To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III

stary alfer - 08-04-2013, 20:12

JacekeR napisał/a:
a tak poza tym alfredzie będziemy się dwa razy widzieć w maju w banderasa

Jaśniej :P

Będziesz 17-19?

JacekeR - 08-04-2013, 20:22

Tak
Yoshiko - 08-04-2013, 21:38

oooooo same króle na M się zebrały :mrgreen:
volve - 09-04-2013, 07:34

Sylwia, robimy temat na rozpoczęcie sezonu grillowego, 20 kwietnia ? Nikt nie podał innej daty, więc... ;)
Yoshiko - 09-04-2013, 07:44

volve napisał/a:
Sylwia, robimy temat na rozpoczęcie sezonu grillowego, 20 kwietnia ? Nikt nie podał innej daty, więc... ;)

mam nadzieję że nie będzie padać i wiać od morza :wink:
no to jedziemyyyyyyy z koksem :mrgreen:

szuwar - 09-04-2013, 07:45

Siema :)

Yoshiko napisał/a:
oooooo same króle na M się zebrały :mrgreen:

od razu M..... degustatorzy

wojtas - 09-04-2013, 08:01

Czółko z rana Misiole :wink:
volve - 09-04-2013, 09:02

Yoshiko napisał/a:
no to jedziemyyyyyyy z koksem

Dobra robota, pani szefowo :mrgreen: :p

wojtas napisał/a:
Czółko z rana Misiole :wink:

Cześć Wojtku ;)

Yoshiko - 09-04-2013, 09:22

szuwar napisał/a:
jadę na roczek do chrześniaka

szykuj grubą kopertę :twisted:

szuwar - 09-04-2013, 09:39

Cytat:
szykuj grubą kopertę :twisted:

roczek pikuś, już się martwię komunią i dalej :)

jerzyk1 - 09-04-2013, 09:42

ktos ma jakies oponki 195.50 r15 w dobrym stanie na sprzedaz? :D
volve - 09-04-2013, 10:34

Heh...przed chwilą miałem telefon z orange...

1) pierwsze pytanie: jaki mam obecnie internet u siebie(oczywiście w domysle wiedziałem, że pani chodzi o łącze). Moja odpowiedź: 60 Mbit/s.
2) chwila zwiechy ze strony pani, ale jedziemy wyklepany schemat dalej. Proponuje najszybszy internet mobilny, bodajże 42 Mbit/s. Po przedstawieniu oferty(nie słuchałem) pani pyta, gdzie wysłać przesyłkę. Podziękowałem
3) jednak pani nie rezygnuje. Oferuje dodatkowo "super" netbooka i standardowo cały opis(wszystko mówione jednym tempem, bez żadnego akcentowania itp). Z ciekawszych rzeczy wyłapałem:
(mniej więcej, może troszkę innych słów użyła, ale sens ten sam)Netbook ma bardzo dobrą baterię, wytrzymuje 8h bez ładowania. Dzięki temu mam mieć oszczędność na prądzie - pani tylko nie przewidziała, że jednak wcześniej trzeba tą baterię naładować, dodatkowe straty przy pracy na baterii itp.
- Oczywiście po wszystkim Pani pyta, gdzie wysłać przesyłkę. Podziękowałem ;)
4) Pani i na to była przygotowana. Zaczełą zachwalać netbooka, że ma super pojemny dysk, w podróży będę mógł zrzucać zdjęcia itp... na koniec gdzie wysłać przesyłkę i podziękowałem
5) Pani pomyślała, że wyciągnie asa z rękawa. Zapytała, ile płacę za abonament za komórkę(jakby nie wiedzieli). Odpowiedziałem, no i się zaczęło. A to, że od razu da mi dodatkowe 400 minut, że za internet od nich dostanę dodatkową zniżkę na abonament i inne cuda. Jakby nie było, nie można zapytać, czy pasuje oferta, tylko gdzie wysłać przesyłkę. Już coraz bardziej wkurzony podziękowałem i o dziwo w końcu się skończyło :D

Podsumowanie: jakbym miał taką żonę, to wiecznie bym siedział w garażu :mrgreen:
:mrgreen:

Pato89 - 09-04-2013, 11:03

Siemanko :P
volve, ja miałem takie tel 2 razy w mcu, teraz jeśli już do mnie zadzwonią to zadają mi jedno pytanie "Jest Pan zainteresowany nową ofertą dot. tego i tego? - nie - dziękuje, miłego dnia
:twisted:

volve - 09-04-2013, 11:05

Pato89 napisał/a:
to zadają mi jedno pytanie "Jest Pan zainteresowany nową ofertą dot. tego i tego? - nie - dziękuje, miłego dnia

Żeby mnie o takie coś zapytali, to też bym im odpowiedział...dziwię się, że nie szanują swojego czasu i tracą go na gadanie do kogoś, kogo zupełnie nie interesuje ich oferta...

Pato89 - 09-04-2013, 11:26

No to zrób to co ja, zestaw słuchawkowy, miliard pytań, przeciągaj rozmowę a na koniec wyczerpującej rozmowy powiedz, że oferta Cię nie interesuje ale miło było porozmawiać i niech zadzwoni jeszcze czasem pogadać :D