To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.

Sebek - 14-05-2009, 13:56

mlodzianinwawa napisał/a:
Jak tam pojedziesz to mój Gal tam teraz stoi - robię nadkola

Warto podjechać ;) To jest chyba setne auto które u niego robimy ;)

Ha. Byłem na tej Białołęckiej i Pan (pracownik) powiedział, żę juz się nie zajmują lakierowaniem/blacharką bo to mało opłacalny biznes. :( Trochę nie wiedziałem co powiedzieć (być może zapomniałem jakiegoś tajemnego hasła np. jestem z forum Mitsumaniaków :mrgreen: )

Nie wiem o co chodzi.

mlodzianinwawa - 15-05-2009, 10:45

Hahahahahaha jaki numer - jestem pewny, że nie trafiłeś w dobre miejsce.

Jechałeś białołęcką wzdłuż kanału - dojechałeś do zajezdni autobusowej - taka imitacja ronda - skręciłeś w prawo, jechałeś wzdłuż muru po takiej opór dziurawej drodze i skręciłeś drugą w prawo - dojechałeś do końca i po prawej stronie był duży dom, z dwoma zjazdami do garażu, a po lewej stał mój bordowy misiek ??

[ Dodano: 15-05-2009, 10:48 ]
Mapka:

[ Dodano: 15-05-2009, 10:58 ]
Kurde Zły adres Ci podałem !!!! Przepraszam Cię bardzo - nigdy nie pamiętałem adresu, wpisałem w google blacharz - białołęcka i znalazło mi 359a - byłem pewien, że to tam.

Kurde - ten adres to BIAŁOŁĘCKA 364A (Pan Stanisław) Nr Tel. 607 406 362

Przepraszam Cię serdecznie!! naprawdę zrobiłem to nie świadomie

A ten frajer z 359a się zwinął bo mu Stasiek wszystkich klientów zabrał ;) Dlatego dla niego mało opłacalny biznes.

Przepraszam jeszcze raz!

Sebek - 16-05-2009, 14:40

mlodzianinwawa napisał/a:
Hahahahahaha jaki numer - jestem pewny, że nie trafiłeś w dobre miejsce.

Jechałeś białołęcką wzdłuż kanału - dojechałeś do zajezdni autobusowej - taka imitacja ronda - skręciłeś w prawo, jechałeś wzdłuż muru po takiej opór dziurawej drodze i skręciłeś drugą w prawo - dojechałeś do końca i po prawej stronie był duży dom, z dwoma zjazdami do garażu, a po lewej stał mój bordowy misiek ??

[ Dodano: 15-05-2009, 10:48 ]
Mapka:

Obrazek

[ Dodano: 15-05-2009, 10:58 ]
KU@&#@! Zły adres Ci podałem !!!! Przepraszam Cię bardzo - nigdy nie pamiętałem adresu, wpisałem w google blacharz - białołęcka i znalazło mi 359a - byłem pewien, że to tam.

Kurde - ten adres to BIAŁOŁĘCKA 364A (Pan Stanisław) Nr Tel. 607 406 362

Przepraszam Cię serdecznie!! naprawdę zrobiłem to nie świadomie

A ten frajer z 359a się zwinął bo mu Stasiek wszystkich klientów zabrał ;) Dlatego dla niego mało opłacalny biznes.

Przepraszam jeszcze raz!

Hehe Nic się nie stało. :lol: A już myślałem, że nic z tego nie będzie. Jadę w poniedziałek jeszcze raz.

Napisz mi tylko czy wcześniej jest sens dzwonić czy od razu jechać i pokazać co jest do zrobienia, bo wydaje mi się, że to jest lepsze rozwiązanie. 8)

mlodzianinwawa - 16-05-2009, 17:22

Lepiej podjechać, ale zadzwoń zapytaj się czy będzie - On tam mieszka, ale nie wiadomo, czy na przykład do sklepu nie podjedzie czy dorobić lakier, A głupio by było gdybyś jeździł w tą i z powrotem.
Anonymous - 27-05-2009, 19:18
Temat postu: Regeneracja wahaczy w Warszawie
Heja,
czy ktoś z Was regenerował wahacze w Warszawie? Jeśli tak, do napiszcie kilka słów, gdzie, jaka jakość, ceny ... Muszę zrobić przednie wahacze, bo przywaliłem w krawężnik zimą i teraz mnie to dopadło.

mlodzianinwawa - 28-05-2009, 15:59

jjjjjjaaaaaaaaaa!!! :) JA WIEM! (znowu ;P)

Bardzo tani i bardzo dobry majster jest na brzoskwiniowej w wawrze. ;)

Nie znam namiarów (może uda mi się załatwić) w każdym razie wjeżdżasz w mrówczą i jadąc w stronę Otwocka skręcasz w prawo w brzoskwiniową - jedziesz z 800 metrow i po prawej stronie będzie wjazd ;)

Gość zna się na rzeczy i nie zdziera z klienta.

Pexu - 28-05-2009, 16:06

Warszawa 04-782, ul. Brzoskwiniowa 44, tel. (22) 6156713 :)
Anonymous - 09-06-2009, 16:28
Temat postu: Ustawianie zbieżności
Witam

Proszę o sugestie gdzie w Wawie można ustawić dobrze i nie za drogo zbieżność.
Dzięki za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

Robert

harpagan - 10-06-2009, 10:36

Folcar w Mościskach
ASKO na Ostroroga

EvolutionSerwis - 22-06-2009, 01:43

Witam tego posta kieruje do użytkownika MACLYS w odpowiedzi na posta z 24-04-2009. Rzeczywiscie przyznajemy się do źle złożonego aparatu zapłonowego czego dopuki pan nam nie powiedział ze to byla to bylo usterka nie wiedzieliśmy naprawiał go wtedy mechanik z nie wystarczającym doświadczeniem i umiejętnościami-został zwolniony.Odnośnie obniżającej się jakości napraw to jest wręcz przeciwnie wiem dobrze to po ilości poprawek które się zawsze zdarzają bo "człowiek się nie myli tylko wtedy jak nic nie robi" . Jeśli chodzi o sprawę blacharki to Kauczuk był położony w celach ochronnych przed kamieniami miało to dodatkowo zabezpieczyć nadkola jeśli jest rzeczywiście sytuacja taka ze nie ma lakieru pod ta masa to otrzyma pan zwrot gotówki za naprawę. Pzdr
miszkin - 22-06-2009, 09:50
Temat postu: Re: Ustawianie zbieżności
mirage1 napisał/a:
Witam

Proszę o sugestie gdzie w Wawie można ustawić dobrze i nie za drogo zbieżność.
Dzięki za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

Robert

Piaseczno, ul. Ks. Marka 20

Może nie w Warszawie, ale fachowiec bardzo dobry. Sprzęt ma bardzo dobry (Beissbarth 5000), widać, że się zna na rzeczy. Wg właściciela takim sprzętem dysponują tylko salony Mercedesa ;)

Jeśli chodzi o cenę, to pewnie nie jest tanio - 100 zł za pomiar (FeuVert - 15zł).

rogallo - 06-07-2009, 21:44

a czy ktoś może polecić jakiś warsztat od tłumików?
najlepiej niedrogi, ale najważniejsze żeby był sprawdzony i zaufany :)
a już wogóle pięknie by było gdyby - mokotów, ursynów, ew śródmieście, wola
z góry dziękuje

Bartek - 07-07-2009, 07:39

Cytat:
najlepiej niedrogi, ale najważniejsze żeby był sprawdzony i zaufany

to jak z garniturem: jak chcesz mieć dobry i niedrogi, to kup 2....

niedrogi:
na Młodzieńczej, jak skręcisz z Radzymińskiej po ok. 200 m po lewej stronie.

sprawdzony i zaufany:
Robert Lewandowski - Chłodna 24

dotka - 12-07-2009, 22:35

Bartek napisał/a:
sprawdzony i zaufany:
Robert Lewandowski - Chłodna 24
a czy masz moze nr tel. do tego Pana? a i wiesz może do której pracuje?? chciałam wybrać się do tego polecanego przez Was Evolution... ale niestety czynny jest tylko do 17:(( ja pracuję do 16 i nigdzie nie zdążam dojechać;// bez sensu. a mam łącznik elastyczny do wymiany i sworzeń-pilnie;/
Piwor - 12-07-2009, 23:20

dotka, nie, Evolution nie jest polecany. :) Odpuść sobie. :) Pogadaj z Martetzkim jak pilne. :)