To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

londolut - 30-06-2008, 01:40

karolgt napisał/a:
wlasnie napisalem 2500 posta:D ja niewiem jak moglo mi sie to pomylic :oops:

karolgt napisał/a:
2500 8)

aaaaa pomyłka 2460 :oops: :oops:

No to dałeś ognia stary :lol: Musissz to nadrobić, nie ma opcji, 40 postów musi być ;)

konrad1704 - 30-06-2008, 01:43

londolut napisał/a:

No to dałeś ognia stary :lol: Musissz to nadrobić, nie ma opcji, 40 postów musi być ;)

plus drugie tyle karnych w jakimś dziale technicznym :D no i po browarze oczywiście dla wszystkich :D

karolgt - 30-06-2008, 01:44

no to trzeba zacząc odliczanie :D

39 :D

ale gdzie w technicznym? ostatnio malo co siedzieje w technicznym na forum, malo ludzi zagląda, juz wszystko co mialo byc zepsute jest omowione jak naprawic :D

konrad1704 - 30-06-2008, 01:53

karolgt napisał/a:

ale gdzie w technicznym? ostatnio malo co siedzieje w technicznym na forum, malo ludzi zagląda, juz wszystko co mialo byc zepsute jest omowione jak naprawic :D

w końcu to miśki to się nie psują :!: to możesz coś wymyślić, albo może opisać jakieś usterki z dresswagonów (golfy) :D

londolut - 30-06-2008, 02:12

Albo np rozebrać autko na części pierwsze i poskłądać do kupy i to zrelacjonować :D
karolgt - 30-06-2008, 02:19

sory za nie pisanie ale arbuz był ważniejszy :D
konrad1704 - 30-06-2008, 02:19

londolut napisał/a:
Albo np rozebrać autko na części pierwsze i poskłądać do kupy i to zrelacjonować :D

Albo zrobić to u każdego na spocie :D :P

[ Dodano: 30-06-2008, 02:22 ]
karolgt napisał/a:

nie ma to jak priorytety w życiu :D

londolut - 30-06-2008, 02:33

konrad1704 napisał/a:
Albo zrobić to u każdego na spocie :D :P
To dobry motyw jest :D Albo zrzucanie głowicy na czas :D
karolgt napisał/a:
Bez browara w rekompensacie sie nie obejdzie ;)
karolgt - 30-06-2008, 02:44

londolut napisał/a:

karolgt napisał/a:
Bez browara w rekompensacie sie nie obejdzie ;)

materialista :twisted:

chyba pojde spać po takich informacjach

http://motoryzacja.interi...grudniu,1137253

normlanie, dzisiaj tankujac lekko ponad 8 litrow, za ktore zaplacilem 35 zł, a takie tankowanie starcza mi na jakies ~130 km, stwierdzilem ze jak bede musial za jakis czas dojezdzac gdzies do pracy to sobie kupie skuterek :evil: :evil:

londolut - 30-06-2008, 02:47

karolgt napisał/a:
chyba pojde spać po takich informacjach
Nie mam pytań :? Ja na baku robię ~600km i jakby nie to, że mam 15km w jedną stronę do pracy to bym jeździł rowerem :?
karolgt - 30-06-2008, 02:49

15 km do pracy to nie duzo, spacerkiem tak ze sie nawet nie spocisz to 40 minut jazdy - baardzo spacerkiem, prolem tylko zeby miec ten rower gdzie zostawic i ewentualnie sie przebrac, ale to juz od pracy zalezy, ze skuterkiem takiego problemu nie ma. a spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100 i w kurkach nie trzeba stac :D
londolut - 30-06-2008, 02:56

karolgt napisał/a:
15 km do pracy to nie duzo
Wiem ale około 45 min jazdy na lajcie + jakieś 40min, żeby wstać, doprowadzić się do stanu używalności zrobić papu itp i być na 6 w pracy to ja dziękuję ;)
karolgt napisał/a:
spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100
Kumpel ma smarta i też mu tak pali :) 800ccm Turbo :)
karolgt - 30-06-2008, 02:58

londolut napisał/a:
karolgt napisał/a:
15 km do pracy to nie duzo
Wiem ale około 45 min jazdy na lajcie + jakieś 40min, żeby wstać, doprowadzić się do stanu używalności zrobić papu itp i być na 6 w pracy to ja dziękuję ;)

ok, chyba ze tak :D

londolut napisał/a:

karolgt napisał/a:
spalanie takich malych motorowero-skuterow to przeciez w granicach 3l/100
Kumpel ma smarta i też mu tak pali :) 700ccm Turbo :)

ale ile smarty kosztuja :D pozatym nie wiem jak Ty,ale ja jak widze smarta to sie smieje i nie moge wyjsc z podziwu dla ludzi ktorzy takie dziadostwo kupuja :D pozatym skuter jest niewile mniejszy a w korkach stac nie trzeba, a smartem tak :)

p.s skuter na prad

konrad1704 - 30-06-2008, 03:04

tez bym sobie fundnął skuterek tylko ze w naszych warunkach klimatycznych to chyba się nie sprawdzi, albo będzie stał połowę roku w ukryciu. zresztą właśnie jest jeszcze jeden problem co z nim zrobić w czasie dłuższego nie używania?
karolgt - 30-06-2008, 03:08

konrad1704 napisał/a:
tez bym sobie fundnął skuterek tylko ze w naszych warunkach klimatycznych to chyba się nie sprawdzi, albo będzie stał połowę roku w ukryciu. zresztą właśnie jest jeszcze jeden problem co z nim zrobić w czasie dłuższego nie używania?

i tak i nie, była jakas zima w tym roku? :D

a na zimno (do 0 stopni) spokojnie kask + gruba kurtka wystarczy, wiem co mowie bo zdazało mi sie jezdzic nie raz przy temperaturach mniejszych niz "-10 stopni" na rowerze i nie bylo wcale zimno :) a na skuterze na którym mozna sie ubrac bo sie siada i w sumie nie rusza problemow by nie bylo.

a na zime to pewnie problem z bateria - pewnie trzeba naładowac na maxa i niech stoi, ciekawe ile nowa bateria do takiego sprzętu. ale co by nie mowic, koszt pewnie niei 1 zł a moze z 3 zł za 100 km jest b. kuszący :D