To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

Juiceman - 13-06-2008, 00:39

konrad1704 napisał/a:
Cytat:
Siamanko mareczki.
Ale my słabi jesteśmy, żeby z ogórkami pokroju Austriaków nie wygrać :evil:

no niestety ze 30 lat świetlnych za Murzynami*

*nikogo nie obrażając

Przykre stwierdzenie faktu... :|

macia - 13-06-2008, 00:40

Ale spoko, to tylko piłka nożna. Nie ma co robić tragedii. :lol:
konrad1704 - 13-06-2008, 00:43

macia napisał/a:
Ale spoko, to tylko piłka nożna. Nie ma co robić tragedii. :lol:

pewnie, że to tylko piłka, ale trochę przykro jak drużyna narodowa w piłkę 40 milionowego kraju przegrała by pewnie nawet z reprezentacją emerytów i rencistów

macia - 13-06-2008, 00:46

konrad1704 napisał/a:
przykro jak drużyna narodowa w piłkę 40 milionowego kraju przegrała by pewnie nawet z reprezentacją emerytów i rencistów

Masz rację, ale to dotyczy dokładnie każdej dziedziny naszego polskiego życia. Autostrady, podatki, zarobki, ..., nie mam wątpliwości, że masz rację. A piłkarzy szkoda. Włoskich także, ale oni na szczęście mają przed sobą jeszcze dwa mecze :lol:

konrad1704 - 13-06-2008, 00:47

macia napisał/a:
konrad1704 napisał/a:
przykro jak drużyna narodowa w piłkę 40 milionowego kraju przegrała by pewnie nawet z reprezentacją emerytów i rencistów

Masz rację, ale to dotyczy dokładnie każdej dziedziny naszego polskiego życia. Autostrady, podatki, zarobki, ..., nie mam wątpliwości, że masz rację. A piłkarzy szkoda. Włoskich także, ale oni na szczęście mają przed sobą jeszcze dwa mecze :lol:

kurde przykry wieczór, jesteśmy we wszystkim beznadziejni :oops: dobrze, że chociaż mamy fajne forum :D i kibiców też mamy najlepszych :D

londolut - 13-06-2008, 00:55

Łooo aleście napisali tego :D Na chwilę was zostawić i już szaleją :P
Nie przejmujcie się tą przegraną. Ważne, że inne mecze są widowiskowe, np Chorwacja - Niemcy, że Polacy strzelają (Podolski).

konrad1704 - 13-06-2008, 00:58

londolut my chyba oglądaliśmy jakiś inny mecz, że ty w takim dobrym humorze :wink:
macia - 13-06-2008, 01:00

Ja tam kibicuję Polakom zawsze i wszędzie. Życzę im sukcesów, co nie zawsze oznacza wygraną w turnieju. Będę kibicował dalej! Wiadomo, że szkoda, ale robili co mogli w danej chwili. Dzięki nim i trenerowi w ogóle jest nam dane przeżywać takie emocje i pisać na ten temat. Do Europy jeszcze nam daleko, ale przynajmniej można trochę smaka złapać :lol:
londolut - 13-06-2008, 01:03

konrad1704 napisał/a:
londolut my chyba oglądaliśmy jakiś inny mecz, że ty w takim dobrym humorze :wink:
Bo ja jestem realistą.
Teraz mnie zlinczujecie ale ja od początku nie pokładałem nadziei w polskiej reprezentacji. Oni są słabi dlatego nie zaprzątałem sobie nimi głowy. Ogólnie nigdy mnie football nie pociągał ale jak są MŚ lub ME to lubię pooglądać widowisko a nie taką drogę przez mękę. Patrząc na reprezentacje polski miałem wrażenie, że im się nie chce, że grają bo grają. Oni nie wkładają w to serca, za to kładą lachę na to to dlaczego ja mam być przez to smutny czy zawiedziony :) Austria mimo tego, że strzelała karnego to i tak pokazała dużo lepszą klasę :)

macia - 13-06-2008, 01:07

londolut napisał/a:
miałem wrażenie, że im się nie chce, że grają bo grają

Oj Panie, to już co najmniej niemądre jest :lol: Niby dlaczego im się nie chce, co? Zastanowiłeś się przez chwilę? Przecież taka impreza to prosta droga do lepszego klubu, lepszych pieniędzy, sławy itd. I ma się im nie chcieć? To najprostsze tłumaczenie. Albo im się chce i nie potrafią, albo potrafią i nie mogą. Dlaczego nie mogą? Powodów może być wiele. Dziś ustępowali Austriakom pod wieloma względami, szczególnie fizycznym, choć druga połowa zdaje się i to przypuszczenie obaliła. Piłka jest piękna :lol:

konrad1704 - 13-06-2008, 01:07

Czyli kończąc ten smutny temat po prostu znowu byliśmy pragnieniem :D a reszta Spritem :D
macia - 13-06-2008, 01:10

Dobra cisnę do koja, bo coś mi się literki mięszają :lol:
Pozdrawiam wszystkich misioświrków

Juiceman - 13-06-2008, 01:10

konrad1704 napisał/a:
dobrze, że chociaż mamy fajne forum :D i kibiców też mamy najlepszych :D

O tak kibiców niejeden kraj by nam pozazdrościł ;)

A forum nie jeden klub!!

londolut - 13-06-2008, 01:10

macia napisał/a:
Niby dlaczego im się nie chce, co?
Napisałem, że takie miałem odczucie. Wiem, że takie mistrzostwa to duża szansa dla piłkarza, żeby się wybić ale to nie zmienia faktu, że Polacy szału nie robią już od ładnych paru lat ;)
konrad1704 - 13-06-2008, 01:11

macia patrząc na mecz (szczególnie pierwsza połowa) odniosłem podobne wrażenie co londolut. jak by nasi piłkarze biegali za kare. Jak by to był ich dziesiąty mecz w tym dniu i grali by za najniższą krajową. po prostu bez woli walki, czemu wszystkie pojedynki biegowe wygrywali austryjacy? wszyscy są lepsi kondycyjnie? dla mnie to zastanawiające.