To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

robertdg - 10-08-2011, 20:01

m6riano, przez Ciebie musze umyć monitor :badgrin:

Nie moja wina, że pasażerowie to same szczupaki, ja tu normę wyrabiałem :D

m6riano - 10-08-2011, 20:03

Polecam sie na przyszłość..;-)
Arturro-86 - 10-08-2011, 22:37

robertdg napisał/a:
Takie tam na froncie :P

Obrazek
Obrazek

robertdg napisał/a:
a z załadunkiem to tak jak widać na obecnej stronie (5 osób - średnio 60kg/os, pełny zbiornik LPG, 1/4 zbiornika PB, pełny bagażnik)

Te "weselne" jest przy takim obciążeniu :?:
Albo to te sprężyny przednie zastosowane na tył robią swoje, albo moje sobie nie radzą :doubt: Mój to siada strasznie przy jakimś większym obciążeniu... powiedz mi, czy amorki też mają na to wpływ, czy to już sprężyn się czepiać :?: :|

Hugo - 10-08-2011, 23:13

robertdg napisał/a:
Dowartościowujesz się Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że Twój Gal jest najidealniejszym ideałem, nawet nie myślałbym być konkurencją dla Ciebie o Panie
I po co te nerwy? Chyba nadepnałem Tobie na jakiś odcisk..? :mrgreen:
robertdg - 10-08-2011, 23:28

Arturro-86, amorki praktycznie nic nie maja odnosnie siadania zawiechy, tylko sprezyny w klasycznym rozwiazaniu ;-)

Obciązenie jak podałem wyżej, czylik weselne :D

Hugo napisał/a:
I po co te nerwy? Tak Cię to zabolało? :mrgreen:
chyba kpisz, mam 13-sto letnie auto i doskonale zdaje sobie sprawe z tego że posiada mankamenty lakiernicze, jednakże staram się i dbam o nie w taki sposób aby nie bać się nim jeździć oraz aby rudzielec go nie naruszał, wszystko w miare mozliwosci gdyż nie jestem na tyle sytuowanym czlowiekiem aby pozwolić sobie na usunięcie wszelkich mankamentów naraz, ponadto gdy nie ułatwiają Ci tego pozostali użytkownicy dróg, bo ktoś Ci za szerko drzwi otworzy na parkingu, zderzak obedrze przy cofaniu, etc. Ja to jedynie zauważam, że TY masz jakiś Problem do mnie tylko jakoś brak Ci odwagi napisac o tym na PW
SHARK1979 - 10-08-2011, 23:38

Panowie macie takie ładne Gale z podobnego rocznika i po co te zwady :?: :mrgreen:
Powiem tylko że moja Cari jest młodsza o rok i ... :wink:

mkm - 11-08-2011, 00:08

robertdg, nie denerwuj się, bo nie ma powodu.
Jedna osoba się zachwyci, druga skrytykuje i jest ok.
Równowaga musi być :mrgreen:
Ważne tylko, żeby zawsze było poparcie w faktach, a nie domysłach. :wink:
W tym przypadku punkt dla Hugo, za spostrzegawczość :mrgreen: ja musiałem monitor rozjaśniać, żeby te odcienie wyłapać :mrgreen:

robertdg - 11-08-2011, 07:51

mkm, denerwuje się wtedy gdy mi ktoś zarzuca coś niewłaściwego, teraz to ja nie mam powodów.
Wszyc - 11-08-2011, 08:02

Masz "niewłaściwy" kolor na drzwiach Robercie :P nie no dobra droczę się tylko :P
Hugo - 11-08-2011, 08:05

robertdg napisał/a:
Ja to jedynie zauważam, że TY masz jakiś Problem do mnie tylko jakoś brak Ci odwagi napisac o tym na PW
Chyba Ty do mnie. Naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Czy ja tak reagowałem jak Tobie się coś nie spodobało na moim?
robertdg - 11-08-2011, 08:07

Orzeł narobił i lakier se poszedł na spacer, psi kuta, tyle stwierdziłem jak to zobaczyłem :roll: Przykro mi z samego tego powodu :crybaby:

Hugo, przejrzyj swoje posty, bo ja Ci nic udowadniał nie bede (chodźby np tego ile złośliwości niesie w sobie Twój poprzedni post w tym wątku), ostatni np dywagacja na temat demontażu osłony gumowej wahacza, ty twierdzisz że się nia da, ja twierdze, że się da.

Nie każdy musi mieć talent do naciągania lub sciągania kondona :P

Tym zabawnym akcentem proponuje zakończyć drętwą dywagacje.

robertdg - 20-08-2011, 22:21

Wykonano coroczny przegląd i konserwacje układu hamulcowego wraz z czyszczeniem zacisków i wymianą ich zestawów naprawczych z powodu pojawiających się delikatnych wibracji podczas lekkiego dohamowywania - niepożadanie zachowanie układu hamulcowego usunięte ;-)

Plus lekki mod dla Galusia, są userzy którzy wiedzą w czym rzecz ale one sa proszone o nie podpowiadanie a jak ktoś chętny to niech zgaduje :P

sveno - 20-08-2011, 22:31

robertdg napisał/a:
a jak ktoś chętny to niech zgaduje :P
ja tam lubie zgadywanki :) ale szczerze to nie bardzo wiem co można w Twoim aucie poprawić, strzeliłbym ze włożyłeś V6 ale do lekkich modów to nie należy :)
Odnowiona kierownica, albo nowe radyjko :) bo z zewnątrz to jedynie stopu w spojlerze Ci brakuje :)

robertdg - 20-08-2011, 22:45

sveno napisał/a:
ale szczerze to nie bardzo wiem co można w Twoim aucie poprawić,
Jest wiele rzeczy które można poprawić w kazdym aucie ;-)

sveno napisał/a:
strzeliłbym ze włożyłeś V6 ale do lekkich modów to nie należy :)
troszkę za powazny mod ;-)

sveno napisał/a:
Odnowiona kierownica
W toku ;-)

sveno napisał/a:
albo nowe radyjko :)
Chciałbym ale sam nie wiem co mógłbym wybrać, jak narazie obecne mi starcza :-)

sveno napisał/a:
bo z zewnątrz to jedynie stopu w spojlerze Ci brakuje :)
Nie tylko, ale stop w spojlerze nieco by nie pasował, kiedys myślałem nad tym, robiłem przymiarke i średnio mi się widział, może typowa lampka to nie wszystko, jednakże należałoby pomyślec nad zaślepieniem ori stopu, albo chociaż wyciągnięciem żarówki (którą to niedawno wymianiałem, bo się spaliła po 13-stu latach :rolleyes: ) :P
pitbu77 - 20-08-2011, 23:02

robertdg napisał/a:
Plus lekki mod dla Galusia, są userzy którzy wiedzą w czym rzecz ale one sa proszone o nie podpowiadanie a jak ktoś chętny to niech zgaduje :P

... A ja wiem a ja wiem :D

I też będę miał... kiedyś... chyba...