Off Topic - Kącik pijaka ;-)
Anonymous - 05-01-2007, 23:05
Oj a ja dziś 3/4 na 3 no i jeszcze 2xduż Warka i 2x Żywiec no i jeszcze małe 50ml których nie licyłem ale cicho bo już idę spać co by się w oczy nie rzucać.
Pozdrawiam ALL
BUBU - 05-01-2007, 23:35
drout napisał/a: | Oj a ja dziś 3/4 na 3 no i jeszcze 2xduż Warka i 2x Żywiec no i jeszcze małe 50ml których nie licyłem ale cicho bo już idę spać co by się w oczy nie rzucać.
Pozdrawiam ALL |
Eeee coś ekonomiczny jesteś
Po tej ilości to trza się dopiero czas zacząć bawić
Anonymous - 06-01-2007, 00:07
Przeczytałem tylko pierwszą stronę i dwie ostatnie. Nie czytałem środka ale tematyka raczej jest określona.
Uważajcie na siebie. Mam już parę lat na karku i nie takie ilości alkoholu wypiłem, tyle że teraz zaczynam obserwować u siebie pierwsze symptomy alkoholizmu. Tak, to nie żatr. Wszystko się zaczyna od "mocnej głowy" - ja też kiedyś dużo mogłem. Trzeba tylko wiedzieć CO TO JEST i czym może się skończyć.
W 1990 r brałem udział w olimpiadzie wiedzy o alkoholiźmie i nie przypuszczałem że problem może mnie kiedykolwiek dotyczyć. Życie potrafi być jednak brutalne.
Poczytajcie sobie to: http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/133.php.
Wiem, że zepsułem niektórym humor, ale uznałem że lepiej ostrzec niż przyczynić się do tragedii.
Więcej nie zabiorę głosu w tym wątku. Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów.
BUBU - 06-01-2007, 00:13
MichalM napisał/a: | :(
Przeczytałem tylko pierwszą stronę i dwie ostatnie. Nie czytałem środka ale tematyka raczej jest określona.
Uważajcie na siebie. Mam już parę lat na karku i nie takie ilości alkoholu wypiłem, tyle że teraz zaczynam obserwować u siebie pierwsze symptomy alkoholizmu. Tak, to nie żatr. Wszystko się zaczyna od "mocnej głowy" - ja też kiedyś dużo mogłem. Trzeba tylko wiedzieć CO TO JEST i czym może się skończyć.
W 1990 r brałem udział w olimpiadzie wiedzy o alkoholiźmie i nie przypuszczałem że problem może mnie kiedykolwiek dotyczyć. Życie potrafi być jednak brutalne.
Poczytajcie sobie to: http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/133.php.
Wiem, że zepsułem niektórym humor, ale uznałem że lepiej ostrzec niż przyczynić się do tragedii.
Więcej nie zabiorę głosu w tym wątku. Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów. |
Michał ja też mam "parę"lat na karku (kto wie czy nie więcej od Ciebie) ten topic jest raczej do innych dyskusji , a nie do moralizowania
Jest to topic z przymrużeniem oka i tak to traktuj
Maciek - 06-01-2007, 00:31
SIe znaczy sdrooofffko ach nie ma to jak czerwona wareczka.
BUBU - 06-01-2007, 01:14
Maciek napisał/a: | SIe znaczy sdrooofffko ach nie ma to jak czerwona wareczka. |
Cuś ostatnio w O.K beer gustuję
Grześku - 06-01-2007, 02:37
MichalM napisał/a: | Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów. |
jedynie w formie zakąski
jeżeli bierzesz ten topic na poważnie.....
Anonymous - 07-01-2007, 10:28
ehh nie ma jak tequila nie grzesku? ;]
Grześku - 07-01-2007, 10:53
boli mnie głowa po tym kaktusie
ale
chcę jeszcze
Matejko - 09-01-2007, 18:09
zrobili wczoraj impreze integracyjna dla pierwszego roku, mimo ze jestem na 3 tez bylem i zaluje zaluje, moja glowa tez tego zaluje, obudzilem sie rano z mysla - juz wiecej nie pije, ale spokojnie powoli przechodzi mysli zle tez ulatuja
Hubeeert - 10-01-2007, 01:47
Grześku - 10-01-2007, 01:53
he he -białe wino i owoce
Anonymous - 11-01-2007, 14:13
A to piliście? Wczoraj kolega zakupił ale strach mu nie pozwala spróbować!
klik
Efa! - 18-01-2007, 01:00
W Lidlu ostatnio kupiłam gotowego drinka zmieszanego właśnie z tym Putinoffem. Jak widać, przeżyłam.
Anonymous - 18-01-2007, 01:18
Putinof to niee problem impreza w :OGNIEM i MIECZEM to jest wyzwanie a rano praca
|
|
|