Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
londolut - 30-06-2008, 01:40
| karolgt napisał/a: | wlasnie napisalem 2500 posta:D ja niewiem jak moglo mi sie to pomylic |
| karolgt napisał/a: | 2500
aaaaa pomyłka 2460 |
No to dałeś ognia stary Musissz to nadrobić, nie ma opcji, 40 postów musi być
konrad1704 - 30-06-2008, 01:43
| londolut napisał/a: |
No to dałeś ognia stary Musissz to nadrobić, nie ma opcji, 40 postów musi być |
plus drugie tyle karnych w jakimś dziale technicznym no i po browarze oczywiście dla wszystkich
karolgt - 30-06-2008, 01:44
no to trzeba zacząc odliczanie
39
ale gdzie w technicznym? ostatnio malo co siedzieje w technicznym na forum, malo ludzi zagląda, juz wszystko co mialo byc zepsute jest omowione jak naprawic
konrad1704 - 30-06-2008, 01:53
| karolgt napisał/a: |
ale gdzie w technicznym? ostatnio malo co siedzieje w technicznym na forum, malo ludzi zagląda, juz wszystko co mialo byc zepsute jest omowione jak naprawic |
w końcu to miśki to się nie psują to możesz coś wymyślić, albo może opisać jakieś usterki z dresswagonów (golfy)
londolut - 30-06-2008, 02:12
Albo np rozebrać autko na części pierwsze i poskłądać do kupy i to zrelacjonować
karolgt - 30-06-2008, 02:19
sory za nie pisanie ale arbuz był ważniejszy
konrad1704 - 30-06-2008, 02:19
| londolut napisał/a: | Albo np rozebrać autko na części pierwsze i poskłądać do kupy i to zrelacjonować |
Albo zrobić to u każdego na spocie
[ Dodano: 30-06-2008, 02:22 ]
| karolgt napisał/a: | sory za nie pisanie ale arbuz był ważniejszy |
nie ma to jak priorytety w życiu
londolut - 30-06-2008, 02:33
| konrad1704 napisał/a: | Albo zrobić to u każdego na spocie | To dobry motyw jest Albo zrzucanie głowicy na czas
| karolgt napisał/a: | sory za nie pisanie ale arbuz był ważniejszy | Bez browara w rekompensacie sie nie obejdzie
karolgt - 30-06-2008, 02:44
| karolgt napisał/a: | sory za nie pisanie ale arbuz był ważniejszy | Bez browara w rekompensacie sie nie obejdzie |
materialista
chyba pojde spać po takich informacjach
http://motoryzacja.interi...grudniu,1137253
normlanie, dzisiaj tankujac lekko ponad 8 litrow, za ktore zaplacilem 35 zł, a takie tankowanie starcza mi na jakies ~130 km, stwierdzilem ze jak bede musial za jakis czas dojezdzac gdzies do pracy to sobie kupie skuterek
londolut - 30-06-2008, 02:47
| karolgt napisał/a: | | chyba pojde spać po takich informacjach | Nie mam pytań Ja na baku robię ~600km i jakby nie to, że mam 15km w jedną stronę do pracy to bym jeździł rowerem
karolgt - 30-06-2008, 02:49
15 km do pracy to nie duzo, spacerkiem tak ze sie nawet nie spocisz to 40 minut jazdy - baardzo spacerkiem, prolem tylko zeby miec ten rower gdzie zostawic i ewentualnie sie przebrac, ale to juz od pracy zalezy, ze skuterkiem takiego problemu nie ma. a spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100 i w kurkach nie trzeba stac
londolut - 30-06-2008, 02:56
| karolgt napisał/a: | | 15 km do pracy to nie duzo | Wiem ale około 45 min jazdy na lajcie + jakieś 40min, żeby wstać, doprowadzić się do stanu używalności zrobić papu itp i być na 6 w pracy to ja dziękuję | karolgt napisał/a: | | spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100 | Kumpel ma smarta i też mu tak pali 800ccm Turbo
karolgt - 30-06-2008, 02:58
| londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | 15 km do pracy to nie duzo | Wiem ale około 45 min jazdy na lajcie + jakieś 40min, żeby wstać, doprowadzić się do stanu używalności zrobić papu itp i być na 6 w pracy to ja dziękuję
|
ok, chyba ze tak
| karolgt napisał/a: | | spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100 | Kumpel ma smarta i też mu tak pali 700ccm Turbo |
ale ile smarty kosztuja pozatym nie wiem jak Ty,ale ja jak widze smarta to sie smieje i nie moge wyjsc z podziwu dla ludzi ktorzy takie dziadostwo kupuja pozatym skuter jest niewile mniejszy a w korkach stac nie trzeba, a smartem tak
p.s skuter na prad
konrad1704 - 30-06-2008, 03:04
tez bym sobie fundnął skuterek tylko ze w naszych warunkach klimatycznych to chyba się nie sprawdzi, albo będzie stał połowę roku w ukryciu. zresztą właśnie jest jeszcze jeden problem co z nim zrobić w czasie dłuższego nie używania?
karolgt - 30-06-2008, 03:08
| konrad1704 napisał/a: | | tez bym sobie fundnął skuterek tylko ze w naszych warunkach klimatycznych to chyba się nie sprawdzi, albo będzie stał połowę roku w ukryciu. zresztą właśnie jest jeszcze jeden problem co z nim zrobić w czasie dłuższego nie używania? |
i tak i nie, była jakas zima w tym roku?
a na zimno (do 0 stopni) spokojnie kask + gruba kurtka wystarczy, wiem co mowie bo zdazało mi sie jezdzic nie raz przy temperaturach mniejszych niz "-10 stopni" na rowerze i nie bylo wcale zimno a na skuterze na którym mozna sie ubrac bo sie siada i w sumie nie rusza problemow by nie bylo.
a na zime to pewnie problem z bateria - pewnie trzeba naładowac na maxa i niech stoi, ciekawe ile nowa bateria do takiego sprzętu. ale co by nie mowic, koszt pewnie niei 1 zł a moze z 3 zł za 100 km jest b. kuszący
|
|
|