To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Tomek - 09-11-2012, 10:41

Marcin-Krak napisał/a:

A co Tato robił o tej porze na mieście :?: :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=Q5qgsxv2dJE

[ Dodano: 09-11-2012, 10:42 ]
Tato pracuje na nocki, i o 4 wraca do domu

Jackall - 09-11-2012, 21:06

tomek84 napisał/a:
wraca to za mało powiedziane - on tak pędzi, że miałem trudności utrzymać się za nim :twisted:
wojzi - 10-11-2012, 04:37

Jackall napisał/a:
Pozdrowienia dla Wojziego którego bezskutecznie próbowałem dogonić swoim stuosiemdziesięcio konnym potworkiem na Opolskiej dwie godziny temu

To dlatego, że jak Ci mówiłem, dopiero zjeżdżając na Azory skapnąłem się, że to możesz być Ty.

A przy okazji też pozdrawiam :D . Choć raz mój wóz mógł być lepszy od twego.

tomek84 napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:

A co Tato robił o tej porze na mieście

http://www.youtube.com/watch?v=Q5qgsxv2dJE

proszę tu jest nagrane :P :

choć o tej porze to wolałbym raczej:

Jackall napisał/a:
tomek84 napisał/a:
wraca to za mało powiedziane - on tak pędzi, że miałem trudności utrzymać się za nim

Nie opowiadaj, przecież wszyscy wiedzą, że jestem największym emerytem z małopolskich MM jeśli idzie o styl jazdy. Po prostu myślałem, że chcesz mnie wyprzedzać, to przyspieszyłem, żeby zjechać na prawo i zrobić Ci miejsce :P

Jackall - 10-11-2012, 11:29

wojzi napisał/a:
Choć raz mój wóz mógł być lepszy od twego.
Tia... A czy Ty też miałeś jakieś 2,5 tony za plecami? :P
wojzi napisał/a:
przecież wszyscy wiedzą, że jestem największym emerytem z małopolskich MM jeśli idzie o styl jazdy
Nie wiem czy Tobie się należy ten tytuł :wink:
sveno - 10-11-2012, 19:32

Pozdro dla Mystka i jego Miraga widzianego dziś o 12.35 na Reymonta przy MS AGH. Zobaczył mojego Gala i już chciał się zatrzymać, ale nie zrobił tego :evil:
wojzi - 17-11-2012, 23:35

Pozdrowienia dla Outlandera widzianego w czwartek ok. 16 przy Kasztanowej 4a i dla niebieskiego Space Stara na blachach z Ostrowca Świętokrzyskiego widzianego też w czwartek na światłach na skrzyżowaniu przy Krokusie (Bora Komorowskiego) około 18.45.
mystek - 02-01-2013, 11:58

Czy na ul. Mydlnickiej w Krakowie mieszka jakiś Mitsumaniak? Bo byłem tam na spacerze wczoraj i pod jednym z domów widziałem ładnego Protona w sedanie (w tej budzie co CB0 Lancer), jeszcze na starej krakowskiej rejestracji, obok stał Pajero i wiśniowy/bordowy Galant EA. Dość niespotykane zjawisko pod jednym domostwem :)
sveno - 03-01-2013, 04:37

Pozdro dla białego Legnuma na ukraińskich blachach błąkającego się na Basztowej, Lubicz i Pawiej w sobotę 29.12.2012.około godziny 15:)
Tomek - 17-01-2013, 13:14

ja pozdrawiam uczestników dzisiejszego mini spota na A4, tj:

1. Galant Sigma na rej. KWI
2. ja w Malibu
3. białe EA5W w skórach i pakiecie nardi, rej. SGL jak moje malibu póki co

wszystkie trzy parkujące w biznes parku w zabierzowie

gzesiolek - 17-01-2013, 13:30

tomek84 napisał/a:
wszystkie trzy parkujące w biznes parku w zabierzowie

Jakbys kiedys wyprzedzal srebrnego Lancera X to wiedz, ze zotawiasz w tyle moja zonke ;)

Aha zadnych skarg nie rozpatruje ;)Ale wole nie myslec jak wolno jezdzi obwodnica skoro po pracy jak wsiadam w Miska komp pokazuje np. spalanie 5.6l/100km ;)

sveno - 17-01-2013, 19:57

tomek84 napisał/a:
1. Galant Sigma na rej. KWI
3. białe EA5W w skórach i pakiecie nardi, rej. SGL jak moje malibu póki co

też ich dzisiaj widziałem :) ja jechałem od Pasternika i stałem na światełkach przed Zabierzowem do skrętu w lewo, a oni jeden za drugim wyjeżdżali z Zabierzowa i jechali skręcali na autostradę.

Tomek - 17-01-2013, 20:19

sveno napisał/a:

też ich dzisiaj widziałem :) ja jechałem od Pasternika i stałem na światełkach przed Zabierzowem do skrętu w lewo, a oni jeden za drugim wyjeżdżali z Zabierzowa i jechali skręcali na autostradę.

okazuje się, że białe EA5W należy do MM mszolc

wojzi - 28-01-2013, 16:03

Srebnego Gala na Limanowskich numerach widzianego wczoraj ok 20 za Lewiatanem na Miasteczku studenckim.
sveno - 28-01-2013, 20:28

Cytat:
Srebnego Gala na Limanowskich numerach widzianego wczoraj ok 20 za Lewiatanem na Miasteczku studenckim.
stały bywalec MS AGH, w tamtym roku parkował na Rostafińskiego, kilka razy dostał wizytówkę ale brak odzewu.
SkOniAk - 30-01-2013, 18:45

Pozdrowienia dla czarnego Sportbacka widzianego na alejach 29-listopada około 18.30 rej. KPR : )