To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

Ksiao - 20-11-2012, 21:38

koliber124 napisał/a:
24 tego spocik przypominam o godz. 14 - bądźcie napewno :twisted:

postaram sie tym razem wpasc :D

m6riano - 21-11-2012, 00:18

gawron napisał/a:
A z tego by cos zrobił??

wszystkie projekty podsyłajcie filllowi na priv
Cytat:
m6riano nie ma nam w w-wie ktoś ramek pod tablice na zbyciu? Bo do nowego bym wzucił?

popytam....jak nie to trzeba sie będzie samemu zająć produkcją..;-)

koliber124 - 22-11-2012, 19:44

Na spocie mnie nie będzie bo schorzałem :evil:
A co do koszulek to i ja byłbym zainteresowany.
Gawron puść to zdjęcie na priva do tego człowieka co trzeba, może da się coś z tym zrobić. Ja 6 grudnia będę prawdopodobnie w Wawie to może bym odebrał. Na spocie poruszcie ten temat...

motke - 22-11-2012, 21:12

mnie też prawdopodobnie tym razem nie będzie. Sprawy rodzinne jak by ktoś pytał.
gawron - 23-11-2012, 08:32

Już wysłałem fotke prezydium powiedział że się tym zajmie jak bedzie projekt gotowy to wrzuce foty i liste się zrobi.
m6riano - 23-11-2012, 17:35

narazie mam sporo zamówień od nas z Wawy, więc mam nadzieje że akurat jak skończe robić nasze to zaczne robić wasze..;-)
mariunio7 - 01-12-2012, 10:11

Ja tez chce koszulke. Musimy Radom MMC rozleklamowac :-) co komus wizytowki zostawiam to walenie w powietrze bo nikt nie przybywa. Ostatnio pod biedra tam gdzie mnie koliber zwerbowal spotkalem koleszke z galem mam nadzieje ze sie zglosi bo przynajmniej tak mowil. Pozdro dla wszystkich
koliber124 - 01-12-2012, 10:16

Siema maniacy. 10 grudnia mija rok jak się spotykamy więc wypadałoby to uczcić. Nie było mnie na ostatnim spocie więc nie było jak pogadać, choroba nie wybiera. Ale do rzeczy. Pomysł się pojawił co by razem na kręgle się wybrać z naszymi Paniami w sobotę lub niedzielę - do ustalenia. Termin 15 lub 16 grudzień. Zmontowalibyśmy jakiś torcik, ogólnie może być fajnie. Nie chciałbym aby klub radomski się wykruszył już po roku, a z waszą pomocą na pewno tak się nie stanie.
Odnośnie świętowania roczku czekam również na inne propozycje, tu dałem przykład pomysłu jeśli chodzi o kręgle. Zaznaczam, że chciałbym abysmy świętowali z żonami. A przy okazji jakiś opłatek. Czekam na odpowiedzi od was bo mało czasu. :twisted:

mariunio7 - 01-12-2012, 10:24

ja jestem za. mozna zamowic jakis maly torcik z logo MMC Radom i gdzies poswietowac. Mam nazieje tylko ze ktos mi zostanie z corcia na impre jestesmy z zona na tak :-)
gawron - 01-12-2012, 12:03

Ja standardowo w górach 15,16:)
koliber124 - 01-12-2012, 19:17

Chciałbym aby byli wszyscy może 9 grudnia? No nie wiem ustalmy razem. Słuchajcie wiem że prawie każdy z nas ma maluchy, więc nie musi to być późna godzina spotkania. Będę w poniedziałek w Galerii Rosa to rozeznam się co i jak godzinowo i cenowo. Chyba że są inne pomysły to czekam, tak jak wcześniej wspomniałem. :mrgreen:
banan10 - 03-12-2012, 21:16

Witam
Będe z żoną
Pozdrawiam

koliber124 - 04-12-2012, 06:43

W zasadzie ustalone już, że spotykamy się 15 grudnia (sobota) na kręglach. Dokładne godziny i szczegóły podam potem. Będzie torcik na roczek. Ja Metoda i Banan jesteśmy już na 100%. Piszcie kto jeszcze....
Może ktoś z Wawy zechce wpaść świętować nasz roczek? :mrgreen:
Zapraszamy

[ Dodano: 11-12-2012, 12:42 ]
Więc tak: spotykamy się 15 grudnia w Rosie na górze. Myślę że od 15tej możemy się zlatywać i tak zawsze ktoś się spóźni. Od 16-18tej jest najlepszy czas cenowy jeśli chodzi o kręgle. Tor kręgielny trzeba wczęśniej zarezerwować. Jeżeli będzie nas tylko podkreślam tylko do 8 osób to zrobię rezerwację, jeżeli nie to nie, ponieważ na jednym torze może grać max 8 osób. Jeśli będzie nas więcej to coś wymyślimy są też stoły bilardowe. Tak czy siak spotykamy się.
Wiem że idą:
1. koliber z żoną
2. Metoda z żoną i tortem
3. Banan z żoną
4......
jeśli ktoś jeszcze wpisywać się szybko szybko
Metoda za tort rozliczymy się na miejscu czy chcesz kaskę wcześniej??

Metoda3 - 11-12-2012, 14:55

następny tort zrobi ktoś inny i bedzie gites
:mrgreen:

Ja się piszę bankowo!!

Kylu - 11-12-2012, 15:18

Siema! Zreaktywowałem hasło. :D Zacznę się udzielać na forum w końcu może.
Też się bankowo piszę.
1. koliber z żoną
2. Metoda z żoną i tortem
3. Banan z żoną
4. Kylu bez żony ;)
5. ...