To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

adaśko - 18-03-2013, 17:19

no mój pies do ,,małych,, sie niestety nie zalicza więc chyba będzie ciężko go wziąć :?
wojtas - 18-03-2013, 23:43

sveno napisał/a:
WSTĘPNIE zgodził się na uchylenie zakazu wprowadzaniu zwierzaków na teren MS AGH ale tylko dla małych czworonogów na czas trwania zlotu.

sveno, czy zgoda dotyczy także akademika (noclegu)?

sveno - 19-03-2013, 07:21

wojtas021180, tak

Jeszcze jedna ważna informacja: nie ma waletowania jak w tamtym roku. Proszę nie liczcie na to, że kogoś dokoptujecie na trzeciego do pokoju, a już na pewno nie próbujcie tego zrobić na zlocie, na zasadzie, że może się uda. Nie, nie uda się, portierki przerabiają takie sytuacje cały rok i znają wszystkie zagrywki, także jeżeli ktoś miał/ma taki pomysł to niech od razu walnie się w głowę zanim nam wszystkim wstydu narobi.

W sprawie cen dla dzieci jeszcze napiszę.

wojtas - 19-03-2013, 08:11

Ok, dziękuje.
m6riano - 20-03-2013, 00:41

tomek84, są jakieś wieści?
ps.Mam dobry kontakt do gościa który jest prezesem HDK Cracovia Pasy i gdyby odpowiednio wcześniej sie zając sprawą krwiobusu to na 1000% lepiej to wypali niż w zeszłym roku.
Jak coś to priv i daje namiar.

Tomek - 20-03-2013, 06:19

Cytat:

tomek84, są jakieś wieści?

są zainteresowani, ale za wcześnie aby się deklarować (to o Staffa jeśli o to pytasz)

m6riano - 20-03-2013, 07:33

No ok....a temat Krwiodawstwa na Zlocie? Jesteście (jako organizatorzy) zainteresowani tym tematem w ogóle?
Ja myśle że to dobra marketingowo akcja tym bardziej w lato...

Tomek - 20-03-2013, 07:37

m6riano napisał/a:
No ok....a temat Krwiodawstwa na Zlocie? Jesteście (jako organizatorzy) zainteresowani tym tematem w ogóle?
Ja myśle że to dobra marketingowo akcja tym bardziej w lato...

jeśli chodzi o krwiodawstwo to pytaj sveno

Blondi - 20-03-2013, 13:40

W zeszlym roku nie wypalilo, bo niby chęć deklarowało tyle osob a w rzeczywistości oddało moze z 6sztuk.
W tym roku moze to miec większa rację bytu ze względu na połozenie miejsca Zlotu a tym samym więcej osób poza klubem mogłoby oddac krew.
Mam jedna radę. Jeśli bedziecie organizować zbiórke dopytajcie jakie ograniczenia spożywania alkoholu panie z busa nalozą bo te w Wawrzce oszalały i mówily 5dni nawet 1 piwa a to dodatkowo pograzyło akcję. Życze powodzenia :)

JCH - 20-03-2013, 19:52

Blondi napisał/a:
W zeszlym roku nie wypalilo, bo niby chęć deklarowało tyle osob a w rzeczywistości oddało moze z 6sztuk.
Smutne to.... :(
Tak czasem sobie myślę, że oddawanie krwi powinno być obowiązkowe. Włożę może kij w mrowisko ale można by zapytać każdego uczestnika Zlotu - dlaczego nie chcesz oddać krwi honorowo :?: Jakie są Twoje obawy :?: Może uda się je jakoś rozwiać :roll:

A może inaczej (i tu też kijeczek w mrowisko, a co :mrgreen: ) - może dałoby się zorganizować taką akcję - każdy Mitsumaniak, który odda krew na Zlocie dostanie bilecik na 2-3 piwka - zaraz by frekwencja wzrosła :badgrin: :badgrin: :badgrin:

vendetta - 20-03-2013, 20:03

JCH to chyba nie tak. Ja np nie mogę oddawać, bo biorę leki na nadciśnienie. Wiele moich koleżanek bierze np leki na tarczycę czy inne takie i to od razu dyskwalifikuje. A na zlocie Panie z busa odrzuciły chyba 80% chętnych (Blondi możesz powiedzieć mniej więcej?). ! piwo tydzień wcześniej już kogoś dyskwalifikowało. Jak ludzie widzieli, że każdy po kolei jest odrzucany to nie podchodzili. Ja bym oddawała bardzo chętnie. Po 1 to wielki dar dla innych, po 2 darmowa morfologia, po 3 dają pyszną czekoladę :) po 4 dają dzień wolny w pracy. Super sprawa.
Morfi - 20-03-2013, 20:26

Troszkę Mniej aniżeli 80% ale sporo. Babki zachowywały się jakby były z Nami za karę.
koszmarek - 20-03-2013, 20:34

JCH napisał/a:
Tak czasem sobie myślę, że oddawanie krwi powinno być obowiązkowe. Włożę może kij w mrowisko ale można by zapytać każdego uczestnika Zlotu - dlaczego nie chcesz oddać krwi honorowo :?: Jakie są Twoje obawy :?:

bo jestem chora i nie mogę. Nie mierz wszystkich nie oddających jedną miarą, bo to krzywdzące. Widać Vendi też by może chciała, a nie może.

pamar - 20-03-2013, 20:43

Przypadłości, to osobny temat! Myślę, że znaczna ilość "odrzuconych" to spawa braku łączności internetowej!
wojtas - 20-03-2013, 20:48

Bo są również osoby które oddają krew regularnie i w terminie zlotu jeszcze "spuścić" się nie mogą.