Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III
stary alfer - 08-04-2013, 20:12
| JacekeR napisał/a: | | a tak poza tym alfredzie będziemy się dwa razy widzieć w maju w banderasa |
Jaśniej
Będziesz 17-19?
JacekeR - 08-04-2013, 20:22
Tak
Yoshiko - 08-04-2013, 21:38
oooooo same króle na M się zebrały
volve - 09-04-2013, 07:34
Sylwia, robimy temat na rozpoczęcie sezonu grillowego, 20 kwietnia ? Nikt nie podał innej daty, więc...
Yoshiko - 09-04-2013, 07:44
| volve napisał/a: | Sylwia, robimy temat na rozpoczęcie sezonu grillowego, 20 kwietnia ? Nikt nie podał innej daty, więc... |
mam nadzieję że nie będzie padać i wiać od morza
no to jedziemyyyyyyy z koksem
szuwar - 09-04-2013, 07:45
Siema
| Yoshiko napisał/a: | oooooo same króle na M się zebrały |
od razu M..... degustatorzy
wojtas - 09-04-2013, 08:01
Czółko z rana Misiole
volve - 09-04-2013, 09:02
| Yoshiko napisał/a: | | no to jedziemyyyyyyy z koksem |
Dobra robota, pani szefowo
| wojtas napisał/a: | Czółko z rana Misiole |
Cześć Wojtku
Yoshiko - 09-04-2013, 09:22
| szuwar napisał/a: | | jadę na roczek do chrześniaka |
szykuj grubą kopertę
szuwar - 09-04-2013, 09:39
| Cytat: | szykuj grubą kopertę |
roczek pikuś, już się martwię komunią i dalej
jerzyk1 - 09-04-2013, 09:42
ktos ma jakies oponki 195.50 r15 w dobrym stanie na sprzedaz?
volve - 09-04-2013, 10:34
Heh...przed chwilą miałem telefon z orange...
1) pierwsze pytanie: jaki mam obecnie internet u siebie(oczywiście w domysle wiedziałem, że pani chodzi o łącze). Moja odpowiedź: 60 Mbit/s.
2) chwila zwiechy ze strony pani, ale jedziemy wyklepany schemat dalej. Proponuje najszybszy internet mobilny, bodajże 42 Mbit/s. Po przedstawieniu oferty(nie słuchałem) pani pyta, gdzie wysłać przesyłkę. Podziękowałem
3) jednak pani nie rezygnuje. Oferuje dodatkowo "super" netbooka i standardowo cały opis(wszystko mówione jednym tempem, bez żadnego akcentowania itp). Z ciekawszych rzeczy wyłapałem:
(mniej więcej, może troszkę innych słów użyła, ale sens ten sam)Netbook ma bardzo dobrą baterię, wytrzymuje 8h bez ładowania. Dzięki temu mam mieć oszczędność na prądzie - pani tylko nie przewidziała, że jednak wcześniej trzeba tą baterię naładować, dodatkowe straty przy pracy na baterii itp.
- Oczywiście po wszystkim Pani pyta, gdzie wysłać przesyłkę. Podziękowałem
4) Pani i na to była przygotowana. Zaczełą zachwalać netbooka, że ma super pojemny dysk, w podróży będę mógł zrzucać zdjęcia itp... na koniec gdzie wysłać przesyłkę i podziękowałem
5) Pani pomyślała, że wyciągnie asa z rękawa. Zapytała, ile płacę za abonament za komórkę(jakby nie wiedzieli). Odpowiedziałem, no i się zaczęło. A to, że od razu da mi dodatkowe 400 minut, że za internet od nich dostanę dodatkową zniżkę na abonament i inne cuda. Jakby nie było, nie można zapytać, czy pasuje oferta, tylko gdzie wysłać przesyłkę. Już coraz bardziej wkurzony podziękowałem i o dziwo w końcu się skończyło
Podsumowanie: jakbym miał taką żonę, to wiecznie bym siedział w garażu
Pato89 - 09-04-2013, 11:03
Siemanko
volve, ja miałem takie tel 2 razy w mcu, teraz jeśli już do mnie zadzwonią to zadają mi jedno pytanie "Jest Pan zainteresowany nową ofertą dot. tego i tego? - nie - dziękuje, miłego dnia
volve - 09-04-2013, 11:05
| Pato89 napisał/a: | | to zadają mi jedno pytanie "Jest Pan zainteresowany nową ofertą dot. tego i tego? - nie - dziękuje, miłego dnia |
Żeby mnie o takie coś zapytali, to też bym im odpowiedział...dziwię się, że nie szanują swojego czasu i tracą go na gadanie do kogoś, kogo zupełnie nie interesuje ich oferta...
Pato89 - 09-04-2013, 11:26
No to zrób to co ja, zestaw słuchawkowy, miliard pytań, przeciągaj rozmowę a na koniec wyczerpującej rozmowy powiedz, że oferta Cię nie interesuje ale miło było porozmawiać i niech zadzwoni jeszcze czasem pogadać
|
|
|