To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

pamar - 20-06-2012, 09:27

Na wszelki wypadek zapytam:

:?:

Marcino - 20-06-2012, 09:30

Krzyzak napisał/a:
zapomniałem wam napisać, że poprzedniej nocy nad moim domem otworzyły się wrota Mordoru
z nocy zrobił się dzień - za sprawą potężnej burzy, gdzie między piorunami prawie nie było przerw
a jak walnęło 50m obok, to zacząłem się bać
jednak gdy zobaczyłem spawarkę (biało-niebieska łuna) tuż za oknem i skończył się prąd, to zacząłem obmyślać plan ewakuacji dzieciaków...
pierwszy raz naprawdę bałem się burzy

No była była burza, aż robiło sie jasno od błysków ale grzmiało słabo..:). U mnie zadnych w sumie dolegliwości, nawet swiatło nie zgasło, a jak miałem okna zamkniete i nie słychać szumu to zona sie nawet nie zorientowała o co biega.

yalook - 20-06-2012, 09:43

Krzyzak napisał/a:
ja boję się burzy już od kilkunastu lat - od czasu jak około 50 metrów obok mnie piorun położył drzewo i wywalił z zawiasów bramę wjazdową na działkę...
Seichan - 20-06-2012, 09:51

pamar napisał/a:

Tam jest wit71 ;)

pamar - 20-06-2012, 10:09

Seichan napisał/a:
pamar napisał/a:

Tam jest wit71 ;)

aaa no tak Polanica :)

vince_81 - 20-06-2012, 10:36

Że urlop się skończył, leniuchowania koniec, czas stanąć do tej nierównej walki... dziś nocka :?
I że dziś dopiero odbiorę Miśka od majstra, a rano syna do przedszkola autobusem musiałem wieźć, więc jak dotarliśmy na miejsce, to z nas ciekło... oczywiście ku wielkiej uciesze młodego :wink:

fergul11 - 20-06-2012, 10:50

miłego dnia MM :wave:
Jackie - 20-06-2012, 10:52

....że mam kłopoty ze zdrowiem i trochę się boję. W piątek będę wiedział więcej ale nie wygląda to dobrze....
Pozdrawiam

koszmarek - 20-06-2012, 11:14

Jackie, trzymaj się mocno !!! :(
yalook - 20-06-2012, 11:19

jackie - trzymam kciuki za powrót do zdrowia
cabaniarz - 20-06-2012, 11:53

Jackie, najważniejsze to pozytywnie myśleć, trzymaj się
Marcin-Krak - 20-06-2012, 12:08

Jackie, ej no jak to tak :?:
Jest limit przeszczepów wątrób :?: :wink:

A tak poważnie już - to niech się Pan nie da i ma zdrowo :)

pamar - 20-06-2012, 15:20

Marcin-Krak napisał/a:
Jest limit przeszczepów wątrób

Niestety tak i oby to nie były kłopoty z wątróbką! :? Jak by okazało się, że jednak tak, służę pomocą Jacku :)
Trzymaj się zdrowo! :thumbright:

Efa! - 20-06-2012, 15:29

Krzyzak napisał/a:
zapomniałem wam napisać, że poprzedniej nocy nad moim domem otworzyły się wrota Mordoru
z nocy zrobił się dzień - za sprawą potężnej burzy, gdzie między piorunami prawie nie było przerw
a jak walnęło 50m obok, to zacząłem się bać
jednak gdy zobaczyłem spawarkę (biało-niebieska łuna) tuż za oknem i skończył się prąd, to zacząłem obmyślać plan ewakuacji dzieciaków...

Krzyżak, u mnie było to samo. Ale przecież to o rzut kamieniem od Ciebie, więc w sumie to normalne, że i tutaj się działo. A mój Olek nawet jednego oka nie otworzył.

Jackie
, mocno wierzę, że wyzdrowiejesz. Nie daj się!

Cezar - 20-06-2012, 19:56

ze chyba cos sie ruszylo z ta moja praca :twisted:

Jackie, zdrowiej chlopie!