To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

Hugo - 08-02-2011, 08:58

Rafal_Szczecin jak dla mnie to bez sensu.
_Slawek_ - 08-02-2011, 10:59

Rafal_Szczecin napisał/a:

bo ja juz w sumie sam nie wiem :)

kusi mnie, co by sprzedac i kupic takiego 02' z tym, ze wtedy jest kilka ale
- nie znam stanu technicznego " nowego " samochodu
- w "nowym" zawsze cos bedzie do wlozenia, czy do nadkola,lip spoiler, hamulce,a tu mam wszystko porobione
- do "nowego" znow trzeba bedzie zainstalowac podtlenek LPG,a co za tym idzie dodatkowe 3kpln trzeba bedzie wlozyc
- Bandzior jest naprawde mooooooocno doinwestowany, ostatnio jak wiadomo w wahacze poszlo 1100zeta, nie mowie o uszczelkach, kablach itp itd znam w 100% jego stan techniczny i wiem, ze moge jechac nim gdzie tylko chce i kiedy tylko chce ,a bede musial dolac tylko plynu do spryskow , i wez go teraz pchnij za 13-14-15k pln
- zamiast sport edition bylby avance

rodzi sie pytanie, czy warto dolozyc ok 9kpln by odswiezyc sobie auto o 4 lata :?:

Chyba żartujesz :) Oczywiście, że nie warto. Najlepiej zapomnij o tym pomyśle :) Zresztą sam sobie odpowiedziałeś wypisując listę "ale". I co najważniejsze "znam w 100% jego stan techniczny i wiem, ze moge jechac nim gdzie tylko chce i kiedy tylko chce ,a bede musial dolac tylko plynu do spryskow" - doprowadzanie do takiego stanu kolejnego miśka to qpa kasy, czasu i nerwów... Jeśli Ci się po prostu trochę już znudził to przemaluj na inny kolor(y), wyjdzie zdecydowanie taniej i stan techniczny nic na tym nie ucierpi ;)

yaro1976 - 08-02-2011, 11:40

nie sprzedawaj, popatrz na Swinksa, ma vrke z pierwszych wypustów, a zobaczywszy ją na drodze dałbyś jej 3-4 lata mniej, i co dalej, nic trwa przy swoim bo wie co ma, rozebrał go na części pierwsze, a i tak będzie dalej ładował, zmiana dla samej zmiany jest w tym przypadku bezcelowa wg mnie, Avance`uj go na Avance`a i wewnętrzne poczucie pędu ku doskonałości będzie na jakiś rok ukojone :P
robertdg - 08-02-2011, 12:12

pitbu77 napisał/a:

To zrób sobie Avance'a sam :)
Zderzaki, maska i jesteś po face Lift'cie :wink:
Śmiałe i mądre stwierdzenie ;-)
Rafal_Szczecin - 08-02-2011, 12:31

Bandziorka nie ma,ale fanty dalej zbieramy :D
ori piasta z lozyskiem na tyl :D :D :D :D

Anonymous - 08-02-2011, 13:10

robertdg napisał/a:
pitbu77 napisał/a:

To zrób sobie Avance'a sam :)
Zderzaki, maska i jesteś po face Lift'cie :wink:
Śmiałe i mądre stwierdzenie ;-)

A do tego kupując Avance zyskujesz mało gustowny środek (marmurek) i niewygodne siedzenia. ;)
Pakiet sport jako że jest rzadziej spotykany jest droższy od Avance, więc taka "aktualizacja" samochodu może wyjść Cię (z ewentualnym lakierowaniem) naprawdę niewiele.

robertdg - 08-02-2011, 14:48

Bandziorka nie ma,ale fanty dalej zbieramy :D
ori piasta z lozyskiem na tyl :D :D :D :D
W kulki lecisz, to piasta na przód :P
Rafal_Szczecin - 08-02-2011, 15:26

misiek, tyl :)
robertdg - 08-02-2011, 16:16

Rafal_Szczecin, ale ono wygląda jakby miało wieloklin w środku, może to to 4WD :?: bynajmniej jakoś nie pasuje mi pod zestaw EA, prędzej EC, pochwal się na PW ile i gdzie za taki fant :?:
Owczar - 08-02-2011, 16:20

A gdzie koło zębate ABS? ;>
Rafal_Szczecin - 08-02-2011, 16:59

:( :( :( :( :( :(

faktycznie zaszla jakas drobna pomyleczka ,
dostawca juz poinformowany, jutro ma byc prawidlowy towar :D
dzieki chlopaki :!:

robertdg - 08-02-2011, 17:08

Rafal_Szczecin, dobrze żeś pokazał, przynajmniej można Ci błedy powytykać :D
Owczar - 08-02-2011, 17:11

Dobrze, że pokazał, bo by rozkręcił stracił czas :)

robertdg napisał/a:
przynajmniej można Ci błedy powytykać :D

A fakt, to też :P

Rafal_Szczecin - 08-02-2011, 17:34

bylem dzis u Bandziora ,poglaskalem po buzce, pogadalem z nim troszke, mowil ,ze jest ok, ale chcialby juz wrocic, powiedzialem, ze jeszcze chwilke musimy odczekac.
jak by dobrze poszlo, to do konca tyg odebralbym auto.

prawa strona polakierowana, lewa rowniez, do polerki, i zlozenia boczkow, bagaznik do polakierowania, wypolerowac autko, zrobic zabezpieczenie rantow, i hola !

takie male foto niestety, po raz kolejny tylko telefonem.

gigant87 - 08-02-2011, 21:33

Marcin-Krak napisał/a:

Ten opis to jakieś jaja czy jak :?: :P

bo ja juz w sumie sam nie wiem :)

- nie znam stanu technicznego " nowego " samochodu
- w "nowym" zawsze cos bedzie do wlozenia, czy do nadkola,lip spoiler, hamulce,a tu mam wszystko porobione
- do "nowego" znow trzeba bedzie zainstalowac podtlenek LPG,a co za tym idzie dodatkowe 3kpln trzeba bedzie wlozyc
- Bandzior jest naprawde mooooooocno doinwestowany, ostatnio jak wiadomo w wahacze poszlo 1100zeta, nie mowie o uszczelkach, kablach itp itd znam w 100% jego stan techniczny i wiem, ze moge jechac nim gdzie tylko chce i kiedy tylko chce ,a bede musial dolac tylko plynu do spryskow , i wez go teraz pchnij za 13-14-15k pln
- zamiast sport edition bylby avance

rodzi sie pytanie, czy warto dolozyc ok 9kpln by odswiezyc sobie auto o 4 lata :?:

Akurat w Czaplach jest Avance taki jak chcesz :D
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17323558.html