tomek84 napisał/a:
Tato pracuje na nocki, i o 4 wraca do domu
wraca to za mało powiedziane - on tak pędzi, że miałem trudności utrzymać się za nim
Nie opowiadaj, przecież wszyscy wiedzą, że jestem największym emerytem z małopolskich MM jeśli idzie o styl jazdy. Po prostu myślałem, że chcesz mnie wyprzedzać, to przyspieszyłem, żeby zjechać na prawo i zrobić Ci miejsce Jackall - 10-11-2012, 11:29
wojzi napisał/a:
Choć raz mój wóz mógł być lepszy od twego.
Tia... A czy Ty też miałeś jakieś 2,5 tony za plecami?
wojzi napisał/a:
przecież wszyscy wiedzą, że jestem największym emerytem z małopolskich MM jeśli idzie o styl jazdy
Nie wiem czy Tobie się należy ten tytuł sveno - 10-11-2012, 19:32 Pozdro dla Mystka i jego Miraga widzianego dziś o 12.35 na Reymonta przy MS AGH. Zobaczył mojego Gala i już chciał się zatrzymać, ale nie zrobił tego wojzi - 17-11-2012, 23:35 Pozdrowienia dla Outlandera widzianego w czwartek ok. 16 przy Kasztanowej 4a i dla niebieskiego Space Stara na blachach z Ostrowca Świętokrzyskiego widzianego też w czwartek na światłach na skrzyżowaniu przy Krokusie (Bora Komorowskiego) około 18.45.mystek - 02-01-2013, 11:58 Czy na ul. Mydlnickiej w Krakowie mieszka jakiś Mitsumaniak? Bo byłem tam na spacerze wczoraj i pod jednym z domów widziałem ładnego Protona w sedanie (w tej budzie co CB0 Lancer), jeszcze na starej krakowskiej rejestracji, obok stał Pajero i wiśniowy/bordowy Galant EA. Dość niespotykane zjawisko pod jednym domostwem sveno - 03-01-2013, 04:37 Pozdro dla białego Legnuma na ukraińskich blachach błąkającego się na Basztowej, Lubicz i Pawiej w sobotę 29.12.2012.około godziny 15:)Tomek - 17-01-2013, 13:14 ja pozdrawiam uczestników dzisiejszego mini spota na A4, tj:
1. Galant Sigma na rej. KWI
2. ja w Malibu
3. białe EA5W w skórach i pakiecie nardi, rej. SGL jak moje malibu póki co
wszystkie trzy parkujące w biznes parku w zabierzowiegzesiolek - 17-01-2013, 13:30
tomek84 napisał/a:
wszystkie trzy parkujące w biznes parku w zabierzowie
Jakbys kiedys wyprzedzal srebrnego Lancera X to wiedz, ze zotawiasz w tyle moja zonke
Aha zadnych skarg nie rozpatruje ;)Ale wole nie myslec jak wolno jezdzi obwodnica skoro po pracy jak wsiadam w Miska komp pokazuje np. spalanie 5.6l/100km sveno - 17-01-2013, 19:57
tomek84 napisał/a:
1. Galant Sigma na rej. KWI
3. białe EA5W w skórach i pakiecie nardi, rej. SGL jak moje malibu póki co
też ich dzisiaj widziałem ja jechałem od Pasternika i stałem na światełkach przed Zabierzowem do skrętu w lewo, a oni jeden za drugim wyjeżdżali z Zabierzowa i jechali skręcali na autostradę.Tomek - 17-01-2013, 20:19
sveno napisał/a:
też ich dzisiaj widziałem ja jechałem od Pasternika i stałem na światełkach przed Zabierzowem do skrętu w lewo, a oni jeden za drugim wyjeżdżali z Zabierzowa i jechali skręcali na autostradę.
okazuje się, że białe EA5W należy do MM mszolcwojzi - 28-01-2013, 16:03 Srebnego Gala na Limanowskich numerach widzianego wczoraj ok 20 za Lewiatanem na Miasteczku studenckim.sveno - 28-01-2013, 20:28
Cytat:
Srebnego Gala na Limanowskich numerach widzianego wczoraj ok 20 za Lewiatanem na Miasteczku studenckim.
stały bywalec MS AGH, w tamtym roku parkował na Rostafińskiego, kilka razy dostał wizytówkę ale brak odzewu.SkOniAk - 30-01-2013, 18:45 Pozdrowienia dla czarnego Sportbacka widzianego na alejach 29-listopada około 18.30 rej. KPR : )