To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Anonymous - 05-01-2007, 23:05

Oj a ja dziś 3/4 na 3 no i jeszcze 2xduż Warka i 2x Żywiec no i jeszcze małe 50ml których nie licyłem ale cicho bo już idę spać co by się w oczy nie rzucać.
Pozdrawiam ALL

BUBU - 05-01-2007, 23:35

drout napisał/a:
Oj a ja dziś 3/4 na 3 no i jeszcze 2xduż Warka i 2x Żywiec no i jeszcze małe 50ml których nie licyłem ale cicho bo już idę spać co by się w oczy nie rzucać.
Pozdrawiam ALL

Eeee coś ekonomiczny jesteś :wink:
Po tej ilości to trza się dopiero czas zacząć bawić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 06-01-2007, 00:07

:( :( :( :(

Przeczytałem tylko pierwszą stronę i dwie ostatnie. Nie czytałem środka ale tematyka raczej jest określona.
Uważajcie na siebie. Mam już parę lat na karku i nie takie ilości alkoholu wypiłem, tyle że teraz zaczynam obserwować u siebie pierwsze symptomy alkoholizmu. Tak, to nie żatr. Wszystko się zaczyna od "mocnej głowy" - ja też kiedyś dużo mogłem. Trzeba tylko wiedzieć CO TO JEST i czym może się skończyć.
W 1990 r brałem udział w olimpiadzie wiedzy o alkoholiźmie i nie przypuszczałem że problem może mnie kiedykolwiek dotyczyć. Życie potrafi być jednak brutalne.
Poczytajcie sobie to: http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/133.php.
Wiem, że zepsułem niektórym humor, ale uznałem że lepiej ostrzec niż przyczynić się do tragedii.
Więcej nie zabiorę głosu w tym wątku. Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów.

BUBU - 06-01-2007, 00:13

MichalM napisał/a:
:( :( :( :(

Przeczytałem tylko pierwszą stronę i dwie ostatnie. Nie czytałem środka ale tematyka raczej jest określona.
Uważajcie na siebie. Mam już parę lat na karku i nie takie ilości alkoholu wypiłem, tyle że teraz zaczynam obserwować u siebie pierwsze symptomy alkoholizmu. Tak, to nie żatr. Wszystko się zaczyna od "mocnej głowy" - ja też kiedyś dużo mogłem. Trzeba tylko wiedzieć CO TO JEST i czym może się skończyć.
W 1990 r brałem udział w olimpiadzie wiedzy o alkoholiźmie i nie przypuszczałem że problem może mnie kiedykolwiek dotyczyć. Życie potrafi być jednak brutalne.
Poczytajcie sobie to: http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/133.php.
Wiem, że zepsułem niektórym humor, ale uznałem że lepiej ostrzec niż przyczynić się do tragedii.
Więcej nie zabiorę głosu w tym wątku. Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów.

Michał ja też mam "parę"lat na karku (kto wie czy nie więcej od Ciebie) :wink: ten topic jest raczej do innych dyskusji , a nie do moralizowania 8)

Jest to topic z przymrużeniem oka i tak to traktuj :lol:

Maciek - 06-01-2007, 00:31

SIe znaczy sdrooofffko :mrgreen: ach nie ma to jak czerwona wareczka.
BUBU - 06-01-2007, 01:14

Maciek napisał/a:
SIe znaczy sdrooofffko :mrgreen: ach nie ma to jak czerwona wareczka.

Cuś ostatnio w O.K beer gustuję :wink: 8)

Grześku - 06-01-2007, 02:37

MichalM napisał/a:
Prosze tylko o nie wieszanie na mnie psów.

jedynie w formie zakąski :mrgreen:
jeżeli bierzesz ten topic na poważnie.....

:mrgreen:

Anonymous - 07-01-2007, 10:28

ehh nie ma jak tequila nie grzesku? ;]
Grześku - 07-01-2007, 10:53

boli mnie głowa po tym kaktusie :mrgreen:

ale

chcę jeszcze :!: :twisted:

Matejko - 09-01-2007, 18:09

zrobili wczoraj impreze integracyjna dla pierwszego roku, mimo ze jestem na 3 tez bylem i zaluje zaluje, moja glowa tez tego zaluje, obudzilem sie rano z mysla - juz wiecej nie pije, ale spokojnie powoli przechodzi mysli zle tez ulatuja :D
Hubeeert - 10-01-2007, 01:47

Grześku - 10-01-2007, 01:53

he he -białe wino i owoce :mrgreen:
Anonymous - 11-01-2007, 14:13

A to piliście? Wczoraj kolega zakupił ale strach mu nie pozwala spróbować! :shock:
klik

Efa! - 18-01-2007, 01:00

W Lidlu ostatnio kupiłam gotowego drinka zmieszanego właśnie z tym Putinoffem. Jak widać, przeżyłam.
Anonymous - 18-01-2007, 01:18

Putinof to niee problem impreza w :OGNIEM i MIECZEM to jest wyzwanie a rano praca