Lubelskie - Lubelskie OT
Seichan - 27-12-2010, 12:25
Mnie się najlepiej jeździ rekinem, ale od początku jeździłam galantami (pierwszy był E32A). Więc różnicy nie zauważyłam. Ale przesiadka z colta do gala może wywołać pewne obawy, zwłaszcza co do parkowania
A cena? Jeśli ma wszystko w porządku w środku, to czasem lepiej zapłacić więcej, niż co chwilę coś wymieniać i dokładać do tego interesu.
Jeśli oględziny wypadną pomyślnie - gratuluje nowego mitsu
Andrew - 27-12-2010, 12:28
Cytat: | Jeśli oględziny wypadną pomyślnie - gratuluje nowego mitsu | Pierwsze zrobi oględziny kto inny i jak będzie ok, to wtedy jadę. Nie uśmiecha mi się 300 km jechać i wracać jakby się lipa okazała... Poza tym mnie się wydaję, że te starsze gale były wygodniejsze niż rekiny... Co do wielkości to jeździ trochę rekinem, safranką dawała radę, to i myślę, że i tym da
tomasek - 27-12-2010, 13:41
Dzwoniłem do ubezpieczalni i nie ma jeszcze kosztorysu
Człowiek na chwile odejdzie od kompa a tu jakieś dziwne tematy zakładają i zmuszają do pracy,czyli usuwania a chyba i ja mam kaca
Seichan - 27-12-2010, 13:43
Święta są od świętowania, a że skutki są takie a nie inne, to już odrębna kwestia
A Mod czasem musi popracować A nie tylko ładnie wyglądać
Andrew - 27-12-2010, 13:44
tomasek6 napisał/a: | mam kaca | to ostro było wczoraj
Bursztynka - 27-12-2010, 13:57
Seichan napisał/a: | Nie wiem co ma ilość drzwi do benzyny, |
hehe no ja też się zastanawiałam ale nie wiem
gaz też drożeje... a jakby nie było benzynki też raz na miesiąc trzeba dolać
a droga do pracy się nie skraca, wypłata też nie rośnie wcale :/
I dzięki za życzonka urodzinowe, no niestety się dziś starzeję. Zrobiłam podsumowanie roku od poprzednich urodzin na to co mi przybyło i co ubyło... Śmiesznie w sumie wyszło Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p W sumie zawsze to jakaś równowaga... chyba
Andrew - 27-12-2010, 14:00
Bursztynka napisał/a: | Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p | No to dobra zamiana
mareklublin - 27-12-2010, 15:51
czy wiecie może kto ma wlasnie galatna do sprzedania?:) poszukuje dla syna typowego rekinka ale w dobrym stanie, zadbanego;)
Seichan - 27-12-2010, 15:59
Bursztynka napisał/a: | Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p W sumie zawsze to jakaś równowaga... chyba |
Hehehe, podzielam zdanie Andrew, że to dobra zamiana Cotl, zwany przez niektórych na formu Coltosławem za okazane uczucia będzie odwdzięczał się przywiązaniem, nie będzie strzelał fochów, nie wróci na podwójnym gazie Same plusy
Mareklublin, dobry rekin to towar deficytowy i bardzo pożądany Poszukaj w dziale sprzedaży, tudzież allegro i otomoto. Zawsze można poprosić kogoś z forum o sprawdzenie stanu miśka (zwłaszcza jak trzeba gnać kilkaset km), czy w ogóle warto jechać i oglądać.
tomasek - 27-12-2010, 16:01
kolego radek79 chyba posiada rekina na sprzedaż,zapytaj na PW
[ Dodano: 27-12-2010, 16:45 ]
właśnie zakupiłem nowe oczka dla misia będzie co robić
radek79 - 27-12-2010, 17:02
witam a ja się przymierzam do zakupu takiej koparki http://otomoto.pl/jcb-K20292.html
i mam ból głowy z kont na to wziąć kasę bo jak bym nie liczył to wciąż mi sporo brakuje
Jaro1974 - 27-12-2010, 17:51
No i wróciłem cały i zdrowy do domku po świętowaniu. Droga w porządku więc fajnie się jechało. Oczywiście dołączam się do życzeń dla Bursztynki -
Seichan - 27-12-2010, 18:05
Witamy w domu, Jaro :)
Mówcie co chcecie chłopaki, ale z planowanych zakupów najlepiej prezentuje się koparka Radka Coś nowego i nie typowego
Radek, może jakiś leasing? Taki sprzęt rzadko chyba kupuje się za gotówkę, w większości z tego co się orientuję zakupy są w leasingu.
zbycho77 - 27-12-2010, 18:06
Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Bursztynki, 100 lat!!
Jaro1974 - 27-12-2010, 18:19
No ta koparka to niezła maszyna
|
|
|