Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
mjsystem - 08-09-2015, 18:25
Hugo napisał/a: | Jak dbasz tak masz Chociaż tu moze średnio pasuje, bo przecież ostatnio włożyłeś w niego kilka tysięcy pln-ów... | To nie kwestia dbania, a nie kończącej się serii awarii.
mjsystem - 08-09-2015, 18:26
komarsnk napisał/a: | Sławek - łeb do góry i ratuj dziada niech w końcu zarobi na siebie | Ale kiedy..
mjsystem - 08-09-2015, 18:27
Marcino napisał/a: | Tez bym się już teraz nie wycofywał... duzo zainwestowane mechanicznie. LPG mozna ogarnać. | No muszę. Miotany emocjami
mjsystem - 08-09-2015, 18:28
sveno napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Silniczek prawego światła szaleje jak głupi.
rozwiązałeś problem? | Źle to znów zabrzmi. Naprawiło się samo
radek79 - 08-09-2015, 18:35
galant jest takim autem że zawsze będzie w nim coś do zrobienia,nie dąż do perfekcji i będzie dobrze
mjsystem - 08-09-2015, 18:47
radek79 napisał/a: | galant jest takim autem że zawsze będzie w nim coś do zrobienia,nie dąż do perfekcji i będzie dobrze | Ja nie dążę do perfekcji, tylko do jeżdżenia bez wiecznych awarii.
Ziemba. - 08-09-2015, 19:13
Nie poddawaj się
Szkoda tak fajnego autka zwłaszcza, że zainwestowałeś już w nie sporo.
Co zostało do zrobienia?
Nadkola, gaz (który się "naprawił",ale warto go przejrzeć), i silniczek od regulacji lampy? To, aż tak dużo?
Seichan - 08-09-2015, 19:22
Sławek, popatrz na hondę.
Chcieć - to móc
mjsystem - 08-09-2015, 22:58
Ziemba. napisał/a: | Co zostało do zrobienia?
Nadkola, gaz (który się "naprawił",ale warto go przejrzeć), i silniczek od regulacji lampy? To, aż tak dużo? | Oj doloz
mjsystem napisał/a: | Brakuje jeszcze
- uszczelniacze silnika komplet
- popychacze hydrauliczne
- świece
- przewody WN
- tuleje tylnych wahaczy
- śruby tylnych wahaczy
- reperaturki prawa, lewa tylne nadkola
- reduktor LPG
To tak z grubsza.
Naprawy jeszcze wymagają: przedni zderzak, kielichy, podłużnice, wewnętrzne progi i tylne lewe drzwi. |
mjsystem - 08-09-2015, 22:59
Seichan napisał/a: | Sławek, popatrz na hondę.
Chcieć - to móc | Masz chyba rację.
Marcino - 09-09-2015, 08:48
mjsystem napisał/a: | sveno napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Silniczek prawego światła szaleje jak głupi.
rozwiązałeś problem? | Źle to znów zabrzmi. Naprawiło się samo |
Jak wyjąłęm lewą lapmpę i islniczek z niej, po naprawie sprężynki trzymającej żarówkę też mi silniczek nie działa... poczekam może się sam naprawi..:)
mjsystem - 09-09-2015, 08:57
Marcino napisał/a: | Jak wyjąłęm lewą lapmpę i islniczek z niej, po naprawie sprężynki trzymającej żarówkę też mi silniczek nie działa... poczekam może się sam naprawi..:) | Jeżeli wynika to z powodu chwilowego braku styku, to jest szansa
A swoją drogą fajnie się jeździ na benzynie. Jakoś tak aksamitnie silnik pracuje
Bizi78 - 09-09-2015, 10:03
mjsystem napisał/a: | A swoją drogą fajnie się jeździ na benzynie. Jakoś tak aksamitnie silnik pracuje |
Ale budżet cierpi .
mjsystem - 09-09-2015, 16:57
Bizi78 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
A swoją drogą fajnie się jeździ na benzynie. Jakoś tak aksamitnie silnik pracuje
Ale budżet cierpi .
________________ | No cierpi, ale czasu nie mam na nic.
Żeby było "dobrze" cofając przywaliłem w słup. Zderzak i tylna klapa do klepania i malowania. Ale co tam.... Czuję się świetnie. Jak wszystko idzie pod górkę, to potem będzie szybki skok z górki
Bizi78 - 09-09-2015, 17:52
mjsystem napisał/a: | Zderzak i tylna klapa do klepania i malowania. |
No toś mocno przywalił jak doszło do klapy .
|
|
|