To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 27-12-2010, 12:25

Mnie się najlepiej jeździ rekinem, ale od początku jeździłam galantami (pierwszy był E32A). Więc różnicy nie zauważyłam. Ale przesiadka z colta do gala może wywołać pewne obawy, zwłaszcza co do parkowania ;)

A cena? Jeśli ma wszystko w porządku w środku, to czasem lepiej zapłacić więcej, niż co chwilę coś wymieniać i dokładać do tego interesu.

Jeśli oględziny wypadną pomyślnie - gratuluje nowego mitsu :mrgreen:

Andrew - 27-12-2010, 12:28

Cytat:
Jeśli oględziny wypadną pomyślnie - gratuluje nowego mitsu :mrgreen:
Pierwsze zrobi oględziny kto inny i jak będzie ok, to wtedy jadę. Nie uśmiecha mi się 300 km jechać i wracać jakby się lipa okazała... Poza tym mnie się wydaję, że te starsze gale były wygodniejsze niż rekiny... Co do wielkości to jeździ trochę rekinem, safranką dawała radę, to i myślę, że i tym da :D
tomasek - 27-12-2010, 13:41

Dzwoniłem do ubezpieczalni i nie ma jeszcze kosztorysu :evil:
Człowiek na chwile odejdzie od kompa a tu jakieś dziwne tematy zakładają i zmuszają do pracy,czyli usuwania a chyba i ja mam kaca :pukeright: :colors:

Seichan - 27-12-2010, 13:43

Święta są od świętowania, a że skutki są takie a nie inne, to już odrębna kwestia :badgrin:

A Mod czasem musi popracować :mrgreen: A nie tylko ładnie wyglądać :twisted:

Andrew - 27-12-2010, 13:44

tomasek6 napisał/a:
mam kaca
to ostro było wczoraj :?: :mrgreen:
Bursztynka - 27-12-2010, 13:57

Seichan napisał/a:
Nie wiem co ma ilość drzwi do benzyny,

hehe no ja też się zastanawiałam ale nie wiem :)

gaz też drożeje... a jakby nie było benzynki też raz na miesiąc trzeba dolać
a droga do pracy się nie skraca, wypłata też nie rośnie wcale :/

I dzięki za życzonka urodzinowe, no niestety się dziś starzeję. Zrobiłam podsumowanie roku od poprzednich urodzin na to co mi przybyło i co ubyło... Śmiesznie w sumie wyszło :) Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p W sumie zawsze to jakaś równowaga... chyba :D

Andrew - 27-12-2010, 14:00

Bursztynka napisał/a:
Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p
No to dobra zamiana :wink:
mareklublin - 27-12-2010, 15:51

czy wiecie może kto ma wlasnie galatna do sprzedania?:) poszukuje dla syna typowego rekinka ale w dobrym stanie, zadbanego;)
Seichan - 27-12-2010, 15:59

Bursztynka napisał/a:
Przybyły mi cztery kółka w postaci Colta a pozbyłam się chłopaka ;p W sumie zawsze to jakaś równowaga... chyba :D

Hehehe, podzielam zdanie Andrew, że to dobra zamiana ;) Cotl, zwany przez niektórych na formu Coltosławem za okazane uczucia będzie odwdzięczał się przywiązaniem, nie będzie strzelał fochów, nie wróci na podwójnym gazie :mrgreen: Same plusy :mrgreen:

Mareklublin, dobry rekin to towar deficytowy i bardzo pożądany ;) Poszukaj w dziale sprzedaży, tudzież allegro i otomoto. Zawsze można poprosić kogoś z forum o sprawdzenie stanu miśka (zwłaszcza jak trzeba gnać kilkaset km), czy w ogóle warto jechać i oglądać.

tomasek - 27-12-2010, 16:01

kolego radek79 chyba posiada rekina na sprzedaż,zapytaj na PW :wink:

[ Dodano: 27-12-2010, 16:45 ]
właśnie zakupiłem nowe oczka dla misia :mrgreen: będzie co robić :lol:

radek79 - 27-12-2010, 17:02

witam a ja się przymierzam do zakupu takiej koparki http://otomoto.pl/jcb-K20292.html
i mam ból głowy z kont na to wziąć kasę bo jak bym nie liczył to wciąż mi sporo brakuje

Jaro1974 - 27-12-2010, 17:51

No i wróciłem cały i zdrowy do domku po świętowaniu. Droga w porządku więc fajnie się jechało. Oczywiście dołączam się do życzeń dla Bursztynki - :occasion4: :occasion4: :occasion6:
Seichan - 27-12-2010, 18:05

Witamy w domu, Jaro :)

Mówcie co chcecie chłopaki, ale z planowanych zakupów najlepiej prezentuje się koparka Radka :mrgreen: Coś nowego i nie typowego :mrgreen:

Radek, może jakiś leasing? Taki sprzęt rzadko chyba kupuje się za gotówkę, w większości z tego co się orientuję zakupy są w leasingu.

zbycho77 - 27-12-2010, 18:06

Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Bursztynki, 100 lat!!
Jaro1974 - 27-12-2010, 18:19

No ta koparka to niezła maszyna :-)