Nasze Miśki - Bandyta
Marcin-Krak - 08-02-2011, 21:57
Rafal_Szczecin napisał/a: | bylem dzis u Bandziora ,poglaskalem po buzce, pogadalem z nim troszke, mowil ,ze jest ok, ale chcialby juz wrocic, powiedzialem, ze jeszcze chwilke musimy odczekac. |
I Ty się go chcesz pozbyć?
Wstydziłbyś się
Młody jesteś i nie wiesz co robisz
A jak Ci się nudzi, albo masz za dużo $ - to napisz już mi Ci coś doradzimy
Anonymous - 08-02-2011, 22:02
dziś wybiłem ten głupi pomysł Fafałowi z główki
Marcin-Krak - 08-02-2011, 22:03
Derpin napisał/a: | dziś wybiłem ten głupi pomysł Fafałowi z główki |
Nie ma to jak mądry brat
wookash83 - 08-02-2011, 22:35
heh za duzo chyba Twoim jezdzil pewnie jak Pan Slawek skonczy prace to Rafal wogole pozbedzie sie mysli o sprzedazy..widze ze prace wmiare szybko ida wiec czekam cierpliwie kiedy sie pojawi na spociku z odnowionym lakierem
Rafal_Szczecin - 08-02-2011, 23:19
gigant87 napisał/a: |
Akurat w Czaplach jest Avance taki jak chcesz |
ten nie jest dla mnie
ta, temat sprzedazy Bandziora uwazam za zamkniety.
zostaje w domku
Rafal_Szczecin - 10-02-2011, 08:46
Bandzior odebrany w poznym popoludniem.
dzis pierwsza przejazdzka i zonk
kontrolka milicjanow.
wynik : 0:1 dla nich
zabrany dowod rejestracyjny z dwoch powodow
1. brak aktualnych badan technicznych - skonczyly sie 4 dni temu czyli jak samochod byl u lakiernika, a ja dzis calkiem przypadkiem wzialem wszystkie dokumenty potrzebne do przejscia co rocznego przegladu
2. oswietlenie xenon
2a. mandat 50 polskich zlotych za stan techniczny pojazdu
efekt zrobienia samochodu poprostu powala na nogi
lekkie problemy z LD , na temat wyplaty odwolania,ale podobno mamy sobie z tym poradzic
stary alfer - 10-02-2011, 08:54
Rafal_Szczecin napisał/a: | kontrolka milicjanow.
wynik : 0:1 dla nich
zabrany dowod rejestracyjny z dwoch powodow
1. brak aktualnych badan technicznych - skonczyly sie 4 dni temu czyli jak samochod byl u lakiernika, a ja dzis calkiem przypadkiem wzialem wszystkie dokumenty potrzebne do przejscia co rocznego przegladu
2. oswietlenie xenon
2a. mandat 50 polskich zlotych za stan techniczny pojazdu |
Miesiąc bez przygód,miesiącem straconym
Jesteś Miszcz
Rafal_Szczecin napisał/a: | efekt zrobienia samochodu poprostu powala na nogi |
Szacuneczek dla p. Sławka
tomasek - 10-02-2011, 09:00
Rafal_Szczecin napisał/a: | oswietlenie xenon | No przegląd to rozumiem,a czemu xenon,czyż by brak spryskiwaczy pytam bo ja u siebie też przerabiałem
Rafal_Szczecin - 10-02-2011, 09:13
brak samo poziomowania,
brak spryskiwaczy
brak homologacji lampy na oswietlenie xenon
stary alfer napisał/a: | Szacuneczek dla p. Sławka |
szacun
tomasek - 10-02-2011, 09:21
No to faktycznie trafiłeś na Milicjantów wystarczyło by pouczenie jak to wszystko zrobić i tyle i ewentualnie eskorta na przegląd a nie zabierać dowód
cns80 - 10-02-2011, 09:27
tomasek6 napisał/a: | No to faktycznie trafiłeś na Milicjantów wystarczyło by pouczenie jak to wszystko zrobić i tyle i ewentualnie eskorta na przegląd a nie zabierać dowód | No i jeszcze by mogli zapłacić za ten przegląd i jeszcze kawę postawić
Właśnie po to się zabiera dowody. I tak jest "lepiej" (dla tych którym zabierają dowód), bo policja nie decyduje się na odholowanie, a kiedyś robili to bez przeszkód, bo "pojazd stwarzał zagrożenie w ruchu drogowym z powodu nieprawidłowego stanu technicznego".
Rafal_Szczecin - 10-02-2011, 09:35
tylko uwierz, chcialbym, by wszystkie samochody byly w takim "nieprawidlowym" stanie technicznym ...
cns80 - 10-02-2011, 09:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | tylko uwierz, chcialbym, by wszystkie samochody byly w takim "nieprawidlowym" stanie technicznym ... | Ba Zenon jest zenon
Mi kiedyś zabrali za zbytnio zużytą oponę, a facetowi obok za ciemne szyby. ale następnemu za zenony nie zabrali Jak dla mnie to wszystkie 3 auta miały "nieprawidłowy stan" (było po zmroku), a tylko mój dostał polecenie odholowania
Nie ma "sprawiedliwości"
Seichan - 10-02-2011, 10:07
stary alfer napisał/a: | Miesiąc bez przygód,miesiącem straconym |
Coś w tym jest
Rafal_Szczecin napisał/a: | lekkie problemy z LD , na temat wyplaty odwolania,ale podobno mamy sobie z tym poradzic |
Oczywiście, że tak
robertdg - 10-02-2011, 10:37
Rafal_Szczecin, w zenonach miałeś jarzeniówki, czy zwykłe H7
Panom Milicjantom trzeba było pokazac poziomowanie z pokrętła
|
|
|