To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tutaj mozesz komus rzucic w twarz rekawice i wyzwac na pojed

Chooper - 14-12-2005, 22:22

Cytat:
czy byli by chętni na taki wypad na tor???? skoro Jackie ma mozliwosc kontaktu z torem to warto to wykozystac Wink...

bardzo chętnie, ale czy już teraz zim±, wspartanskich warunkach i przed samymi swiętami ???

Karwo¶ - 14-12-2005, 22:32

Fajnie by bylo ale troche dalekoa czasu mało - niestety niektórzy na pewno pracuj± a czasami i w soboty.
Anonymous - 14-12-2005, 23:24

ja chetnie bym sobie bak wypalil na takim torze gdzies na wiosne o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony.
Anonymous - 14-12-2005, 23:26

ja jestem chętny... na wiosnę.
Rafal_Szczecin - 15-12-2005, 00:04

rowniez sie piszemy jezeli bedzie to podczas zlotu,
bo tak przejechac ponad 750 km po to by pojechac poscigac sie przez kilka godzin na torze, a potem znow 750 km spowrotem to dziekuje bardzo :)

Anonymous - 15-12-2005, 00:12

ja tez ja tez, ale tak moze pod koniec sierpnia albo na poczatku wrzesnia...
Grze¶ku - 15-12-2005, 07:44

Dlatego s±dze że najlepiej na zlocie bo i tak tam już będziemy, odpada problem jazdy ilu¶-tam-set kilometrów specjalnie na tor, a zabawa niesamowita (chociaż do paintball daleko ;) )

a ochrona ze strony służb przyda się nawet bez 400m
Jackie, nie ma cos bliżej Whitestok'u? jakiego¶ nieczynnego lotniska z betonowym pasem, jakiej¶ zamkietej asfaltowej drogi w lesie co to miała słuzyć za pas startowy dla "sojuszników", itp ?

Chooper - 15-12-2005, 08:28

Grze¶ku napisał/a:
Jackie, nie ma cos bliżej Whitestok'u? jakiego¶ nieczynnego lotniska z betonowym pasem, jakiej¶ zamkietej asfaltowej drogi w lesie co to miała słuzyć za pas startowy dla "sojuszników", itp ?

tez ja sie znowu poupieram, że z Uci jest wszędzie blisko :)
do Rossoszycy (pas dla sojuszników) jest ca.50 km, na Miedzian± Górę (wspomniany Tor wy¶cigowy) ca. 120 km, a paintball mamy na miejscu :mrgreen:

kochajj - 15-12-2005, 08:46

tez my¶lałem o wiosenno-letnim terminie...
Hubeeert - 15-12-2005, 10:52

arturro napisał/a:
o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony

Niestety w Kielcach na torze taki własnie jest.

Anonymous - 15-12-2005, 13:44

Hubeeert napisał/a:
arturro napisał/a:
o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony

Niestety w Kielcach na torze taki własnie jest.

no to odpada, w sumie domyslalem sie tego bo slyszalem co nieco o tym torze tylko nie wiedzialem czy dokladnie o tym.
wie ktos czy moze sa jakies tory z normalna nawierzchnia o przystepnej cenie? pewnie w poznaniu jest tylko wynajecie toru to niezly majatek.

Hubeeert - 15-12-2005, 14:18

Nie do końca chyba ale i tak sa to duże koszty. Poszukaj na www.streetracing.pl/forum tam kiedys o kosztach było.
Matejko - 15-12-2005, 17:00

w poznaniu sie wlasciciel zmienil i ceny teraz sa zaporowe dokladnie na ten temat jest na forum.tuning.pl w dziale poznan
kochajj - 15-12-2005, 17:27

gdzie¶ pod wrocławiem jest jaki¶ tor... słyszał kto¶ o takowym?????
piwkotom - 15-12-2005, 17:51

Grze¶ku napisał/a:
Dlatego s±dze że najlepiej na zlocie bo i tak tam już będziemy, odpada problem jazdy ilu¶-tam-set kilometrów specjalnie na tor, a zabawa niesamowita (chociaż do paintball daleko ;) )

a ochrona ze strony służb przyda się nawet bez 400m

jakies Szymany sa tam niedaleko, ale lepiej uwazac bo tam waglik, Taliby i jeszcze CIA moze nas zamknac i spacyfikowac :lol: