ja po fele jechałem osobiście po 48 bez snu ale warto było
[ Dodano: 06-05-2008, 00:38 ]
| konrad1704 napisał/a: | hmmm albo trochę wybrzydzam, albo sie nie znam albo mam coś nie tak w zawieszeniu ale dziury to raczej wszystkie czuje | Wybrzydzasz albo masz delikatny kuper Nie wymiękaj facet
Cezar - 06-05-2008, 00:38
ok to i ja juz zawijam spac
przyjemnej nocki zycze
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:40
| londolut napisał/a: | | Jak byś powiedział tuning to bym cię chyba tam zjadł Mnie bardzo widzi się słowo 'lifting' - bez plastixu i siatexu. Jak widzę golfa, z którego ocieka laminat to najchętniej bym go zmielił na wióry |
nie no, to raczej nie jest tuning, u mnie ma byc tylko gleba, fele, wydech ,do tego oryg dokladka do tylu,oryg progi, dokladka do przodu od hondy i gladka pupcia (bez zamka w klapie i wycieraczki) i wsio z wygladu zadnych siatexow,drutexow itp a tuning, to raczej takie generalne przerabianie auta, wiesz zderzaki inne czy cos hehe
| londolut napisał/a: | | Damy radę, nie ? Na starość będziemy się martwili o kości |
jasne ze damy, ale zeby u Ciebie byl jeszcze lans, to koniecznie musisz kupic lanserskie okulary ! takie jak ja mam
londolut - 06-05-2008, 00:41
| Rafal_Szczecin napisał/a: | jasne ze damy, ale zeby u Ciebie byl jeszcze lans, to koniecznie musisz kupic lanserskie okulary ! takie jak ja mam | Właśnie się nad tym zastanawiałem ale jak przyjedzie Chuck Norris to dostanę oklep za upodabnianie się do niego
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:42
Chuck bedzie sie bal nas bedzie dwoch a przy dobrych wiatrach to i 3 bo jeszcze Mateusz ma takie okularki hihi
londolut - 06-05-2008, 00:44
| Rafal_Szczecin napisał/a: | Chuck bedzie sie bal nas bedzie dwoch a przy dobrych wiatrach to i 3 bo jeszcze Mateusz ma takie okularki hihi | Chuck boi się tylko sam siebie, wiesz jak nazywają się jego prawa i lewa dłoń ?
Mateusza nie kojarzę
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:46
| londolut napisał/a: | | Mateusza nie kojarzę |
Matejko - bardziej kojarzysz ?
Tomek,ale u Ciebie przydaloby sie, zeby jeszcze ramka od drzwi byla w czarnym kolorze nie uwazasz ?
londolut - 06-05-2008, 00:49
| Rafal_Szczecin napisał/a: | Matejko - bardziej kojarzysz ? | No jasne, 2 Cari na 17"
| Rafal_Szczecin napisał/a: | Tomek,ale u Ciebie przydaloby sie, zeby jeszcze ramka od drzwi byla w czarnym kolorze nie uwazasz ? | Będzie, ale to wszystko jak dopnę malowanie całości na ostatni guzik Chciałem też ciemne szyby (wszystkie oprócz czołowej) ale mam mieszane uczucia
Rafal_Szczecin - 06-05-2008, 00:52
| londolut napisał/a: | | No jasne, 2 Cari na 17" |
si
| londolut napisał/a: | | Chciałem też ciemne szyby (wszystkie oprócz czołowej) ale mam mieszane uczucia |
badz w grudziadzu, to sie przejedziesz prawie evo z ciemnymi szybami
ogolnie wyglada to super, tylko jest problem z niebieskimi ...
uciekam spac, jutro na 8 do roboty. pozdrowka !:)
londolut - 06-05-2008, 00:52
Aha, przy malowaniu chyba też wylecą listwy na drzwiach ale to dopiero się okaże
|
|
|