To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

akbi - 07-02-2008, 08:54

sebekColt97 napisał/a:
Oglądałem wasz spot i zdjęcia na których widać miłą, serdeczną atmosferę. Wygląda to jak rodzinne spotkanie i pewnie jesteście zgrani.

Zawsze jest bardzo miło, sympatycznie i rodzinnie .... choć uwierz mi, ale na ostatnim Spocie (31 stycznia) było aż 7 osób po raz pierwszy, a 5 osób zaledwie po raz 2-3 :badgrin: :badgrin:
Także jak widzisz, cięgle do nas ktoś przybywa i z reguły zostaje co świadczy fakt, że z każdym Spotem jest NAS coraz więcej ....

Zapraszamy 15 lutego .... wiesz gdzie :wink:

sebekColt97 - 07-02-2008, 13:49

Morza szum, ptaków śpiew, Coltem fajnie po Trójmieście jeżdzi się.
Wszędzie, gdzie nie spojrzysz, same Mitsumaniaki, a gdzie wszystkie drogi prowadzą,
do sopockiej chaty, na pogawędki i może jakieś swaty :) .
Na 15 lutego, każdy Mitsumianiak jedzie do miejsca tego jedynego,
poznać się wzajemnie i wypić toast za każdego nowego. :)

Marcin-Krak - 07-02-2008, 20:26

sebekColt97, wow - co za talent. Rzekłbym czystej wody :D

No niestety moje plany spędzenia ferii zimowych nad morzem wzięły w łeb :evil: :| :doubt:

Ale skoro u was tak fajnie jest - to nie martwcie się. Kiedyś do Was przyjadę i się to zmieni :badgrin:

W Krakowie mam zakaz pojawiania się na spotach, bo przeze mnie nikt nowy nie chce przyjechać :roll: :evil:

akbi - 07-02-2008, 20:47

Marcin-Krak napisał/a:

Ale skoro u was tak fajnie jest - to nie martwcie się. Kiedyś do Was przyjadę i się to zmieni :badgrin:

W Krakowie mam zakaz pojawiania się na spotach, bo przeze mnie nikt nowy nie chce przyjechać :roll: :evil:

Wpadaj ... u nas jest tak wspaniala atmosfera, ze nikt i nic nie jest jej w stanie popsuc, a w kazdy Spot witamy od 2 do 5 nowych Mitsumaniakow :D :P

Marcin-Krak - 07-02-2008, 23:38

Dobra, to jeszcze się pochwalcie w jaki sposób "werbujecie" nowe twarze :?:

Może u nas coś się zmieni i ruszy. Nie wiem jak inni ostatnio - ale ja znów rozdałem sporo wizytówek - odzew na spotach zerowy. Ludzie na forum obiecują, że się pojawią ... po czym często prawie w ogóle nie piszą na forum :evil: :doubt:

akbi napisał/a:
u nas jest tak wspaniala atmosfera

U nas tez jest, jak mi pozwolą przyjechać :badgrin: :wink:

akbi - 08-02-2008, 09:05

Marcin-Krak napisał/a:
to jeszcze się pochwalcie w jaki sposób "werbujecie" nowe twarze :?:

każdy z regionu Pomorskiego otrzymuje kilka dni przed SPOTem wiadomości mailem z przypomnieniem :)

...a może musicie zrobić demokratyczne wybory na Moderatora Małopolski :?: ...tak jak to było u nas w zeszłym roku :badgrin:

Anonymous - 08-02-2008, 18:32
Temat postu: Re: Pomorze jako kraina marzeń
sebekColt97 napisał/a:
....A tak na marginesie, oprócz pięknego morza, zauważyłem równie piękne kobiety na Pomorzu. :)

Witam cie Sebek :) mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie czuł nad morzem :)

sebekColt97 - 09-02-2008, 09:03

Dzięki kolego selektronik, czuje się nad morzem świetnie, klimat wspaniały, tylko te wiatry troche uciążliwe. Colt cierpi, bo wiatr czasami chce go porwać z ulicy, a ja tez cierpie, bo dostałem nad morzem bóli stawów :) :) :) . Musiałem udać się do lekarza, gdzie zdiagnozował przyczynę, jako problemy spowodowane wilgotnym powietrzem, wiatrami od morza i zalecił, albo tabletki, albo masaże, no, że jestem wciąż kawaler masaże odpadły, wiadomo, samemu ciężko plecy nasmarować :) :) :) , to niestety tabletki przeciwbólowe, a to tak szkodzi :cry: . Poszłem do kontroli, mówie "doktorze, tabletki szkodzą" doktor "ja panu nic nie poradze, panu to potrzeba ale chyba kobiety" :D :D :D . Tak to wygląda z moim zdrowiem i aklimatyzacją na Pomorzu, fajnie tu jest, nie moge doczekać się wiosny i lata i tych pięknych plaż nadbałtyckich i tego widoku pięknych Mitsubishi, pięknych kobiet za kierownicą tych samochodów. Rozmarzyłem się, ale do wiosny coraz bliżej i a za pare dni spot w Sopocie i napewno też piękne kobiety? :)
Anonymous - 09-02-2008, 09:49

Sebek to co piszesz jest prawdą - nie każdy może mieszkać w tym rejonie ze względu na dużą wilgotność powietrza i znaczną ilość jody w nim zawartym. Znam ludzi którzy przyjechali i mieli takie same objawy jak Ty :wink: Ale dasz rade - jak mówił Twój lekarz.... "okład z młodych piersi pomoże" :P :wink: :D
Anonymous - 09-02-2008, 11:07

dm17 napisał/a:
"okład z młodych piersi pomoże"

Jakby nie było kobiecych piersi zawsze można spróbować piersi młodych kurcząt:D

sebekColt97 - 09-02-2008, 20:28

Zawsze są plusy i minusy mieszkania w nowym miejscu. Pomorze czy Żuławy to specyficzny klimat, wilgotny, nasycony jodem. Dużo jodu to zdrowe gardło, ostre wiatry to czasami problemy reumatyczne. Ale w końcu to nie forum zdrowotne, cieszmy się zbliżającą wiosną, fajnie, że pogoda sprzyja wekendowym wyjazdom poza miasto, czy spacerom. A morze naprawde jest super, tylko szkoda, że zbyt zimne nawet latem.
Kibloo - 10-02-2008, 09:49

eee tam czepiasz się...

tylko uważać trzeba, bo se mozna nogi odmrozić, pamietaj z morzem nie ma żartów...

pozdro i do zobaczyska na spocie 15.02. (to juz w tym tygodniu... ale fajnie :D )

pozdro

[ Dodano: 10-02-2008, 09:51 ]
P.S. 15.02 pogoda w Gdańsku ma być ładna (nawet słońce) tylko zimno nawet do -3 stopni i wiatr do 10 m/s

sebekColt97 - 10-02-2008, 12:46

Na Pomorzu są:
a) piękne plaże
b) super kafejki
c) dobry klimat, zdrowy dla gardła i ogólnego samopoczucia
d) super samochody Mitsumaniaków :D
e) piękne kobiety, wyjątkowo ładne :) :) :)
f) dużo fotoradarów i video radarów
g) jest super jednym słowem

Kibloo - 10-02-2008, 12:58

sebekColt97 napisał/a:
f) dużo fotoradarów i video radarów

kolego ty jakiś masochista jesteś??? :P

Anonymous - 10-02-2008, 13:30

Kibloo napisał/a:
P.S. 15.02 pogoda w Gdańsku ma być ładna (nawet słońce) tylko zimno nawet do -3 stopni i wiatr do 10 m/s
Znowu sie zabawiasz w szamana :mrgreen: :wink: